Business Tampere

Läheltä lentäminen on makea juttu – nimikkopulla saapui Tampere–Pirkkalan lentokentälle

Jaa

Uunituoreita #kotikenttäetu-pullia voi nyt maistella Tampere-Pirkkalan-lentokentältä. Kyseessä on yhteistyöprojekti, jonka tarkoitus on muistuttaa siitä, että läheltä lentäminen on makea juttu. Pullat leipoo Lempäälästä kotoisin oleva Royal Bakery.

#Kotikenttäetu on makea juttu

Lentoliikenneyhteistyö Tampereen seudulla paisuu kuin pullataikina, kirjaimellisesti.Tampere-Pirkkalan lentokentältä löytyy nyt oma, käsinleivottu nimikkopulla. Yhteistyöpullan tunnistaa päällisistä: Tampereen lentoliikenteen virallisesta hashtagista (#kotikenttäetu) tai lentokonetunnuksesta.

Ajatus omasta #kotikenttäetu-pullasta tuli Tampere-Pirkkala lentoaseman kahvila–ravintola Kanresta Oy:n Karin Paturilta, joka ehdotti yhteistyötä kahvilaan tuotteita toimittavan Royal Bakery -leipomon kanssa.

– Ajattelimme, että pulla olisi hauska herkku matkustajia ajatellen. Se muistuttaa hyvästä valinnasta ja lähikentän tärkeydestä. Ja onhan kotikenttäetu nyt aika makea juttu! sanoo Royal Bakeryn Mia Tiilikainen.

Pullia pääsee aluksi ostamaan ja maistelemaan lentokentän kahvilassa ja erilaisissa tapahtumissa. Herkulliset mustikka-vaniljatäytteiset kierrepullat ovat laktoosittomia, ja niiden lentoaiheiset päälliset ovat muun muassa vaniljaa.

Tampereen lentoliikenteen kehitysjohtaja Marja Aalto on iloinen yhteistyöstä.

– Pulla on erinomainen – ja herkullinen – tapa viedä läheltä lentämisen ilosanomaa eteenpäin. Olen iloinen, että Royal Bakery ehdotti yhteistyötä.

Seudullinen yhteistyö luo tärkeää nostetta

Seudullinen yhteistyö Tampereen lentoliikenteen kehityksessä on ollut alusta asti tärkeää. Mukana on niin kuntia, kaupunkeja ja yrityksiä. Tavoitteena on kehittää yhdessä entistä toimivampi ja aktiivisempi yhteysasema Suomen ja Euroopan välillä ja panostaa suoriin lentoihin.

Viime vuosi oli Tampere-Pirkkalan kentälle erinomainen. Matkustajamäärä oli kentän remontista huolimatta yhteensä 228 096.

– Seudullisen lentoliikenteen hyväksi tehty työ selvästi kantaa nyt hedelmää. Kotikenttäetu on meidän yhteinen asia, Aalto sanoo.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Liitteet

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Business Tampere
Business Tampere
Kelloportinkatu 1 B
33100 Tampere

http://www.businesstampere.fi

Business Tampere on Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö, jonka tehtävä on edistää investointeja ja houkutella osaavaa työvoimaa sekä luoda paras ympäristö yritystoiminnalle. Palvelemme sinua Tampereen kaupunkiseudun elinkeino-ohjelman mukaisesti asiakastoimialoillamme, joita ovat uudistuva teollisuus, älykkään kaupunkiseudun ratkaisut ja elämystalous. Rakennetaan uutta Tampereen seutua. Yhdessä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Business Tampere

AAC Technologies announces Tampere, Finland as their European Headquarters, launches 10 million USD Imaging Research Consortium17.6.2019 16:06:46 EESTTiedote

AAC Technologies Holdings Inc. (AAC), a global leading supplier of integrated micro‐component solutions for communication and IT consumer electronics, announced the opening of an R&D center in Tampere in 2018. Now the company announces Tampere as the Headquarters of its European operations. The goal of AAC is to grow Tampere site personnel up to 200 by the year 2025. The investments demonstrate Tampere in Finland as a globally strategic region in the field of imaging, attracting companies from all around the world.

AAC Technologies tuo Euroopan pääkonttorinsa Tampereelle ja tukee kamerateknologioiden tutkimusta lähes 10 miljoonalla eurolla17.6.2019 09:00:00 EESTTiedote

Tuotekehitysyksikön viime syksynä Tampereella avannut mikrokomponentti- ja kuluttajaelektroniikkaratkaisujen toimittaja AAC Technologies Holdings Inc. avaa Euroopan pääkonttorinsa Tampereelle. Yrityksen tavoitteena on kasvattaa henkilöstömääräänsä Tampereella jopa 200 työntekijään vuoteen 2025 mennessä. Investointi- ja laajentamissuunnitelmat todentavat Tampereen asemaa yhtenä maailman johtavista kamerateknologioiden osaamiskeskuksista.

Ensimmäinen suomalainen sopimus Netflixin alkuperäistuotannon kanssa: Tamperelaisella VFX-osaamisella maailmanmarkkinoille31.5.2019 06:10:00 EESTTiedote

Tamperelainen VFX-tuotantotalo Troll Visual Effects on tehnyt ensimmäisenä suomalaisena yrityksenä suoran sopimuksen Yhdysvaltojen Netflixin kanssa. Kauppa tarkoittaa käytännössä sitä, että Troll tekee Tampereella digitaalisia erikoistehosteita Netflixin omaan alkuperäistuotantoon ja sitä kautta miljoonille katsojille eri puolilla maailmaa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme