Helsingin seudun kauppakamari

Nimitys Helsingin seudun kauppakamarissa: Tatu Rauhamäki vaikuttamistyöstä vastaavaksi johtajaksi

Jaa

Helsingin seudun kauppakamarin vaikuttamistyöstä vastaavaksi johtajaksi on nimitetty Tatu Rauhamäki.

Rauhamäki siirtyy kauppakamariin 15.8. Ympäristöteollisuus ja -palvelut YTP:n toimitusjohtajan tehtävästä.  Aiemmin hän on työskennellyt Uudenmaan liiton edunvalvonta- ja viestintäpäällikkönä.  Rauhamäki on toiminut Helsingin kaupunginvaltuutettuna 2001-17 ja kaupunginhallituksen puheenjohtajana 2013-17. 

- Helsingin seudun menestyminen on Suomen kannalta aivan keskeinen asia. Helsingin seudun kasvun ja hyvinvoinnin kannalta taas alueen yritysten menestyminen on täysin ratkaisevaa. On kunnia päästä tekemään töitä elinkeinoelämän toimintaedellytysten parantamiseksi laajasti arvostettuun kauppakamariin, sanoo Tatu Rauhamäki.

Lisätietoa:

Tatu Rauhamäki
johtaja, Helsingin seudun kauppakamari
puh. 050 521 2907

Heikki J. Perälä
toimitusjohtaja, Helsingin seudun kauppakamari 
puh. 050 66773

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Essi Lindqvist, viestintäpäällikkö, Helsingin seudun kauppakamari
essi.lindqvist@chamber.fi p. 040 5651 835

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin seudun kauppakamari
Helsingin seudun kauppakamari
Kalevankatu 12
00100 Helsinki

http://helsinki.chamber.fi/fi/
Helsingin seudun kauppakamari vahvistaa yritysten menestystä osallistumalla aktiivisesti Helsingin seudun kehittämiseen. Helsingin seudun kauppakamari vahvistaa yritysten menestystä osallistumalla aktiivisesti Helsingin seuJohtajddHMenestyvä monikulttuurinen yritys kilpailu Kirsi Mettäläelsingi, jaa päiväsi nuoren kanssa!dun kehittämiseen. Menestyvä monikulttuurinen yritys kilpailu Kirsi Mettälä

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin seudun kauppakamari

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme