Pirkanmaan sairaanhoitopiiri

Taysin kehitysvammapoliklinikka siirtyy Nokian Pitkäniemeen

Jaa

Taysin kehitysvammapoliklinikka siirtyy vuodenvaihteessa Tays Keskussairaalasta Nokian Pitkäniemeen. Poliklinikka on 30.12.2019 alkaen kehitysvammahuollon tukikeskuksen rakennuksessa 72. Uusi osoite on Pitkäniementie 11, 33380 Pitkäniemi. Taysin kehitysvammahuollossa otetaan samalla käyttöön myös uusi postiosoite, joka on PL 1000, 37101 Nokia.

Poliklinikalle ilmoittaudutaan rakennuksen 72 ensimmäisen kerroksen ala-aulassa. Vastaanottotilat sijaitsevat rakennuksen ensimmäisessä ja toisessa kerroksessa. Tiloihin on esteetön kulku.

Muutoksen johdosta Taysin kehitysvammahuollon kaikki palvelut ovat jatkossa samoissa tiloissa.

‒ Jatkossa voimme paremmin hyödyntää kaikkien kehitysvammahuollon asiantuntijoidemme osaamista asiakkaiden hyväksi. Palvelujen yhdistäminen samaan paikkaan parantaa myös tiedonkulkua, kertoo toimialuejohtaja Tuulikki Parikka.

Kehitysvammahuollolla on Pitkäniemessä varsin uudet ja nykyaikaiset tilat. Poliklinikka sijoittuu tukikeskukseen, jonka rakennukset valmistuivat vuonna 2014. Tammikuussa saadaan lisäksi käyttöön uusi terapiarakennus, jossa tukikeskuksen asiakkaat pääsevät muun muassa uima-altaaseen allasterapiaan.

Pysäköinti Pitkäniemen alueella on ilmaista. Kehitysvammapoliklinikan asiakkaille on varattu erityisesti pysäköintialue P5 mutta myös muita alueen pysäköintialueita voi käyttää. Lisäksi Pitkäniemeen kulkee 2-3 kertaa tunnissa Tampereen kaupunkiliikenteen linja-auto numero 29 A.

Pitkäniemen alueella on kahvio sekä lounasmahdollisuus kello 10.30-13.30 Voimian ravintokeskuksessa.

Poliklinikan neuvonta vastaa numerossa 03 311 67920.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja

Toimialuejohtaja Tuulikki Parikka
puh. 0500 633607
Tays kehitysvammahuolto

Tietoja julkaisijasta

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri
Pirkanmaan sairaanhoitopiiri
Elämänaukio 2, PL 2000
33521 TAMPERE

03 311 611http://www.tays.fi

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri tuottaa terveyttä lähes miljoonalle suomalaiselle Tays Keskussairaalassa, Tays Hatanpäällä, Tays Pitkäniemessä, Tays Sastamalassa ja Tays Valkeakoskella. Konserniimme kuuluvat myös Tekonivelsairaala Coxa Oy, Tays Sydänsairaala Oy ja Fimlab Laboratoriot Oy. Lisätietoja meistä tays.fi ja valinnanvapaus.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan sairaanhoitopiiri

Eturauhassyöpä ja alaraajojen valtimotauti teemoina Tays tutuksi -luentosarjan aloituksessa 22.1.17.1.2020 11:10:40 EETTiedote

Tays tutuksi -yleisöluennot valottavat kevätkaudella uusinta tutkimusta ja hoitoa. Ensimmäinen luento pidetään 22.1. otsikolla "Miesten päivä". Professori Teuvo Tammela kertoo eturauhassyövän hoidosta ja verisuonikirurgian dosentti Velipekka Suominen ikääntyvillä miehillä yleisestä alaraajojen valtimotaudista ja sen hoidosta. Luentoja voi seurata myös verkosta.

Taysin kuvantaminen hakee uusia ratkaisuja lääketieteellisten tutkimusten käsittelyyn virtuaalitodellisuuden ja tekoälyn avulla10.1.2020 11:06:16 EETTiedote

Digitaalinen kolmiulotteinen kuvantaminen on keskeinen osa modernia lääketiedettä. Kasvojen alueen tietokoneavusteinen leikkaussuunnittelu ja 3D-tulostus ovatkin jo arkipäivää Kuvantamiskeskus- ja apteekkiliikelaitoksen S-kuvantamisen yksikössä. Muun muassa magneettitutkimus, tietokonetomografia ja kartiokeilatietokonetomografia antavat tietoa sairauksien diagnosointiin ja hoidon suunnitteluun sekä mahdollistavat tietokoneavusteisen leikkaussuunnittelun ja 3D-tulostuksen.

D-rakennus kokonaan käyttöön tammikuussa16.12.2019 09:04:27 EETTiedote

Tays Keskussairaalan etupihakokonaisuus on kokonaan valmis, kun uuden pääsisäänkäynnin kupeessa oleva D-rakennus avataan tammikuussa. D-rakennuksessa toimivat Tays Syntymäpaikka, tuki- ja liikuntaelinkeskus, verisuoni- ja toimenpideradiologinen keskus sekä välinehuolto. Ensimmäiset tules-päivystysleikkaukset tehdään uusissa tiloissa 8.1.2020 ja ensimmäiset synnyttäjät pääsevät uusiin tiloihin 15.1. alkaen. D-rakennuksen katolla on uusi helikopterikenttä, joka mahdollistaa aiempaa suurempien helikoptereiden laskeutumisen esimerkiksi suuronnettomuustilanteissa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme