Vaasan Sähkö Oy

Mediakutsu: Teemu Arina, Elise Pietarila ja Andreas Ekström Vaasan Sähkön juhlaseminaarissa

Jaa

Vaasan Sähkö perustettiin huhtikuussa 1892. Tavoitteena oli valaista Vaasan kaupungin pimeät kadut. Vuonna 2017 Vaasan Sähkö on vahva energiakonserni Pohjoismaiden merkittävimmän energiateknologiakeskittymän sydämessä. 125-vuotisen historiamme kunniaksi katsomme tulevaisuuteen digitalisaation kautta.

Vaasan Sähkö. Kuva: Katja Lösönen
Vaasan Sähkö. Kuva: Katja Lösönen

Kutsumme nyt median edustajat 125-vuotisjuhlaseminaariimme, jonka teemana on digitalisaatio.

Aika: 29.11. klo 13–16.15
Paikka: Åbo Akademi, Akademisalen, Rantakatu 2, Vaasa

Vaikuttava puhujakaarti tarjoaa syväluotaavan katsauksen tulevaisuuden mahdollisuuksiin. Tule inspiroitumaan Ruotsin Vuoden puhujaksi vuonna 2015 valitusta toimittaja Andreas Ekströmistä, Gimmeyawalletin toimitusjohtaja, TubeCon-tapahtuman perustaja Elise Pietarilasta sekä biohakkeri Teemu Arinasta.

Seminaarin alustaa Vaasan Sähkön toimitusjohtaja Hannu Linna.

Ilmoitathan osallistumisestasi viimeistään tiistaina 28.11. osoitteeseen mikaela.jussila@vaasansahko.fi.

Tervetuloa!

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Mikaela Jussila
viestintäpäällikkö
puh. 06 324 5162
mikaela.jussila@vaasansahko.fi
Vaasan Sähkö Oy

Kuvat

Vaasan Sähkö. Kuva: Katja Lösönen
Vaasan Sähkö. Kuva: Katja Lösönen
Lataa
Vaasan Sähkö 125 vuotta
Vaasan Sähkö 125 vuotta
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan Sähkö Oy
Vaasan Sähkö Oy
Kirkkopuistikko 0
65100 VAASA

06 324 5111http://www.vaasansahko.fi

Vaasan Sähkö on vahva energiakonserni, joka harjoittaa sähkönmyynti-, sähkönsiirto- ja kaukolämpötoimintaa sekä verkkourakointia. Konserniin kuuluu kaksi tytäryhtiötä: Vaasan Sähköverkko Oy sekä Oy RAVERA Ab. Konsernissa työskentelee yli 170 henkilöä ja liikevaihto vuonna 2016 oli noin 140 milj. euroa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan Sähkö Oy

Vaasan Sähköltä lisäosinkoa yli neljä ja puoli miljoonaa18.12.2017 15:19Tiedote

Vaasan Sähkö Oy:n yhtiökokous päätti maanantaina 18.12., että yhtiö jakaa ylimääräisenä osinkona 146,50 euroa/osake, eli yhteensä 4 614 750 euroa. Yhtiökokous päätti myös muuttaa yhtiöjärjestystä siten, että hallituksen valinta siirtyy hallintoneuvostolta yhtiökokoukselle. Yhtiökokous päätti maanantaina myös hallituksen kokoonpanosta. Vaasan Sähkön hallituksen jäsenet: Mauri Holma Miapetra Kumpula-Natri Hannu Laaksonen Marianne Munkki Joakim Strand

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme