Business Tampere

MEDIAKUTSU: Female Founders Day rohkaisee naisia startup-yrittäjyyteen

Jaa

Vaikka Pohjoismaat ovat hyvä esimerkki sukupuolten välisestä tasa-arvosta, valtaosa teknologia-alalla työskentelevistä on edelleen miehiä. Tilanne on muuttumassa, sillä alalle on tulossa yhä enemmän osaavia naisyrittäjiä ja -sijoittajia. Toukokuun Startup Tampere Meetupin teemana on naisyrittäjyys startup-kentässä.

Female Founders Day Tampereella 9.5.2019
Female Founders Day Tampereella 9.5.2019

Sijoittajat ottavat myös huomioon tiimin rakenteen määritettäessä, mitkä startup-yritykset ansaitsevat pääomarahoituksen. Kuitenkin vielä pääosin naisista koostuvat tiimit saavat miesvaltaisia vähemmän sijoituksia. Female Founders Dayssä tarjotaan naisyrittäjille neuvontaa rahoituksen saamiseksi. 

Luvassa on inspiroivia puheenvuoroja mm. Iso-Britanniasta. Gaurav Bhatnagar Amazonilta kertoo keynote-puheenvuorossaan, miten käynnistää yrityksen kasvu ja saada pääomarahoitusta sekä mikä toimii kestävien yritysten perustamisessa - ja mikä puolestaan voi mennä metsään. Lisäksi tilaisuudessa kuullaan muita konkreettisia yrittäjätarinoita startup-yrittäjien oppimiskokemusta, onnistumisista ja epäonnistumisista. Sijoittajat antavat vinkkejä siitä, miten löytää pääomarahoitusta kasvuyrityksen rakentamiseksi.

Aika: torstaina 9.5. klo 12.00 - 17.00
Paikka: TAMK Proakatemia, Finlaysoninkuja 25, 5. krs., 33250 Tampere

Ohjelma

Female Founders Dayn ohjelma on suunniteltu edistämään monimuotoisuutta, oppimaan inspiroivilta naisperustajilta sekä nopeuttamaan yrityksen menestymistä käytännön ideoiden avulla.

Tilaisuus on avoin kaikille startup-yrittäjyydestä kiinnostuneille, ja päivän ohjelman tarkoitus on rohkaista erityisesti naisia startup-yrittäjyyteen. Tilaisuus on maksuton ja englanninkielinen.

Tilaisuuden järjestää Business Tampereen Startup Tampere -tiimi yhteistyössä Polar Partnersin ja MelloVR:n kanssa.

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoja:

Sointu Karjalainen
Projektipäällikkö, Startup Tampere
sointu.karjalainen@businesstampere.com
p. 040 823 5371

Sami Puttonen
Projektikoordinaattori, Startup Tampere
sami.puttonen@businesstampere.com
p. 040 540 5717

Maria Haapaniemi
Toimitusjohtaja, Polar Partners Ltd.
p. 050 3611 510
maria.haapaniemi@polarpartners.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Maria Haapaniemi
CEO, Polar Partners Ltd.
p. 050 3611 510
maria.haapaniemi@polarpartners.fi

Kuvat

Female Founders Day Tampereella 9.5.2019
Female Founders Day Tampereella 9.5.2019
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Business Tampere
Business Tampere
Kelloportinkatu 1 B
33100 Tampere

http://www.businesstampere.fi

Business Tampere on Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö, jonka tehtävä on edistää investointeja ja houkutella osaavaa työvoimaa sekä luoda paras ympäristö yritystoiminnalle. Palvelemme sinua Tampereen kaupunkiseudun elinkeino-ohjelman mukaisesti asiakastoimialoillamme, joita ovat uudistuva teollisuus, älykkään kaupunkiseudun ratkaisut ja elämystalous. Rakennetaan uutta Tampereen seutua. Yhdessä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Business Tampere

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme