Pirkanmaan sairaanhoitopiiri

Tays Hatanpään silmäyksikkö ja Tays Silmäkeskuksen näönkuntoutus muuttavat

Jaa

Tays Keskussairaalan ja Tays Hatanpään silmäsairauksia hoitavissa yksiköissä tapahtuu muutoksia heinäkuussa 2019

Tays Hatanpään silmäyksikön toiminta siirtyy kokonaisuudessaan Tays Silmäkeskukseen 1.7.2019 alkaen.

Hatanpään silmäyksikön toiminta Hatanpäällä sijaitsevissa tiloissa loppuu, ja silmäpotilaiden hoito siirtyy Tays Silmäkeskukseen. Silmäkeskuksen yhteystiedot säilyvät ennallaan.

Tays Silmäkeskuksen näönkuntoutus puolestaan muuttaa Tays Hatanpään silmäyksiköltä vapautuviin tiloihin 3.7.2019 alkaen. Näönkuntoutuksen palveluja käyttävien asiakkaiden hoito siirtyy Hatanpäälle.

Muuton ja lomien vuoksi näönkuntoutus on suljettuna keskikesällä, ja toiminta alkaa Tays Hatanpäällä 5.8.2019.

Näönkuntoutuksen yhteystiedot 3.7.2019 alkaen:

  • Virallinen toiminta alkaa Tays Hatanpäällä 5.8.
  • Sijainti: Tays Hatanpää,  Hatanpäänkatu 24, 33900 Tampere
  • Käyntiosoite: Tays Hatanpää, C-siipi, 1. kerros

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja tarvittaessa:

Sirpa Miettunen, palvelupäällikkö, Tays Silmäkeskus
03 311 64653, etunimi.sukunimi@pshp.fi

Tietoja julkaisijasta

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri
Pirkanmaan sairaanhoitopiiri
Elämänaukio 2, PL 2000
33521 TAMPERE

03 311 611http://www.tays.fi

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri tuottaa terveyttä lähes miljoonalle suomalaiselle Tays Keskussairaalassa, Tays Hatanpäällä, Tays Pitkäniemessä, Tays Sastamalassa ja Tays Valkeakoskella. Konserniimme kuuluvat myös Tekonivelsairaala Coxa Oy, Tays Sydänsairaala Oy ja Fimlab Laboratoriot Oy. Lisätietoja meistä tays.fi ja valinnanvapaus.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan sairaanhoitopiiri

Puoliso tai tukihenkilö voi 1.6. lähtien osallistua myös synnytyksen jälkeiseen aikaan sekä keisarileikkaukseen Taysissa29.5.2020 11:59:26 EESTTiedote

Puolison tai tukihenkilön läsnäolon rajoituksia synnytyksessä ja synnytyksen jälkeisenä aikana lievennetään 1.6.2020 alkaen Taysissa. Vastedes sekä synnytykseen että synnytyksen jälkeiseen hoitoon saa osallistua yksi tukihenkilö, mikäli perhe asuu Pirkanmaan sairaanhoitopiirin alueelta tai on lähetetty Taysiin lääketieteellisin perustein.

Koronaan sairastuneiden kontakteja selvitetään sähköisellä kyselyllä – nopeuttaa altistuneiden jäljittämistä15.5.2020 07:26:50 EESTTiedote

Koronatartunnan jäljittäminen on tärkeää epidemian hillitsemiseksi. Tähän saakka Pirkanmaan sairaanhoitopiirin jäljitystiimi on soittanut koronatartunnan saaneille henkilökohtaisesti ja kartoittanut, mistä potilas mahdollisesti on saanut tartunnan ja keitä muita virukselle on voinut altistua. Nyt asiakas voi täyttää koronajäljityskyselyn OmaTays-palvelussa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme