STT

Ilta-Sanomien Sadeoja jatkaa STT:n hallituksen johdossa

Jaa

Suomen Tietotoimiston STT:n hallitus valitsi järjestäytymiskokouksessaan torstaina Ilta-Sanomien kustantajan ja vastaavan päätoimittajan Tapio Sadeojan jatkamaan hallituksen puheenjohtajana.

Alma Talentin toimitusjohtaja Juha-Petri Loimovuori jatkaa hallituksen varapuheenjohtajana.

Ylen toimitusjohtajaksi valittu Mediahubin toimitusjohtaja ja MTV:n vastaava päätoimittaja Merja Ylä-Anttila jättää STT:n hallituksen omasta pyynnöstään 1. toukokuuta. Hänen tilalleen yhtiökokous valitsi Ylä-Anttilan tehtävät MTV.ssä ja Mediahubissa perivän Tomi Einosen.

Hallituksen muut jäsenet ovat Keskisuomalaisen vastaava päätoimittaja Pekka Mervola, Helsingin Sanomien kaupallinen johtaja Petteri Putkiranta, Turun Sanomien vastaava päätoimittaja Kari Vainio ja Alma Median lakiasiainjohtaja Mikko Korttila.

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot:

Kustantaja, vastaava päätoimittaja
Tapio Sadeoja 09 1221

Vastaava päätoimittaja, toimitusjohtaja
Mika Pettersson 040 5078803

Tietoja julkaisijasta

STT
STT
Porkkalankatu 20 A
00180 Helsinki

09 695 811https://stt.fi

STT (Oy Suomen Tietotoimisto - Finska Notisbyrån Ab) on media- ja viestintätalo, joka koostuu kolmesta liiketoimintalinjasta: mediapalveluista, viestintäpalveluista sekä kuvamyynnistä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta STT

Eduskuntavaalien tulosilta Pikkuparlamentissa1.4.2019 07:11:00 EESTTiedote

STT osallistuu eduskunnan Pikkuparlamentissa sunnuntaina 14. huhtikuuta median edustajille pidettävän eduskuntavaalien tulosillan järjestelyihin. Puolueiden puheenjohtajat ovat tilaisuudessa toimittajien tavattavina. Turvajärjestelyjen takia tilaisuuteen voivat osallistua vain ennakkoon akkreditoituneet toimittajat ja kuvaajat. HUOM! Pressikortti tai eduskunnan mediakortti eivät riitä. Akkreditointi on alkanut ja päättyy perjantaina 5.4.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme