Varsinais-Suomen ELY-keskus

Vistan risteyssilta korjataan Paimiossa maantiellä 2352 (Iso-Iivarintie)

Jaa

Varsinais-Suomen ELY-keskus aloittaa Paimiossa maantiellä 2352 (Iso-Iivarintie) sijaitsevan Vistan risteyssillan korjaustyöt toukokuun alussa viikolla 18. Korjaustyöt kestävät loppusyksyyn saakka. Korjaustöiden aikana kaistanleveyksiä joudutaan rajoittamaan sekä ajoittain liikenne siirtämään yhdelle kaistalle. Vistan risteyssillan alittavan Turku-Helsinki moottoritien liikennettä haittaavat työt tehdään pääsääntöisesti yöaikaan.

Vistan risteyssilta Paimiossa maantiellä 2352 (Iso-Iivarintie)
Vistan risteyssilta Paimiossa maantiellä 2352 (Iso-Iivarintie)

Vistan risteyssilta on rakennettu 1994 ja sen pintarakenteet ovat tulleet peruskorjausikään. Sillasta uusitaan pintarakenteet, liikuntasaumalaitteet ja kaiteet sekä korjataan reunapalkit ja betonirakenteiden vauriot.

Korjaustyöt aloitetaan viikolla 18 työmaan perustamisella ja pintarakenteiden purkamisella. Sillan pintarakenteet korjataan vaiheittain. Nopeusrajoitus on työmaalla 30 km/h. Työvaiheiden mukaan ajoneuvoliikenteen käytössä on yksi 4,0 m levyinen kaista tai kaksi kaistaa, joiden leveys on yhteensä 7,0 m. Liikenteen ollessa yhdellä kaistalla liikenteenohjaus hoidetaan käsiohjauksella tai liikennevaloilla. Kevyen liikenteen käytössä on korjaustöiden ajan yksi 2,0 m levyinen kaista.

Vistan risteyssillan alittavan Turku-Helsinki moottoritien liikennettä haittaavat työt tehdään pääosin yöaikaan. Kesän aikana tehtävien sillan pilareiden betonikorjausten ajaksi moottoritiellä on alennettu nopeus ja kaistoja kavennettu ja siirretty.

Liikennemäärä sillalla on n. 3 000 ajoneuvoa vuorokaudessa.

Toivomme tienkäyttäjiltä varovaisuutta työmaan kohdalla liikuttaessa.

Urakoitsijana hankkeessa toimii Tehan Oy.

Lisätietoja:                                 

- Varsinais-Suomen ELY-keskus: siltainsinöörit Ari Salo, p. 0400 510 391 ja Jari Nikki, p. 0400 821 596

- Tehan Oy: työpäällikkö Jarno Koivula, p. 040 139 3223 ja työmaapäällikkö Riku Karvonen, p. 044 242 7792

Avainsanat

Kuvat

Vistan risteyssilta Paimiossa maantiellä 2352 (Iso-Iivarintie)
Vistan risteyssilta Paimiossa maantiellä 2352 (Iso-Iivarintie)
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Varsinais-Suomen ELY-keskus
Varsinais-Suomen ELY-keskus
Itsenäisyydenaukio 2
20800 Turku

0295 022 500 (vaihde)http://www.ely-keskus.fi/varsinais-suomi

Varsinais-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus on valtion viranomainen, joka edistää alueellista kehittämistä hoitamalla elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. Teemme työtämme Varsinais-Suomen lisäksi Satakunnan alueella liikenne- ja ympäristöasioissa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Varsinais-Suomen ELY-keskus

Riipputangon vaihtotyö Kirjalansalmen sillalla sujui suunnitelmien mukaisesti6.5.2021 14:54:58 EEST | Tiedote

Kirjalansalmen sillalta vaihdettiin huonokuntoinen riipputanko keskiviikon ja torstain vastaisena yönä. Valmistelevia töitä tehtiin alkuviikko ja jälkityöt jatkuvat tämän viikon loppuun. Tämän jälkeen puretaan vielä sillan kannen alapuoliset työtelineet. Uuden riipputangon kiristystöiden ajaksi raskaan liikenteen kulku keskeytettiin sillalla. Ennakkotiedotus liikennerajoituksista oli mennyt hyvin perille, eikä sillan edustalla ollut raskaita ajoneuvoja jonossa liikennekatkon aikana. Liikennekatko jäi arvioitua lyhyemmäksi ja kesti lopulta vain 3 tuntia. Riipputangon vaihtotyö sujui kokonaisuudessaan suunnitelmien mukaisesti eikä töiden aikana tapahtunut suuria yllätyksiä.

Kuparivuoren tunneli Naantalissa (mt 189) suljetaan korjaustöiden ajaksi 11.5.-13.5.2021 ja liikenne ohjataan kiertotielle5.5.2021 08:30:00 EEST | Tiedote

Kuparivuoren tunneli Naantalissa (mt 189) suljetaan liikenteeltä korjaustöiden vuoksi 11.5.–13.5. välisenä aikana ja liikenne ohjataan töiden ajaksi kiertotielle katuverkon kautta. Tunnelissa korjataan syksyllä 2020 liikenneonnettomuudessa vaurioituneita tunneliteknisiä järjestelmiä. Tunneli myös pestään korjaustöiden yhteydessä.

Vuosnaisten laiturin valutyöt Vartsalan saaressa 7.5. - betoniautoilla etuajo-oikeus Vartsalan lossille4.5.2021 14:37:43 EEST | Tiedote

Destia Oy rakentaa parhaillaan Vuosnaisiin Vartsalan saarelle Ahvenanmaan yhteysliikenteen laituria. Uuden laiturin maatuen valu on perjantaina 7.5.2021. Valutöitä varten Vartsalan saareen kuljetetaan huomattava määrä betonia raskailla betoniautoilla. Kustavin ja Vartsalan saaren välillä normaalisti liikennöivä kantavuudeltaan 130 tonnin lossi on tällä hetkellä telakalla ja saareen liikennöi pienempi kantavuudeltaan 70 tonnin lossi.

Ökad efterfrågan på arbetskraft och ungdomsarbetslösheten börjar minska4.5.2021 08:00:00 EEST | Tiedote

Vid Egentliga Finlands arbets­ och näringsbyrå fanns i slutet av mars 26 300 arbetslösa arbetssökande. I mars minskar vanligen antalet arbetslösa, men denna gång ökade det med 400 personer. Jämfört med året innan ökade antalet arbetslösa med 1 800 personer (7 %), dvs. i samma takt som i hela landet. Både i Egentliga Finland och i hela landet utgjordes ökningen av antalet arbetslösa fortsättningsvis i huvudsak av en ökning av antalet permitterade. I slutet av mars var andelen arbetslösa arbetssökande av arbetskraften i Egentliga Finland 11,5 %, vilket är 0,8 procentenheter mer än året innan. Andelen arbetslösa av arbetskraften var således mindre än i hela landet (12,6 %). I mars ökade antalet arbetslösa klart jämfört med året innan i de flesta av Egentliga Finlands ekonomiska regioner. Arbetslösheten ökade snabbast i Åbolands skärgård (20 %). I Loimaaregionen var antalet arbetslösa mindre (­1 %) än året innan. Den högsta arbetslöshetsgraden fanns i Salo ekonomiska region (12,6 %) och Åb

Työvoiman kysyntä piristymässä ja nuorten työttömyys kääntymässä laskuun4.5.2021 08:00:00 EEST | Tiedote

Varsinais-Suomen työ- ja elinkeinotoimistossa oli maaliskuun lopussa 26 900 työtöntä työnhakijaa. Maaliskuun aikana työttömien määrä yleensä vähenee ja nyt niin tapahtui 400 henkilöllä. Vuotta aiemmasta työttömien määrä kasvoi 1 800 henkilöllä (7 %) eli samaa tahtia kuin tapahtui koko maassa. Niin Varsinais-Suomessa kuin koko maassakin työttömien määrän kasvu oli edelleen painotetummin lomautettujen määrän kasvua. Työttömien työnhakijoiden osuus työvoimasta oli maaliskuun lopussa Varsinais-Suomessa 11,5 % eli 0,8 prosenttiyksikköä enemmän kuin vuotta aiemmin. Näin työttömien osuus työvoimasta oli pienempi kuin koko maassa (12,6 %). Työttömien määrä oli vuoden takaista pienempi 10 ELY-keskuksen alueella ja viidessä vuodentakaista suurempiVarsinais-Suomessa työttömyys kasvoi lähes kaikissa seutukunnissa. Poikkeuksen muodosti Loimaan seutu, jossa työttömyys hieman väheni. Alin työttömyysaste oli Vakka-Suomessa (8,7 %) ja Turunmaan saaristossa (8,9 %). Manner-Suomessa näitä alemmalla tasol

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme