Vaasan Sähkö Oy

Mediakutsu: Teemu Arina, Elise Pietarila ja Andreas Ekström Vaasan Sähkön juhlaseminaarissa

Jaa

Vaasan Sähkö perustettiin huhtikuussa 1892. Tavoitteena oli valaista Vaasan kaupungin pimeät kadut. Vuonna 2017 Vaasan Sähkö on vahva energiakonserni Pohjoismaiden merkittävimmän energiateknologiakeskittymän sydämessä. 125-vuotisen historiamme kunniaksi katsomme tulevaisuuteen digitalisaation kautta.

Vaasan Sähkö. Kuva: Katja Lösönen
Vaasan Sähkö. Kuva: Katja Lösönen

Kutsumme nyt median edustajat 125-vuotisjuhlaseminaariimme, jonka teemana on digitalisaatio.

Aika: 29.11. klo 13–16.15
Paikka: Åbo Akademi, Akademisalen, Rantakatu 2, Vaasa

Vaikuttava puhujakaarti tarjoaa syväluotaavan katsauksen tulevaisuuden mahdollisuuksiin. Tule inspiroitumaan Ruotsin Vuoden puhujaksi vuonna 2015 valitusta toimittaja Andreas Ekströmistä, Gimmeyawalletin toimitusjohtaja, TubeCon-tapahtuman perustaja Elise Pietarilasta sekä biohakkeri Teemu Arinasta.

Seminaarin alustaa Vaasan Sähkön toimitusjohtaja Hannu Linna.

Ilmoitathan osallistumisestasi viimeistään tiistaina 28.11. osoitteeseen mikaela.jussila@vaasansahko.fi.

Tervetuloa!

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Mikaela Jussila
viestintäpäällikkö
puh. 06 324 5162
mikaela.jussila@vaasansahko.fi
Vaasan Sähkö Oy

Kuvat

Vaasan Sähkö. Kuva: Katja Lösönen
Vaasan Sähkö. Kuva: Katja Lösönen
Lataa
Vaasan Sähkö 125 vuotta
Vaasan Sähkö 125 vuotta
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan Sähkö Oy
Vaasan Sähkö Oy
Kirkkopuistikko 0
65100 VAASA

06 324 5111http://www.vaasansahko.fi

Vaasan Sähkö on vahva energiakonserni, joka harjoittaa sähkönmyynti-, sähkönsiirto- ja kaukolämpötoimintaa sekä verkkourakointia. Konserniin kuuluu kaksi tytäryhtiötä: Vaasan Sähköverkko Oy sekä Oy RAVERA Ab. Konsernissa työskentelee yli 170 henkilöä ja liikevaihto vuonna 2016 oli noin 140 milj. euroa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan Sähkö Oy

120 kiinteän asutuksen asiakasta edelleen ilman sähköä4.1.2019 14:20Tiedote

Aapeli-myrskyn tuhoja on korjattu myös tänään perjantaina edelleen vahvistetuin resurssein. Eilen klo 14 Vaasan Sähköverkon sähköttömiä asiakkaita oli kaiken kaikkiaan noin 3 340. Tänään samoihin aikoihin määrä on noin 1 900. Uusia vikoja on ilmaantunut sekä eilisen että tämän päivän aikana. Sähköjä palautetaan ensisijaisesti kiinteälle asutukselle, josta on tällä hetkellä sähköttä noin 120. Loput sähköttömistä ovat vapaa-ajan asuntoja. Yhtiö jatkaa kaikkien vikojen korjaamista läpi viikonlopun.

Sähköverkon viankorjaukset etenevät – kiinteälle asutukselle sähköt saataneen palautettua torstaina3.1.2019 14:00Tiedote

Vaasan Sähköverkon korjaustyöt ovat edenneet torstain aikana. Viankorjaustöissä on myös ollut käytössä lisäresursseja. Keskiviikkona klo 14 sähköttömiä asiakkaita oli noin 6 900. Tänään iltapäivällä juuri ennen klo 14 sähköttömiä oli vielä jäljellä noin 3 340. Torstain tavoitteena on saada sähköt palautettua kiinteälle asutukselle, vapaa-ajan asuntoja jää vielä sähköttä.

Sähköverkon viankorjaukset jatkuvat – osa talouksista ilman sähköä jopa vuorokausia2.1.2019 14:34Tiedote

”Pahin myrsky koskaan Vaasan Sähköverkon alueella.” Näin kuvailee tilannetta Vaasan Sähköverkon käyttöpäällikkö Petter Södergran. Enimmillään yli 14 000 yhtiön asiakasta on ollut ilman sähköjä. Työt jatkuvat ja vikoja korjataan mahdollisimman pian. - Tälläkin hetkellä lähes 6 900 asiakastamme on ilman sähköjä. Arviomme mukaan osa joutuu odottamaan sähköjen palautumista jopa vuorokausia.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme