Pirkanmaan sairaanhoitopiiri

Taysin pysäköintihalli avataan 2.5.

Jaa

2.5. Tays Keskussairaalan alueelle avataan uusi pysäköintihalli. Hallissa on aluksi käytössä 275 paikkaa. Etupihan uudisrakennusten valmistumisen jälkeen paikkoja tulee olemaan käytettävissä yli 400. Sisäänkäynti pysäköintihalliin on Ensitieltä. Hallista on maksuton bussikuljetus sairaalan toimipisteisiin.

Keskiviikkona 2.5. Tays Keskussairaalan alueelle avataan uusi pysäköintihalli, jossa on aluksi käytössä 275 paikkaa. Myöhemmin, etupihan uudisrakennusten valmistuttua, paikkoja tulee olemaan yli 400.

Hallin sisäänkäynti on Ensitieltä. Pysäköintihalli on maksullinen: hinnat arkisin klo 8-16 2e/tunti, muulloin 0,50 e/tunti.

Pysäköintihallista pääsee sisäkautta suoraan Sydänsairaalaan jo toukokuussa, mutta toistaiseksi muihin rakennuksiin ei voi kulkea sisäkautta alueen rakennustyömaan takia. Tästä syystä Tays tarjoaa pysäköintihallin asiakkaille maksuttoman pikkubussikuljetuksen yksiköiden välillä. Tays-bussi liikennöi arkisin. Ensimmäinen bussi lähtee klo 7.20 pysäköintihallista ja viimeinen vuoro lähtee hallista klo 15.40. Kierroksen kesto noin 20 minuuttia.

Tays-bussin reitti:

  • Pysäköintihalli, Ensitie
  • Silmäkeskus/Potilashotelli, Biokatu 14
  • Radius, yläovi, Niveltie
  • Z-rakennusten takapiha
  • Pysäköintihalli, Ensitie

Lue lisää:

Pysäköinti ja kulkuyhteydet 

Taysin minibussikuljetuksen reitti ja aikataulu

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tays, kiinteistöinsinööri Mikko Alin, puh. 050 359 5180, mikko.alin(at)pshp.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri
Pirkanmaan sairaanhoitopiiri
Teiskontie 35, PL 2000
33521 TAMPERE

03 311 611http://www.tays.fi

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri tuottaa terveyttä lähes miljoonalle suomalaiselle Tays Keskussairaalassa, Tays Hatanpäällä, Tays Pitkäniemessä, Tays Sastamalassa ja Tays Valkeakoskella. Konserniimme kuuluvat myös Tekonivelsairaala Coxa Oy, Tays Sydänsairaala Oy, Fimlab Laboratoriot Oy. Lisätietoja meistä tays.fi ja valinnanvapaus.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan sairaanhoitopiiri

Kangasalan lapset vuoden päästä Taysin lasten päivystykseen18.2.2019 13:56:13Tiedote

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri ehdottaa Kangasalan kaupungille, että vuoden 2020 alusta Kangasala-Pälkäneen alueen alle 16-vuotiaat lapset siirtyvät Tays Keskussairaalassa toimivan lasten päivystyksen potilaiksi. Silloin lasten päivystys siirtyy uuteen lasten ja nuorten sairaalaan. Uudessa lasten ja nuorten sairaalassa voidaan hoitaa kaikkia muita paitsi vamman tai tapaturman vuoksi päivystyshoitoa tarvitsevia alle 16-vuotiaita. Kaikkien lapsipotilaiden vammat ja tapaturmat hoidetaan jatkossakin Ensiapu Acutassa.

Taysiin soitettavissa puheluissa katkoksia keskiviikkona 30.1.2019 kello 13–1625.1.2019 10:12:09Tiedote

Tampereen yliopistollisen sairaalan eri toimipisteisiin ja tytäryhtiöihin soitettavissa puheluissa on katkoksia keskiviikkona 30.1. kello 13–16. Pisin katkos alkaa kello 13 ja kestää noin 20 minuuttia. Tämän jälkeen saattaa yksittäisissä numeroissa olla häiriöitä. Puheluissa voi olla katkoksia kyseisenä ajankohtana kaikissa Taysin toimipisteissä eli Keskussairaalassa, Hatanpäällä, Pitkäniemessä, Valkeakoskella ja Sastamalassa. Katkoksia on myös Tays Sydänsairaalassa, Coxassa ja Fimlabilla sekä Pirkanmaan hoitokodissa. Katkosten aikana puhelut eivät yhdisty lainkaan. Käytä tarvittaessa Hatanpään puhelinvaihdetta Tays Hatanpään puhelinvaihde 03 311 58000 toimii katkosten aikana normaalisti. Numerosta yhdistetään puheluita kaikkiin Tays-sairaaloihin ja yksiköihin. Jos asiakas, potilas tai omainen haluaa saada 30.1. iltapäivällä yhteyden johonkin Taysin yksikköön, suosittelemme käyttämään Tays Hatanpään vaihdenumeroa. Numero kannattaa ottaa varmuuden vuoksi jo etukäteen talteen. Katkokset

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme