Schneider Electric

Sonepar tarjoaa entistä laajemman valikoiman Easy UPS- ja Esmi-paloilmoitintuotteita

Jaa

Suomen johtava sähkö-, tele- ja automaatiotuotteiden toimittaja Sonepar on täydentänyt Schneider Electric -tuotevalikoimaansa yli sadalla Schneiderin suositulla tuotteella. Jatkossa Schneider Electricin Easy UPS -ratkaisuja ja Esmi-paloilmoitintuotteita on tarjolla laajemmin kaikkialla Suomessa. Entistä kattavamman Schneider Electric -tuotevalikoiman lisäksi asiakkaat saavat Soneparin kautta asiantuntevaa tukea tuotteiden valintaan.

Soneparin varastovalikoiman ja maanlaajuisen myymälä- ja jakelupisteverkoston ansiosta Schneider Electric -tuotteet ovat urakoinnin, teollisuuden ja sähkönjakelun ammattilaisten saatavilla tehokkaasti ja nopeasti. Soneparilla on lisäksi laaja verkkokauppa, jonka kautta tilausten tekeminen haluttuun osoitteeseen on vaivatonta. Tehokas varastointi, jakelu ja logistiikka hyödyttävät asiakasyrityksiä, joka saa halutut tuotteet joustavasti käyttöönsä.

Hyvän tukkusaatavuuden ansiosta tuotteita ei tarvitse varastoida työmaalla tai yrityksen omissa tiloissa, ja Sonepar pystyy tarvittaessa hoitamaan toimitukset paikan päälle seuraavaksi työpäiväksi. Pääkaupunkiseudulla Sonepar tarjoaa myös tuntitoimituspalvelua, jonka kautta tuotteita saa tilattua jopa samalle päivälle. Lisätietoa eri toimitusvaihtoehdoista löydät Soneparin verkkosivuilta.

Luotettavat Easy UPS -laitteet joka tarpeeseen

Schneider Electricin yksittäisiä Easy UPS -tuotteita on ollut ennenkin saatavilla Soneparin kautta, mutta jatkossa tarjolla on tuotteita huomattavasti laajemmalla skaalalla. Akkuvarmennettu Easy UPS -tuotesarja on suunniteltu tukemaan nopeaa ja helppoa asennusta. Lisäksi aiemmin asennettujen UPS-laitteiden ylläpito ja huoltaminen on vaivatonta. Akkuihin esikiinnitetyt johdot helpottavat tuotteiden liittämistä.

Easy UPS soveltuu erityisen hyvin pienten ja keskisuurten yrityksien virransuojaukseen. Easy UPSista on saatavilla 1- ja 3-vaiheisia vaihtoehtoja, jotka pitävät virransyötön tasaisena. Toimivat perusmallit soveltuvat hyvin monenlaisiin käyttöympäristöihin. Kevyet ja kompaktit laitteet saa asennettua helposti datakeskuksiin ja sähköhuoneisiin.

Tutustu Easy UPS -ratkaisuun

Tutustu Easy UPS -tuotekatalogiin

Uusi kustannustehokas Esmi Impresia -sarja saatavilla Soneparin kautta

Schneider Electricin Esmi Sense FDP -paloilmoitinjärjestelmään kuuluvan uuden, edullisen Esmi Impresia -kenttälaitesarjan kaikki tuotteet ovat nyt saatavilla Soneparin kautta. Esmi Impresia -sarja soveltuu monenlaisiin kiinteistöihin, kuten toimistorakennuksiin, kouluihin, hotelleihin ja sairaaloihin.

Esmi Impresian monikäyttöilmaisinta voi käyttää tarpeen mukaan osoitteellisena savu-, lämpö- tai monikriteeri-ilmaisimena. Tarkan ja luotettavan monikriteeri-ilmaisun ansiosta erheellisten paloilmoitusten määrää ja niistä aiheutuvia kustannuksia voidaan usein vähentää. Esmi Impresia -sarjan laitteiden hallinta onnistuu myös mobiililaitteilla.

Yhä useammin paloilmoitin liitetään myös kiinteistönhallintajärjestelmään ja päivittäiset toimenpiteet tehdään sen pohjakuvakäyttöliittymästä. Älykästä kiinteistönhallintaa hyödyntämällä kiinteistön toiminta tehostuu ja energiankulutus vähenee.

Tutustu Esmi Impresia -sarjaan

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Schneider Electric
Schneider ElectricTietoa Schneider Electricistä

Schneiderilla tavoitteemme on, että energian saatavuus ja digitalisaation edut ovat kaikkien saatavilla.  Haluamme rakentaa sillan edistyksen ja kestävän kehityksen välille. Meille "Life Is On" kaikkialla kaikille, joka hetki.

Edistämme tehokkuutta ja kestävää kehitystä tarjoamalla digitaalisia energianhallinta- ja automaatioratkaisuja. Yhdistämme alan johtavat teknologiat, reaaliaikaisen automaation, ohjelmistot ja palvelut ja luomme niistä integroituja ratkaisuja koteihin, rakennuksiin, datakeskuksiin, teollisuuteen ja erilaisiin infrastruktuureihin.

Olemme globaaleja, mutta toimimme lokaalisti. Kannatamme avoimia standardeja ja kumppaniverkostoja toimijoiden kanssa, jotka jakavat arvomme: merkityksellisyyden, monimuotoisuuden ja vaikutusmahdollisuuksien kasvattamisen.

https://www.se.com/fi/fi/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Schneider Electric

Vaihtoehto perinteiselle PLC-ohjelmoinnille auttaa AFRY Finlandia kurkottamaan tulevaan26.9.2023 08:17:00 EEST | Tiedote

AFRY Finland toteutti automaatioprojektin Schneider Electricin EcoStruxure Automation Expert -automaatioalustalla, joka mahdollistaa valmistajariippumattoman automaation kehittämisen. Projektissa toteutettiin SCADA-näkymä ja tarvittava sovellus, jolla koneen toimintaa pystytään ohjaamaan ja valvomaan. Automation Expert sai AFRYlta kiitosta koodipuolen ja käyttöliittymän helposta yhdistettävyydestä. Euroopan johtava suunnittelu- ja konsultointiyhtiö AFRY Finland toteutti ensimmäistä kertaa automaatioprojektin Schneider Electricin EcoStruxure Automation Expert -automaatioalustalla, joka mahdollistaa valmistajariippumattoman ja ohjelmistokeskeisen automaation kehittämisen. AFRYn tavoite on varautua automaatioalan tuleviin vaatimuksiin etsimällä vaihtoehtoja perinteiselle ohjelmoinnille. – Halusimme hyödyntää uuteen teknologiaan pohjautuvaa Automation Expertiä osana käytännön asiakasprojektia, jossa asiakkaalla on laitteelle selkeät jatkokehitystoiveet. Tämä oli meille hyvä tapa tutustua a

Schneider Electric Finlandin Maaret Mickelsson ja Sanna Repo uusiin rooleihin18.9.2023 12:31:43 EEST | Tiedote

Tiedote, 18.9.2023 – Schneider Electricin Home and Distribution -sähkötukkukanavan vetäjänä aloittaa Maaret Mickelsson 1.9.2023 alkaen. Mickelsson on työskennellyt Schneider Electricilla vuodesta 2008, ja vastannut viimeisimpänä tehtävänään Schneider Electricin energiatehokkuuden lisäämiseen tähtäävien ratkaisujen myynnistä nykyisille asiakkaille. Pitkän työsuhteen myötä Mickelsson tuo uuteen rooliin merkittävää kokemusta myynnin, asiakkuuksien ja liiketoiminnan johtamisesta. Mickelsson seuraa tehtävässään Sanna Repoa, joka siirtyi kesäkuussa Digital Energy Offers and Solutions -tiimin vetäjäksi. – On todella mielenkiintoista päästä 15 kiinteistöliiketoiminnan parissa vietetyn vuoden jälkeen tutustumaan Schneiderin tukkukanavatoimintaan. Otan innolla vastaan mahdollisuuden oppia uutta sekä ennen kaikkea odotan yhteistyötä kumppaneidemme sekä Schneider-tiimin kanssa, Mickelsson sanoo. Sanna Repo vetämään Digital Energy Offers and Solutions -tiimiä Aiemmin tukkukanavan vetäjänä toiminut

Uusi kuusiakselinen Lexium Cobot: yksinkertaisuutta, tuottavuutta ja turvallisuutta14.9.2023 11:47:08 EEST | Tiedote

Uusi Lexium Cobot on erittäin tehokas, edistyksellinen kuusiakselinen yhteistyörobotti, jonka avulla työntekijät voivat suorittaa raskaita, toistuvia tai monimutkaisia tehtäviä. Pienikokoinen Lexium Cobot on ainutlaatuisen helppo asentaa ja integroida täydelliseen robotiikkajärjestelmään. Intuitiivisen sovellusliittymän ansiosta käyttäjät voivat seurata, ohjelmoida ja käyttää Cobotia helposti esimerkiksi Android-tabletin kautta. Lexium Cobotin kaikkia ominaisuuksia pääsee hyödyntämään, kun toimintojen suunnittelussa käytetään Machine Expert Twin -ympäristöä. Ohjelman kehitys ja testaus virtuaalisessa ympäristössä nopeuttaa oleellisesti suunnittelusykliä, kun isommankin kappaletavaran käsittelyn osa-alueet on mahdollista testata yhtenä toimivana kokonaisuutena. Lexium Cobotit voivat toimia myös itsenäisissä kokoonpanoissa. Kompaktista koostaan huolimatta niillä on myös erinomainen kuorman nostokyky sekä monipuoliset ohjelmointivaihtoehdot. Lisätiedot: Heikki Hietanen Offer Manager: Mach

Sähkönhinnan heittely on tulevaisuudessa arkipäivää – Asiantuntijoiden vinkit fiksumpaan sähkönkäyttöön11.9.2023 15:25:35 EEST | Tiedote

Älykotijärjestelmien avulla on mahdollista käyttää sähköä fiksusti ja säästää selvästi sähkölaskussa. Älyn avulla sähköä on helppo käyttää oikeaan aikaan ja välttää pahimmat hintapiikit. Varavirtajärjestelmistä saa parhaan hyödyn irti, kun niiden toimintaa automatisoidaan. Tiedote, 11.9.2023 – Sähkön hinta heilahtelee tällä hetkellä voimakkaasti. Viime talvesta oppineena on hyvä varautua siihen, että hinnat nousevat välillä korkeiksi jopa usean viikon ajaksi. Onneksi hintapiikkeihin voi varautua usein eri keinoin. Yksi selkeä säästötapa on modernisoida kodin sähköjärjestelmät pienissä osissa tai kerrallaan. Yksi suurimmista energiasyöpöistä kotitalouksissa on lämmitys. Lämmityksestä ei kannata liikaa tinkiä etenkään märkätiloissa, mutta lämmitystä on mahdollista säätää tehokkaasti ja älykkäästi. – Omaan kotiin voi esimerkiksi hankkia älykotijärjestelmän, johon on mahdollista saada mukaan lämmönohjaus. Tällöin älyominaisuudet säätelevät termostaatteja ja huolehtivat, että lämmitys tapah

Uusi työkalu paljastaa datakeskuksien hiilipäästöt ja kumppaneiden epäsuorat ympäristövaikutukset1.9.2023 08:13:00 EEST | Tiedote

Schneider Electricin kehittämä Lifecycle CO2e TradeOff on ensimmäinen työkalu, joka auttaa arvioimaan tarkasti datakeskuksien hiilijalanjäljen koko arvoketjun matkalta. Ilmainen Lifecycle CO2e TradeOff -työkalu huomioi kaikki GHG- eli kasvihuonekaasuprotokollan mukaiset Scope 1-, Scope 2- ja Scope 3 -luokkien päästöt. Tiedote, 31.8.2023 – Energianhallintaan ja automaatioratkaisuihin erikoistunut Schneider Electric on julkaissut toimintamallin, jonka avulla yritysten on helpompi hahmottaa kokonaisvaltaisesti omien datakeskuksiensa ympäristövaikutuksia. Malli esitellään Schneider Electricin whitepaperissa, johon kuuluu myös ilmainen Lifecycle CO2e TradeOff -työkalu. Whitepaperin linjaama toimintamalli perustuu tarkkaan dataan, joka auttaa datakeskustoimijoita keskittymään oikeisiin asioihin ympäristötoimenpiteissään. Lifecycle CO2e TradeOff-työkalun avulla yritykset ja organisaatiot pystyvät ensimmäistä kertaa arvioimaan tarkasti datakeskuksiensa suorien ja epäsuorien päästöjen kokonaish

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme