Pirkanmaan sairaanhoitopiiri

Taysin lasten päivystys muuttaa lasten ja nuorten sairaalaan 17.9.2019 kello 8 alkaen

Jaa

Taysin lasten ja nuorten sairaala on valmistunut, ja muutto uuteen sairaalaan alkaa viikolla 38.

Taysin lasten ja nuorten sairaala. Kuva: Olli-Pekka Latvala
Taysin lasten ja nuorten sairaala. Kuva: Olli-Pekka Latvala

Lasten päivystys toimii lasten ja nuorten sairaalassa eli L-rakennuksessa tiistaista 17.9. kello 8 lähtien. Päivystys sijaitsee L-rakennuksen ensimmäisessä kerroksessa.

Ennen muuttoa päivystys toimii 17.9. kello 8 asti normaaliin tapaan vanhassa paikassaan Tays Keskussairaalan C-rakennuksessa.

Kulkeminen lasten päivystykseen 17.9. alkaen

Omalla autolla tultaessa:

  • 17.9. lähtien kulku lasten päivystykseen on pysäköintihallin kautta. Hallista on suora hissiyhteys 1. kerroksessa sijaitsevaan lasten päivystykseen. Pysäköintihallin osoite on Kuntokatu 2, Tampere. Pysäköintihallissa on 30 minuutin maksuton jättö- ja hakuaika.

Julkisilla kulkuneuvoilla tultaessa:

  • 17.–27.9.2019 lasten päivystykseen kuljetaan edelleen Radiuksen eli R-rakennuksen sisäänkäynnin kautta. Sieltä on opastus L-rakennukseen eli lasten ja nuorten sairaalaan.
  • 28.9. alkaen kulku on uuden pääaulan kautta.

Käytännöt säilyvät ennallaan

Muutosta huolimatta lasten päivystyksen käytännöt säilyvät ennallaan. Tays Keskussairaalan lasten päivystyksessä hoidamme kiireellistä apua ja hoitoa tarvitsevia alle 16-vuotiaita lapsia ja nuoria vuorokauden ympäri.

Tapaturman, vatsakivun tai psyykkisen syyn vuoksi tulevat lapset hoidetaan kuitenkin edelleen Tays Ensiapu Acutassa.

Iltaisin, öisin ja viikonloppuisin kannattaa soittaa ennen lasten päivystykseen lähtemistä. Puhelinnumero 03 311 63345 palvelee arkisin kello 14–7 ja viikonloppuisin sekä arkipyhinä ympäri vuorokauden. Puhelinnumero säilyy ennallaan muuton jälkeenkin.

Lisätietoa lasten päivystyksen käytännöistä on Taysin verkkosivuilla: https://www.tays.fi/fi-FI/Paivystys/Lasten_paivystys.

Aikataulu tiivistetysti:

  • Tays Keskussairaalan lasten päivystys avautuu tiistaina 17.9. kello 8 L-rakennuksessa eli lasten ja nuorten sairaalassa.
  • Jos kuljet autolla, 17.9. alkaen suorin reitti on maanalaisen pysäköintihallin kautta, josta on suora yhteys hissillä lasten päivystykseen. Hallin osoite on Kuntokatu 2.
  • Aikavälillä 17.–27.9. julkisilla kulkuvälineillä saapuvat käyttävät Radiuksen sisäänkäyntiä tullessaan lasten päivystykseen.
  • 28.9. avataan Tays Keskussairaalan uusi pääaula, ja tästä eteenpäin julkisilla kulkuvälineillä saapuvien reitti lasten päivystykseen on uuden aulan kautta.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja medialle tarvittaessa:

Eeva Kääriä, osastonhoitaja
03 311 65130, etunimi.sukunimi@pshp.fi

Kuvat

Taysin lasten ja nuorten sairaala. Kuva: Olli-Pekka Latvala
Taysin lasten ja nuorten sairaala. Kuva: Olli-Pekka Latvala
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri
Pirkanmaan sairaanhoitopiiri
Elämänaukio 2, PL 2000
33521 TAMPERE

03 311 611http://www.tays.fi

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri tuottaa terveyttä lähes miljoonalle suomalaiselle Tays Keskussairaalassa, Tays Hatanpäällä, Tays Pitkäniemessä, Tays Sastamalassa ja Tays Valkeakoskella. Konserniimme kuuluvat myös Tekonivelsairaala Coxa Oy, Tays Sydänsairaala Oy ja Fimlab Laboratoriot Oy. Lisätietoja meistä tays.fi ja valinnanvapaus.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan sairaanhoitopiiri

Syöpäpotilaan kannattaa suojautua koronavirukselta26.3.2020 11:22:08 EETTiedote

Syöpäpotilaan on erityisen tärkeää suojautua koronavirukselta, koska syöpäpotilaalla on kohonnut riski sairastua virukseen. Kansainvälisen suosituksen mukaan syöpäpotilaiden sairaalakäyntejä minimoidaan myös Pirkanmaalla. Osa käynneistä korvataan puhelinsoitoilla tai seurantakäyntejä siirretään. Syöpäpotilas kutsutaan kuitenkin sairaalaan aina, kun se on syövän hoidon takia välttämätöntä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme