Pirkanmaan sairaanhoitopiiri

Tays Keskussairaalan sähköinen opaskartta avataan 28.9.

Jaa

Tays Keskussairaalan alueelle on valmistunut sähköinen opaskartta, joka otetaan käyttöön 28. syyskuuta samalla, kun uusi etupiha avataan. Karttaa voi käyttää omalla älypuhelimella tai tietokoneella, ja opaskartta löytyy myös sairaalan kosketusinfonäytöiltä.

Karttaan pääsee osoitteesta tays.fi/kartta 28.9. alkaen. Opaskartta on selainpohjainen, joten sen käyttöä varten ei tarvitse ladata älylaitteisiin erillistä sovellusta. 

Kartan toteuttamisessa ovat olleet mukana Tays, City-IoT -hanke ja Citynomadi Oy. Kartasta julkaistiin kesällä pilottiversio, josta sairaalan henkilökunnalta kerättiin palautetta. Kartta viimeisteltiin palautteen pohjalta, ja nyt se on kaikkien alueella liikkuvien apuna. Opaskartta kertoo esimerkiksi rakennusten sijainnit, sisäänkäynnit, autojen ja pyörien pysäköintialueet sekä bussiaikataulut. Karttaan on merkitty myös sairaalan oheispalvelut, kuten kahvilat.

Kartta mahdollistaa oman sijainnin tarkistamisen eli paikantamisen sairaala-alueella, kun puhelimen sijaintitoiminto on kytketty päälle. Englanninkielinen versio tulee saataville myöhemmin.

Kartan tietoja päivitetään avoimen rajapinnan kautta sekä Taysista että Tampereen seudun joukkoliikenteestä Nyssestä. Pohjakarttana käytetään Open Street Mapia, johon tuodaan päivityksiä suoraan Tays Keskussairaalan alueen uudistusten edistyessä. Päivittyviä tietoja ovat muun muassa kävelyreitit.

Tampereen päivän aikana lauantaina 28.9. klo 10-13 Taysin palveluneuvojat opastavat uuden kartan käytössä Tays Keskussairaalan uuden pääaulan avajaisissa. Lisätietoa avajaistapahtumasta on julkaistu osoiteessa tays.fi/taysinuutta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:
Suunnittelija Anne Vesaranta, Tays
050 577 2714, anne.vesaranta@pshp.fi

Tietoja julkaisijasta

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri
Pirkanmaan sairaanhoitopiiri
Elämänaukio 2, PL 2000
33521 TAMPERE

03 311 611http://www.tays.fi

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri tuottaa terveyttä lähes miljoonalle suomalaiselle Tays Keskussairaalassa, Tays Hatanpäällä, Tays Pitkäniemessä, Tays Sastamalassa ja Tays Valkeakoskella. Konserniimme kuuluvat myös Tekonivelsairaala Coxa Oy, Tays Sydänsairaala Oy ja Fimlab Laboratoriot Oy. Lisätietoja meistä tays.fi ja valinnanvapaus.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan sairaanhoitopiiri

Tays Kehitysyhtiö Oy:n toiminta on käynnistynyt2.6.2020 14:08:33 EESTTiedote

Tays Kehitysyhtiö Oy perustettiin Tähtisairaala -hankkeen yhtenä tuloksena. Etelä-Pohjanmaan, Kanta-Hämeen ja Pirkanmaan sairaanhoitopiirien yhteisen Kehitysyhtiön toiminta on nyt käynnistynyt Matti Eskolan tultua valittua yhtiön toimitusjohtajaksi. Kesäkuun aikana sairaanhoitopiirien hallitusten käsittelyyn tulee sairaanhoitopiirien ja Kehitysyhtiön pitkäkestoinen, vuoden 2023 loppuun saakka jatkuva yhteistyösopimus.

Puoliso tai tukihenkilö voi 1.6. lähtien osallistua myös synnytyksen jälkeiseen aikaan sekä keisarileikkaukseen Taysissa29.5.2020 11:59:26 EESTTiedote

Puolison tai tukihenkilön läsnäolon rajoituksia synnytyksessä ja synnytyksen jälkeisenä aikana lievennetään 1.6.2020 alkaen Taysissa. Vastedes sekä synnytykseen että synnytyksen jälkeiseen hoitoon saa osallistua yksi tukihenkilö, mikäli perhe asuu Pirkanmaan sairaanhoitopiirin alueelta tai on lähetetty Taysiin lääketieteellisin perustein.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme