Business Tampere

Läheltä lentäminen on makea juttu – nimikkopulla saapui Tampere–Pirkkalan lentokentälle

Jaa

Uunituoreita #kotikenttäetu-pullia voi nyt maistella Tampere-Pirkkalan-lentokentältä. Kyseessä on yhteistyöprojekti, jonka tarkoitus on muistuttaa siitä, että läheltä lentäminen on makea juttu. Pullat leipoo Lempäälästä kotoisin oleva Royal Bakery.

#Kotikenttäetu on makea juttu

Lentoliikenneyhteistyö Tampereen seudulla paisuu kuin pullataikina, kirjaimellisesti.Tampere-Pirkkalan lentokentältä löytyy nyt oma, käsinleivottu nimikkopulla. Yhteistyöpullan tunnistaa päällisistä: Tampereen lentoliikenteen virallisesta hashtagista (#kotikenttäetu) tai lentokonetunnuksesta.

Ajatus omasta #kotikenttäetu-pullasta tuli Tampere-Pirkkala lentoaseman kahvila–ravintola Kanresta Oy:n Karin Paturilta, joka ehdotti yhteistyötä kahvilaan tuotteita toimittavan Royal Bakery -leipomon kanssa.

– Ajattelimme, että pulla olisi hauska herkku matkustajia ajatellen. Se muistuttaa hyvästä valinnasta ja lähikentän tärkeydestä. Ja onhan kotikenttäetu nyt aika makea juttu! sanoo Royal Bakeryn Mia Tiilikainen.

Pullia pääsee aluksi ostamaan ja maistelemaan lentokentän kahvilassa ja erilaisissa tapahtumissa. Herkulliset mustikka-vaniljatäytteiset kierrepullat ovat laktoosittomia, ja niiden lentoaiheiset päälliset ovat muun muassa vaniljaa.

Tampereen lentoliikenteen kehitysjohtaja Marja Aalto on iloinen yhteistyöstä.

– Pulla on erinomainen – ja herkullinen – tapa viedä läheltä lentämisen ilosanomaa eteenpäin. Olen iloinen, että Royal Bakery ehdotti yhteistyötä.

Seudullinen yhteistyö luo tärkeää nostetta

Seudullinen yhteistyö Tampereen lentoliikenteen kehityksessä on ollut alusta asti tärkeää. Mukana on niin kuntia, kaupunkeja ja yrityksiä. Tavoitteena on kehittää yhdessä entistä toimivampi ja aktiivisempi yhteysasema Suomen ja Euroopan välillä ja panostaa suoriin lentoihin.

Viime vuosi oli Tampere-Pirkkalan kentälle erinomainen. Matkustajamäärä oli kentän remontista huolimatta yhteensä 228 096.

– Seudullisen lentoliikenteen hyväksi tehty työ selvästi kantaa nyt hedelmää. Kotikenttäetu on meidän yhteinen asia, Aalto sanoo.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Liitteet

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Business Tampere
Business Tampere
Kelloportinkatu 1 B
33100 Tampere

http://www.businesstampere.fi

Business Tampere on Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö, jonka tehtävä on edistää investointeja ja houkutella osaavaa työvoimaa sekä luoda paras ympäristö yritystoiminnalle. Palvelemme sinua Tampereen kaupunkiseudun elinkeino-ohjelman mukaisesti asiakastoimialoillamme, joita ovat uudistuva teollisuus, älykkään kaupunkiseudun ratkaisut ja elämystalous. Rakennetaan uutta Tampereen seutua. Yhdessä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Business Tampere

Oppia startup-yrittäjille – Nordic Startup School auttaa välttämään nuoren yrityksen sudenkuopat5.2.2019 15:13:09 EETTiedote

Tampereen kaltaisessa yliopisto- ja teknologiakaupungissa on nousussa vahva startup-kulttuuri, jossa nuoret yritykset luovat työpaikkoja ja ravistelevat perinteisiä markkinoita uutta luovilla palveluilla ja teknologioilla. Startup-ala termeineen ja verkostoineen on kuitenkin jotakin, jota ei koulun liiketoiminnan tunnilla opita. Kuluvan vuoden keväällä alkava kymmenenviikkoinen Nordic Startup School -valmennusohjelma tarjoaa vankat eväät kansainvälistyvälle yrittäjälle.

Irlantilaisyritys Zoosh investoi Tampereelle – piristysruiske startup- ja IT-aloille28.1.2019 10:12:48 EETTiedote

Tampereella on vahva maine teknologiaosaamisessa – myös Suomen rajojen ulkopuolella. Helmikuun 14. päivä tuo alalle isoja uutisia, kun Irlannissa pääkonttoriaan pitävä digitaalisiin palveluihin sekä pääomasijoittamiseen erikoistunut yritys Zoosh Group julkistaa suunnitelmansa investoida vahvasti tamperelaisiin startup-yrityksiin sekä perustaa Tampereelle oma tuotekehitysyksikkö.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme