Suomen Seniorihoiva Oy

Suomen Seniorihoiva Vantaan henkilökohtaisen avun palvelusetelituottajaksi

Jaa
Vantaalla käynnistyy tiistaina 16.4.2019 uusi henkilökohtaisen avun palveluseteli, jonka tuottajaksi Suomen Seniorihoiva on hyväksytty. Palveluseteli on vaihtoehtoinen tapa järjestää Vantaan järjestämisvastuulla olevia sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluja.

Suomen Seniorihoivalla otetaan uusi palveluseteli innolla vastaan.

”Toimimme jo nykyisin Helsingin ja Espoon henkilökohtaisen avun palvelusetelituottajana, josta meillä on todella positiivisia kokemuksia”, kertoo Suomen Seniorihoivan perustaja ja toimitusjohtaja Mika Suominen.

Palveluseteli on asiakkaalle ilmainen ja sitä voi tarkemmin tiedustella Vantaan seniorineuvonnasta, joka palvelee arkisin 9-15 numerosta (09) 8392 4202. Palvelusetelin myöntäminen asiakkaalle perustuu sosiaali- ja terveystoimen ammattihenkilön tekemään palveluntarpeen arvioon.

”Palveluseteli toimii yksinkertaisuudessaan niin, että kunta määrittää asiakkaalle sopivan tuntimäärän, jonka puitteissa tuotamme palvelun asiakkaan toiveiden mukaisesti”, jatkaa Suominen.

Suomen Seniorihoivalla nimetään aina oma henkilökohtainen avustaja asiakkaalle, joka toimii asiakkaan tukena ja seurana, missä tahansa asiakas apua tarvitsee.

Yritys on jo pidempään toiminut pääkaupunkiseudulla kotihoidon palveluntuottajana tarjoten erityisesti kiireettömiä hoivapalveluitaan. Kotihoidon palveluseteli toimii myös Vantaalla.

Kuvat: Markku Pajunen ja Shutterstock

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Lataa
Suomen Seniorihoivan toimitusjohtaja Mika Suominen. Kuva: Markku Pajunen.
Suomen Seniorihoivan toimitusjohtaja Mika Suominen. Kuva: Markku Pajunen.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Suomen Seniorihoiva Oy
Suomen Seniorihoiva Oy
Mannerheimintie 12 B
00100 Helsinki

010 324 9000https://suomenseniorihoiva.fi

Suomen Seniorihoiva Oy on täysin kotimainen hoiva-alan kasvuyritys, jonka tehtävänä on rikastaa senioreiden elämää. Yritys on perustettu vuonna 2013 ja se toimii seitsemällä eri paikkakunnalla työllistäen kymmenittäin hoiva-alan ammattilaisia. Yritys tuottaa luotettavia ja korkealuokkaisia avustus-, seuranpito- ja hoivapalveluita 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä. Tulevaisuudessa yritys pyrkii olemaan merkittävä kotimainen sote-palveluiden tuottaja.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Seniorihoiva Oy

Suomen Seniorihoivan kiireetön kotihoito laajenee valtakunnalliseksi29.9.2021 11:35:04 EEST | Tiedote

Kiireettömän kotihoidon edelläkävijänä tunnettu, jo vuosia pääkaupunkiseudulla toiminut Suomen Seniorihoiva avaa palvelunsa kaikkialle Suomeen. Asiakaslähtöiseen, läsnä olevaan ja kiireettömään ikäihmisille suunnattuun palveluun erikoistuneella yhtiöllä on nyt toimipisteet Espoossa, Helsingissä, Turussa ja Tampereella. Uuden lanseerauksen myötä Suomen Seniorihoivan kiireetön kotihoito tulee 1. lokakuuta 2021 lähtien saataville kaikkialle Suomeen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme