Keski-Suomen ELY-keskus

Linja-autoliikenteen aikatauluihin ja reitteihin muutoksia Ilmasotakoulun harjoituksen ajaksi

Jaa

Ilmasotakoulu järjestää valtatiellä 4 Joutsan varalaskupaikalla Baana 22 -maantietukikohtaharjoituksen. Harjoituksen vuoksi ELY-keskuksen hankkiman linja-autoliikenteen reitteihin ja aikatauluihin tulee muutoksia ma 26.9. – to 29.9. väliseksi ajaksi. Joutsan varalaskupaikka on suljettuna yleiseltä liikenteeltä syyskuun viimeisellä viikolla sunnuntai-illasta perjantaiaamuun.

Muutos koskee reittejä Joutsa-Jyväskylä ja Joutsa-Luhanka. Valtatie 4 suljetaan välillä Pertunmaantien liittymä – Korpilahdentien liittymä 25.9. klo 20.00 – 30.9. klo 06.00 väliseksi ajaksi.

Sulun aikana linja-autolla matkustettaessa tulee varautua pidempään matka-aikaan, aikaistettuun lähtöaikatauluun sekä siihen, että kaikki normaalit pysäkit eivät ole käytössä. Tiedotteen ohessa olevasta karttaliitteestä selviää Joutsa – Jyväskylä -poikkeusreitti.

Myös pidemmällä markkinaehtoisella reittiliikenteellä, esimerkiksi Onnibussilla, on poikkeusjärjestelyjä sulun aikana. Niistä saa lisätietoa käymällä esimerkiksi linja-autoyhtiöiden omilla kotisivuilla.

Keski-Suomen ELY-keskus on aiemmin tiedottanut Baana 22 -harjoituksen vaikutuksesta yleiselle liikenteelle.

Alla poikkeusaikataulut Joutsa-Jyväskylä ja Luhanka-Joutsa:

Joutsa – Jyväskylä välillä liikennöi Soisalon Liikenne Oy poikkeusaikataululla

Joutsa 06.10 (normaalisti 06.30) – Leivonmäki th P n. 06.40 – Jyväskylä 07.35 (normaalisti 07.35)

Jyväskylä 16.15 (normaalisti 16.15) – Leivonmäki th E n. 16.55 – Joutsa 17.35 (normaalisti 17.15)

Aikataulu pysäkkeineen löytyy myös osoitteesta www.matkahuolto.fi.

Luhanka – Joutsa välillä Liikennöi Anssin Tilausliikenne Oy

Luhanka 07.55 – Joutsa n. 09.00 (normaalisti 08.50)

Joutsa 15.00 – Luhanka n. 16.00 (normaalisti 15.50)

Kuljetukset hoidetaan pienemmällä kalustolla. Lähtöaikataulu pysyy samana, mutta matka-aika pitenee reitin muutoksen vuoksi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tarkemmat tiedustelut Soisalon Liikenne Oy:

Pertti Ylisirniö
p. 050 473 7300
pertti.ylisirnio(at)soisalonliikenne.com

Tarkemmat tiedustelut Anssin Tilausliikenne Oy:

Anssi Mäkinen
p. 0400 646982
anssi.makinen(at)pp1.inet.fi

Keski-Suomen ELY-keskus:

Joukkoliikenneasiantuntija Satu Pekkanen
p. 040 840 4536
satu.pekkanen(at)ely-keskus.fi

Kuvat

Liitteet

Tietoja julkaisijasta

Keski-Suomen ELY-keskus
Keski-Suomen ELY-keskus
Cygnaeuksenkatu 1, PL 250
40101 Jyväskylä

0295 024 500http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-keski-suomi

Keski-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (ELY-keskus) on valtion viranomainen, joka edistää alueellista kehittämistä hoitamalla elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Keski-Suomen ELY-keskus

Vesistökunnostusasioissa tapahtumarikas syksy6.9.2022 08:22:52 EEST | Tiedote

Vesien kunnostus- ja hoitotoimia, kuormituksen vähentämistä, pohjavesien suojelutoimia ja vesien viivyttämistä valuma-alueella. Tätä kaikkea vesistökunnostustyö pitää sisällään. Keski-Suomessa on kuntia, yhdistyksiä ja muita toimijoita varten vankka asiantuntijaverkosto tarjoamassa neuvontaa, ohjausta ja rahallista tukea kunnostusasioihin. Alkavana syksynä on erityisen paljon tapahtumia, joihin aiheesta kiinnostuneen on hyvä tarttua kiinni.

Kolkutin-ympäristökasvatuspalkinto Juho Jäppiselle26.8.2022 12:56:41 EEST | Tiedote

Keski-Suomen ympäristökasvatuspalkinto 2022 myönnettiin viestijä, fysioterapeutti, graafinen suunnittelija Juho Jäppiselle. Juho Jäppinen on edistänyt pitkään ja monipuolisesti keskisuomalaista kulttuuria, luontosuhdetta ja kestävää kehitystä. Hän toimii aktiivisesti muun muassa Meijän polku -liikkeessä, joka pyrkii edistämään kansanterveyttä ja hyvinvointia liikunnan, levon, luonnon ja yhteisöllisyyden kautta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme