UKKO.fiUKKO.fi

KUTSU: Työelämä tulevaisuudessa: livekeskustelu verkossa tänään 27.5. klo 10-11

Jaa

Työelämä on muuttunut ja yrittäjyys on murroksessa. Töitä tehdään monella eri tavalla ja erityisesti kulunut vuosi on vaikuttanut monen työllistymiseen ja työn tekemiseen. Verkkotapahtumassa asiantuntijapaneeli keskustelee työpaikkojen kehityksestä, uudenlaisesta työllistymisestä sekä keikkatyön ja yrittämisen luomista mahdollisuuksista.

Tervetuloa kuulemaan työelämänasiantuntijoilta, miten työ ja yrittäjyys muuttuvat ja millaista osaamista tulevaisuudessa tarvitaan.

”Työn pitkään ennakoitu tulevaisuus rysähti pandemian vuoksi kerralla. Kaikki ihmiset ja yritykset pohtivat missä ja miten tehdä töitä. Oikeaa vastausta ei ole vaan jokainen hakee itselleen optimaalista ratkaisua. Käynnissä on suuri kokeilun ja oppimisen aika”, Mikko Leisti Sofia Helsingiltä kertoo.

Keskustelijat pohtivat tunnin kestävässä keskustelutilaisuudessa miten koronan seuraukset näkyvät tulevina vuosina työelämässä, mitä uusia taitoja tulevaisuudessa vaaditaan ja mitä työelämässä on muuttunut pysyvästi.

Tule kuuntelemaan neljän työelämän asiantuntijan näkemyksiä tulevaisuuden työelämästä ja saa hyvää taustatietoa kaikkia koskevista työelämän muutoksista. Osallistu klo 10:00 alkavaan keskusteluun tästä:  https://vimeo.com/event/1011101/a141c401fd


Asiantuntijat
:

Katri Vataja, ennakointi- ja strategiajohtaja, Sitra
Sami Benamed, yrittäjä, Son of a Punch
Tuula Styrman, kouluttaja, palvelumuotoilun asiantuntija, Create Interaction
Sami Ranta, toimitusjohtaja, UKKO-konserni

Keskustelun moderoi Sofia Helsingin toimitusjohtaja Mikko Leisti.

Verkkotapahtuman järjestävät yhdessä UKKO.fi ja Sofia Helsinki.

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

UKKO.fi
UKKO.fi
Itämerenkatu 1
00180 HELSINKI

https://ukko.fi

UKKO.fi mahdollistaa yrittäjyyden kaikille ja tekee yrittämisestä helppoa. Yhdeksän vuoden aikana UKKO.fi on saattanut yli 100 000 kevytyrittäjää yrittäjyyden polulle. Tänä päivänä UKKO.fi auttaa myös toiminimiyrittäjiä ja lisäksi tarjoaa helppotajuista ja ymmärrettävää tietoa yrittäjyydestä kaikille avoimessa Yrittäjyyskoulussa.

Sofia Helsinki on Helsingin keskustassa sijaitseva kohtaamispaikka ja co-working-tila, jonka täyttää päivästä toiseen uteliaat ja eteenpäin katsovat ihmiset. Sofiassa töitä tehdään uudella tavalla, kun ihmiset kohtaavat ja syntyy uusia ajatuksia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta UKKO.fi

UKKO.fi:tä luotsaamaan tullut Sami Ranta uskoo talouden nopeaan elpymiseen pandemian jälkeen – voittajina itsenäiset yrittäjät6.4.2021 09:00:00 EEST | Tiedote

UKKO-konsernin uusi toimitusjohtaja Sami Ranta aloitti huhtikuussa uudessa pestissään. Tuore toimitusjohtaja on jo ehtinyt tutustumaan sekä toimialaan että UKKO.fi:hin. Pitkän uran erilaisten digitaalisten palveluiden parissa tehnyt Sami Ranta näkee UKKO.fi:n yhteiskunnallisesti mielenkiintoisena yrityksenä, joka on ollut aktiivinen toimija jo yhdeksän vuoden ajan suomalaisessa yrityselämän muutoksessa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme