Pirkanmaan sairaanhoitopiiri

Tays varautuu tekemään 29.-30.3. vain päivystystä ja kiireellisimpiä toimenpiteitä

Jaa

Jyty ja JHL ovat ilmoittaneet Taysia koskevasta lakonuhasta 29.-30.3.2022. Jos lakko alkaa, se vaikeuttaa huomattavasti muun muassa Taysin eri toimipisteiden välinehuoltoa ja sairaalahuoltoa. Tämän vuoksi Taysissa voidaan toteuttaa tiistain ja keskiviikon aikana vain päivystyksellisiä ja kaikista kiireisimpiä suunniteltuja leikkauksia sekä polikliinisiä toimenpiteitä.

Leikkaustoimenpiteiden ja polikliinisten toimenpiteiden peruutukset pyritään ilmoittamaan henkilökohtaisella soitolla. Myös jotkut toimenpiteet ja poliklinikkakäynnit saatetaan joutua perumaan vasta sairaalaan tultaessa.

Valitettavasti lakko tulee toteutuessaan vaikuttamaan monella muuallakin tavalla toimipisteidemme toimintaan. Lakko voi vaikuttaa esimerkiksi suoriin numeroihin vastaamiseen, hoitopalautteiden viivästymisiin ja uusien kutsuaikojen lähettämiseen. Yhteydenotot sairaalaan voivat lähipäivinä vaikeutua ja puhelinvaihde ruuhkautua eikä normaaleja neuvontapalveluja ole tarjolla.

Omaa hoitoa koskevat yhteydenotot kannattaa siirtää myöhempään ajankohtaan, ellei kysymys ole henkeä uhkaavasta tilanteesta. Hätätilanteessa tulee soittaa numeroon 112. Myös päivystysavun numero 116117 on käytössä 29.-30.3.

Tays tiedottaa lakon aikaisista palveluista verkossa osoitteessa tays.fi/lakko

Yhteyshenkilöt

Johtajaylilääkäri Juhani Sand
Puh. 044 719 5959

HR-johtaja Raija Ruoranen
Puh. 050 329 4213

Tietoja julkaisijasta

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri
Pirkanmaan sairaanhoitopiiri
Elämänaukio 2, PL 2000
33521 TAMPERE

03 311 611http://www.tays.fi

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri tuottaa terveyttä lähes miljoonalle suomalaiselle Tays Keskussairaalassa, Tays Hatanpäällä, Tays Pitkäniemessä, Tays Sastamalassa ja Tays Valkeakoskella sekä psykiatrian avohoidon eri toimipisteissä. Konserniimme kuuluvat myös Tekonivelsairaala Coxa, Tays Sydänsairaala, Fimlab Laboratoriot ja Tays Kehitysyhtiö. Lisätietoja meistä: tays.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan sairaanhoitopiiri

Koronarokotukset: Neljänsiä annoksia nyt myös iäkkäille kotihoidon tai omaishoidon piirissä oleville sekä muille iäkkäille, jotka eivät selviä yksin kotona11.5.2022 12:32:31 EEST | Tiedote

THL suosittelee neljänsien koronarokotteiden antamisen laajentamista niille iäkkäille henkilöille, jotka ovat järjestetyn kotihoidon tai omaishoidon piirissä sekä muille iäkkäille, joiden terveydentila ja toimintakyky ovat niin heikentyneet, että he eivät selviä ilman toisen ihmisen apua kotona.

Taysin yleisöluento vastaa kysymyksiin gynekologisten syöpien hoidosta9.5.2022 16:25:16 EEST | Tiedote

Mitä tapahtuu, jos saa diagnoosin gynekologisesta syövästä? Millaisia hoitoja on saatavilla, voiko sairaudesta parantua kokonaan, miten etenemistä voi jarruttaa ja kuinka hoitopolku etenee? Taysin naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri Sami Saarelainen kertoo aiheesta Vaikuttavaa hoitoa -yleisöluentosarjan kevään viimeisellä luennolla. Tervetuloa Teams liveen torstaina 19.5. klo 18−19.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme