Pirkanmaan sairaanhoitopiiri

Tehyn ja SuPerin työtaistelu: Potilaiden tutkimuksia ja toimenpiteitä voidaan joutua perumaan lyhyellä varoitusajalla

Jaa

Tehyn ja SuPerin järjestöt päättivät uusista työtaistelutoimenpiteistä 14.9.2022. Järjestöt asettivat tilapäisen siirron kiellon kunta-alalla työskentelevälle jäsenistölle 15.9.2022 alkaen.

Järjestöt ilmoittivat, että järjestön jäsenet eivät kiellon aikana siirry omasta työtehtävästään tai työskentelypaikastaan toiseen työtehtävään tai työskentelypaikkaan.

Tehyn ja Superin toimeenpanemat työtaistelutoimet, eli vuoronvaihtokielto, ylityökielto ja työntekijän siirtokielto, voivat aiheuttaa joissakin tilanteissa sen, että hyvin lyhyelläkin aikataululla potilaiden tutkimuksia ja toimenpiteitä joudutaan perumaan. Peruutuksen yhteydessä annetaan lisätietoja uutta aikaa varten.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja medialle tarvittaessa:
Raija Ruoranen, HR-johtaja, Pirkanmaan sairaanhoitopiiri
050 329 4213

Tietoja julkaisijasta

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri
Pirkanmaan sairaanhoitopiiri
Elämänaukio 2, PL 2000
33521 TAMPERE

03 311 611http://www.tays.fi

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri tuottaa terveyttä lähes miljoonalle suomalaiselle Tays Keskussairaalassa, Tays Hatanpäällä, Tays Pitkäniemessä, Tays Sastamalassa ja Tays Valkeakoskella sekä psykiatrian avohoidon eri toimipisteissä. Konserniimme kuuluvat myös Tekonivelsairaala Coxa, Tays Sydänsairaala, Fimlab Laboratoriot ja Tays Kehitysyhtiö. Lisätietoja meistä: tays.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan sairaanhoitopiiri

Ylisfestarien ”isä” Taito Roivas palkittiin Elämän tähden -palkinnolla5.12.2022 10:52:32 EET | Tiedote

Ylöjärvellä ja Nokialla järjestetyssä Ylisfestarit -tapahtumassa avainroolissa alusta lähtien toiminut mielenterveyshoitaja Taito Roivas on saanut Pirkanmaan sairaanhoitopiirin hallitukselta Elämän tähden -palkinnon. Hän on erinomainen esimerkki siitä, kuinka iso merkitys yksittäisellä työntekijällä voi olla ihmisten yhdenvertaisuuden edistämisessä ja asenteisiin vaikuttamisessa.

Varhainen tunnistaminen parantaa haimasyövän ennustetta – yleisöluentoja ja koulutustilaisuuksia Taysissa 17.–18.11.1.11.2022 10:21:09 EET | Tiedote

Maailman haimasyöpäpäivää (World pancreatic cancer day) vietetään 17.11.2022. Tays järjestää teemaan liittyen kaksi terveydenhuollon ammattilaisille suunnattua koulutustilaisuutta 17.–18.11. sekä yleisöluentotilaisuuden perjantaina 18.11. Tilaisuuksien tarkoituksena on lisätä sekä ammattilaisten että yleisön tietoisuutta haimasyövän oireista ja hoitomuodoista.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme