Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA ry

KUTSU MEDIALLE: Näin Suomi menestyy kiristyvässä kilpailussa veroista

Jaa

EVAlla on ilo kutsua median edustajat tilaisuuteen, jossa suomalaiset verojohtajat keskustelevat toimivasta verojärjestelmästä.

Aika: Maanantaina 29. huhtikuuta klo 8.309.30

Paikka: Kansallissali, Aleksanterinkatu 44 A, 2. krs, Helsinki

Valtioiden välillä käydään kiihtyvää kilpailua siitä, kenelle kuuluu oikeus verottaa yritysten toimintaa. Suomi menestyy kilvassa, jos pidämme huolta verojärjestelmämme kilpailukyvystä, teemme yhteistyötä muiden valtioiden kanssa ja vältämme kansainvälisen yritysverotuksen pahimmat karikot. Suomen ja suomalaisten yritysten etu on selkeä, yksinkertainen ja kilpailukykyinen verojärjestelmä.

Kansallissalissa keskustelevat muun muassa Deloitten johtaja Virpi Pasanen ja valtiovarainministeriön ylijohtaja Terhi Järvikare. Tilaisuudessa julkaistaan EVA Raportti Kenelle verot kuuluvat, jonka ovat kirjoittaneet johtaja Virpi Pasanen ja veroasiantuntija Ella Lammi.

Pyydämme ilmoittautumista perjantaihin 26.4. kello 12.00 mennessä viestintäpäällikkö heini.larros@eva.fi tai +358 40 526 97 28.

Pyydämme huomioimaan, että ohjelma alkaa kello 8.30. Kahvi on tarjolla jo kello 8.00.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA ry
Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA ry
Arkadiankatu 23 B
00100 HELSINKI

09 686 9200http://www.eva.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA ry

ANTTI RINTEEN VIITTAAMAN EVAN VEROMALLIN TARKOITUS ON PÄÄOMATULOVERON ALENTAMINEN22.5.2019 12:50:46 EESTTiedote

Antti Rinteen viittaama Elinkeinoelämän valtuuskunta EVAn ehdotus lähdeverosta tähtää pääomatuloveron tuntuvaan alentamiseen, ei veronkiristykseen. Hallitustunnustelija Antti Rinne (sd.) on useaan otteeseen perustellut ajatustaan lähdeverosta sillä, että kyseessä olisi EVAn esitys. Tosiasiassa Rinteen viittaamassa mallissa on kyse Aalto-yliopiston yritysjuridiikan apulaisprofessorin Tomi Viitalan laskelmasta, jonka lähtökohta on pääomatuloverokannan alentaminen kolmella prosenttiyksiköllä.

KAIKKIEN PUOLUEIDEN HALLITUS SITOUTTAISI NATIONALISTIT VASTUUSEEN17.5.2019 07:00:00 EESTTiedote

Kansallismielisten puolueiden nousu suurten puolueiden joukkoon on tehnyt vaikeaksi tasapainoisten hallitusten muodostamisen eri Euroopan maissa, mukaan lukien Suomessa. Elinkeinoelämän valtuuskunta EVAn toimituspäällikkö Sami Metelinen esittää kaikkien puolueiden muodostamaa kunnallishallitusta ratkaisuksi ongelmaan EVA Arviossa Kiusallinen kumppani - Vaihtoehto nationalistipuolueiden sitouttamiseksi vastuuseen on kunnallishallitus.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme