Quattro Mikenti Group

Svantte Vaskikallio nimitetty Quattroservices Tampereen toimitusjohtajaksi

Jaa
QMG:n tytäryhtiö Quattroservices Tampere uudistaa organisaatiotaan. Projektipäällikkönä pitkään yhtiössä työskennellyt Svantte Vaskikallio on nimitetty toimitusjohtajaksi 1.1.2023 alkaen. Samassa yhteydessä nykyinen toimitusjohtaja Mika Rantalainen ottaa vastuulleen LVI-urakoinnin myynnin ja tarjouslaskennan johdon Tampereen alueella sekä hankinnan ja asuntotuotannon kehitystehtäviä konsernitasolla.
Svantte Vaskikallio aloittaa Quattroservices Tampereen toimitusjohtajana 1.1.23
Svantte Vaskikallio aloittaa Quattroservices Tampereen toimitusjohtajana 1.1.23

Quattroservices Tampere työllistää runsaat 30 talotekniikan ammattilaista ja sen liikevaihto oli viime tilikaudella 6,1 miljoonaa euroa.

Tornitalojen putkittaja nousee näköalapaikalle

Quattroservices Tampere on viime vuosina urakoinut talotekniikkaa lukuisiin huomattuihin kohteisiin kaupungissa. Svantte Vaskikallio on vastannut muun muassa Tampereen Kannen 16-kerroksisten Opaali- ja Topaasi-tornitalojen talotekniikkaurakoinnista.

– Otan yhtiön johtamisen vastaan sekä innostuneena että nöyränä. Jatkamme tutuilla periaatteilla eli keskitymme meille sopiviin projekteihin ja toimimme niissä sataprosenttisen ammattimaisesti. Lämpimät kiitokset Mikalle arvokkaista evästyksistä ja kannustuksesta vuosien varrella. Yhteistyömme jatkuu nyt uudessa muodossa, Svantte Vaskikallio toteaa.

– Svantte on valmis yhtiön johtoon – vyön alla löytyy kokemusta monista vaativista uudis- ja saneerauskohteista. Hän tuntee Tampereen alueen kumppaniverkostomme ja nautti henkilöstön luottamusta. Itselleni on innostavaa saada uusia konsernitason tehtäviä ja olla mukana Tampereella asiakasprojektien valmistelussa sekä päivittäisen toiminnan tukena, Mika Rantalainen kertoo.

QMG kouluttaa nuoria avainhenkilöitään johtotehtäviin

Quattroservices Tampere on QMG-konsernin vanhimpia tytäryhtiöitä. Se liittyi konserniin vuonna 2014. Yhtiöllä on vahva asema Tampereen ja Pirkanmaan alueen talotekniikkaurakoinnissa. Johdon vahvistaminen kuuluu konsernin strategiaan.

– Svantte kuuluu QMG:n Nuoret leijonat -valmennusryhmään, joka tuottaa uusille kyvyille uramahdollisuuksia ja samalla vahvistaa johtamisen jatkuvuutta konsernissa. Valmennusohjelmassa on yhteensä 20 toimihenkilöämme. Mika on laittanut yhtiön hienoon kuntoon, ja ottaa nyt kokemuksellaan vastuuta yli yhtiöiden menevistä strategisista toiminnoista, QMG:n Väli-Suomen aluejohtaja Mikko Sahikallio sanoo.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Mikko Sahikallio, QMG, Väli-Suomen aluejohtaja, mikko.sahikallio@qmg.fi, 050 477 0707

Svantte Vaskikallio, Quattroservices Tampere, toimitusjohtaja (1.1.2023 alkaen),
svantte.vaskikallio@quattroservices.fi, 050 5766 241

Mika Rantalainen, Quattroservices Tampere, toimitusjohtaja (31.12.2022 saakka), mika.rantalainen@quattroservices.fi, 040 903 1277

Kuvat

Svantte Vaskikallio aloittaa Quattroservices Tampereen toimitusjohtajana 1.1.23
Svantte Vaskikallio aloittaa Quattroservices Tampereen toimitusjohtajana 1.1.23
Lataa
Svantte Vaskikallio, Quattroservices Tampere
Svantte Vaskikallio, Quattroservices Tampere
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Quattro Mikenti Group
Quattro Mikenti Group
Piispantilankuja 2 A
02240 Espoo

http://www.qmg.fi

QMG (Quattro Mikenti Group)

QMG-konserni on Suomen suurimpia talotekniikka-alan yrityksiä. Se toteuttaa talotekniikkaprojekteja ja -huoltopalveluita valtakunnallisesti. QMG:n palveluvalikoima kattaa kaikki talotekniikan osa-alueet. Konserniin kuuluu eri puolilla maata yli 30 tytäryhtiötä. Vuonna 2021 QMG:n liikevaihto oli noin 201 miljoonaa euroa. Konsernin palveluksessa on 1200 talotekniikkaurakoinnin ja -huollon ammattilaista. QMG ja ruotsalainen Sandbäckens muodostavat pohjoismaisen Nimlas-talotekniikkakonsernin, jolla on yli 200 suomalaista ja ruotsalaista henkilöstöomistajaa. Pääomistaja on sijoitusyhtiö KLAR Partners. Lisätietoja verkkosivuilta www.qmg.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Quattro Mikenti Group

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme