Pirkanmaan sairaanhoitopiiri

Pirkanmaan sairaanhoitopiirin hoitoeettinen neuvottelukunta etsii jälleen eettisten näkökulmien edistäjää

Jaa

Pirkanmaan sairaanhoitopiirin hoitoeettinen neuvottelukunta etsii henkilöä, yhteisöä tai hanketta, joka on toiminnallaan edistänyt terveydenhuollon etiikkaa ja tuonut esille eettisiä näkökulmia Pirkanmaalla.

Pyydämme tekemään ehdotuksia Pirkanmaan terveydenhuollon etiikan edistämisrahastosta palkittavasta henkilöstä, yhteisöstä tai hankkeesta. Ehdotuksen voi tehdä kuka tahansa yksityinen henkilö tai yhteisö. Kyseessä ei ole apuraha, jota itse voisi hakea.

Ehdotuksessa tulee selkeästi perustella, miten ehdotettu henkilö, yhteisö tai hanke on edistänyt terveydenhuollon etiikkaa ja eettisiä näkökulmia Pirkanmaalla.

Ehdotukset pyydämme osoitteella Pirkanmaan sairaanhoitopiiri, hoitoeettinen neuvottelukunta/Elina Mattila, Finn-Medi 6-7, 7.krs, PL 2000, 33521 Tampere, viimeistään 30.5.2022.

Tiedustelut: neuvottelukunnan puheenjohtaja, hoitotyön johtaja Elina Mattila, 050 3130 373 tai elina.mattila@pshp.fi

Palkinnon saajasta päättää sairaanhoitopiirin hallitus hoitoeettisen neuvottelukunnan esityksestä. Palkinnon suuruus on 6 000 euroa, ja sen saaja julkistetaan syksyllä 2022.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Elina Mattila
Hoitotyön johtaja
Puh. 050 3130 373
Tays, Pirkanmaan sairaanhoitopiiri

Tietoja julkaisijasta

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri
Pirkanmaan sairaanhoitopiiri
Elämänaukio 2, PL 2000
33521 TAMPERE

03 311 611http://www.tays.fi

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri tuottaa terveyttä lähes miljoonalle suomalaiselle Tays Keskussairaalassa, Tays Hatanpäällä, Tays Pitkäniemessä, Tays Sastamalassa ja Tays Valkeakoskella sekä psykiatrian avohoidon eri toimipisteissä. Konserniimme kuuluvat myös Tekonivelsairaala Coxa, Tays Sydänsairaala, Fimlab Laboratoriot ja Tays Kehitysyhtiö. Lisätietoja meistä: tays.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan sairaanhoitopiiri

Koronarokotukset: Neljänsiä annoksia nyt myös iäkkäille kotihoidon tai omaishoidon piirissä oleville sekä muille iäkkäille, jotka eivät selviä yksin kotona11.5.2022 12:32:31 EEST | Tiedote

THL suosittelee neljänsien koronarokotteiden antamisen laajentamista niille iäkkäille henkilöille, jotka ovat järjestetyn kotihoidon tai omaishoidon piirissä sekä muille iäkkäille, joiden terveydentila ja toimintakyky ovat niin heikentyneet, että he eivät selviä ilman toisen ihmisen apua kotona.

Taysin yleisöluento vastaa kysymyksiin gynekologisten syöpien hoidosta9.5.2022 16:25:16 EEST | Tiedote

Mitä tapahtuu, jos saa diagnoosin gynekologisesta syövästä? Millaisia hoitoja on saatavilla, voiko sairaudesta parantua kokonaan, miten etenemistä voi jarruttaa ja kuinka hoitopolku etenee? Taysin naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri Sami Saarelainen kertoo aiheesta Vaikuttavaa hoitoa -yleisöluentosarjan kevään viimeisellä luennolla. Tervetuloa Teams liveen torstaina 19.5. klo 18−19.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme