Pirkanmaan sairaanhoitopiiri

Taysin kehitysvammapoliklinikka siirtyy Nokian Pitkäniemeen

Jaa

Taysin kehitysvammapoliklinikka siirtyy vuodenvaihteessa Tays Keskussairaalasta Nokian Pitkäniemeen. Poliklinikka on 30.12.2019 alkaen kehitysvammahuollon tukikeskuksen rakennuksessa 72. Uusi osoite on Pitkäniementie 11, 33380 Pitkäniemi. Taysin kehitysvammahuollossa otetaan samalla käyttöön myös uusi postiosoite, joka on PL 1000, 37101 Nokia.

Poliklinikalle ilmoittaudutaan rakennuksen 72 ensimmäisen kerroksen ala-aulassa. Vastaanottotilat sijaitsevat rakennuksen ensimmäisessä ja toisessa kerroksessa. Tiloihin on esteetön kulku.

Muutoksen johdosta Taysin kehitysvammahuollon kaikki palvelut ovat jatkossa samoissa tiloissa.

‒ Jatkossa voimme paremmin hyödyntää kaikkien kehitysvammahuollon asiantuntijoidemme osaamista asiakkaiden hyväksi. Palvelujen yhdistäminen samaan paikkaan parantaa myös tiedonkulkua, kertoo toimialuejohtaja Tuulikki Parikka.

Kehitysvammahuollolla on Pitkäniemessä varsin uudet ja nykyaikaiset tilat. Poliklinikka sijoittuu tukikeskukseen, jonka rakennukset valmistuivat vuonna 2014. Tammikuussa saadaan lisäksi käyttöön uusi terapiarakennus, jossa tukikeskuksen asiakkaat pääsevät muun muassa uima-altaaseen allasterapiaan.

Pysäköinti Pitkäniemen alueella on ilmaista. Kehitysvammapoliklinikan asiakkaille on varattu erityisesti pysäköintialue P5 mutta myös muita alueen pysäköintialueita voi käyttää. Lisäksi Pitkäniemeen kulkee 2-3 kertaa tunnissa Tampereen kaupunkiliikenteen linja-auto numero 29 A.

Pitkäniemen alueella on kahvio sekä lounasmahdollisuus kello 10.30-13.30 Voimian ravintokeskuksessa.

Poliklinikan neuvonta vastaa numerossa 03 311 67920.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja

Toimialuejohtaja Tuulikki Parikka
puh. 0500 633607
Tays kehitysvammahuolto

Tietoja julkaisijasta

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri
Pirkanmaan sairaanhoitopiiri
Elämänaukio 2, PL 2000
33521 TAMPERE

03 311 611http://www.tays.fi

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri tuottaa terveyttä lähes miljoonalle suomalaiselle Tays Keskussairaalassa, Tays Hatanpäällä, Tays Pitkäniemessä, Tays Sastamalassa ja Tays Valkeakoskella. Konserniimme kuuluvat myös Tekonivelsairaala Coxa Oy, Tays Sydänsairaala Oy ja Fimlab Laboratoriot Oy. Lisätietoja meistä tays.fi ja valinnanvapaus.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan sairaanhoitopiiri

Tays Kehitysyhtiö Oy:n toiminta on käynnistynyt2.6.2020 14:08:33 EESTTiedote

Tays Kehitysyhtiö Oy perustettiin Tähtisairaala -hankkeen yhtenä tuloksena. Etelä-Pohjanmaan, Kanta-Hämeen ja Pirkanmaan sairaanhoitopiirien yhteisen Kehitysyhtiön toiminta on nyt käynnistynyt Matti Eskolan tultua valittua yhtiön toimitusjohtajaksi. Kesäkuun aikana sairaanhoitopiirien hallitusten käsittelyyn tulee sairaanhoitopiirien ja Kehitysyhtiön pitkäkestoinen, vuoden 2023 loppuun saakka jatkuva yhteistyösopimus.

Puoliso tai tukihenkilö voi 1.6. lähtien osallistua myös synnytyksen jälkeiseen aikaan sekä keisarileikkaukseen Taysissa29.5.2020 11:59:26 EESTTiedote

Puolison tai tukihenkilön läsnäolon rajoituksia synnytyksessä ja synnytyksen jälkeisenä aikana lievennetään 1.6.2020 alkaen Taysissa. Vastedes sekä synnytykseen että synnytyksen jälkeiseen hoitoon saa osallistua yksi tukihenkilö, mikäli perhe asuu Pirkanmaan sairaanhoitopiirin alueelta tai on lähetetty Taysiin lääketieteellisin perustein.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme