Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA ry

KUTSU MEDIALLE: Näin Suomi menestyy kiristyvässä kilpailussa veroista

Jaa

EVAlla on ilo kutsua median edustajat tilaisuuteen, jossa suomalaiset verojohtajat keskustelevat toimivasta verojärjestelmästä.

Aika: Maanantaina 29. huhtikuuta klo 8.309.30

Paikka: Kansallissali, Aleksanterinkatu 44 A, 2. krs, Helsinki

Valtioiden välillä käydään kiihtyvää kilpailua siitä, kenelle kuuluu oikeus verottaa yritysten toimintaa. Suomi menestyy kilvassa, jos pidämme huolta verojärjestelmämme kilpailukyvystä, teemme yhteistyötä muiden valtioiden kanssa ja vältämme kansainvälisen yritysverotuksen pahimmat karikot. Suomen ja suomalaisten yritysten etu on selkeä, yksinkertainen ja kilpailukykyinen verojärjestelmä.

Kansallissalissa keskustelevat muun muassa Deloitten johtaja Virpi Pasanen ja valtiovarainministeriön ylijohtaja Terhi Järvikare. Tilaisuudessa julkaistaan EVA Raportti Kenelle verot kuuluvat, jonka ovat kirjoittaneet johtaja Virpi Pasanen ja veroasiantuntija Ella Lammi.

Pyydämme ilmoittautumista perjantaihin 26.4. kello 12.00 mennessä viestintäpäällikkö heini.larros@eva.fi tai +358 40 526 97 28.

Pyydämme huomioimaan, että ohjelma alkaa kello 8.30. Kahvi on tarjolla jo kello 8.00.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA ry
Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA ry
Arkadiankatu 23 B
00100 HELSINKI

09 686 9200http://www.eva.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA ry

HALLITUKSEN MENOLINJA UHKAA NÄIVETTÄÄ KASVUA12.9.2019 06:00:00 EESTTiedote

Antti Rinteen hallituksen menolinja merkitsee paluuta 1960–70-lukujen jakopolitiikan linjalle, jossa kasvatettiin julkista sektoria yksityisen sektorin kustannuksella. Julkisen sektorin kulutusmenojen ja julkisen sektorin työpaikkojen kasvu uhkaa näivettää yksityisen sektorin kasvun mahdollisuuksia. Yksityinen sektori on tärkeä, koska viime kädessä se rahoittaa julkisen sektorin toiminnan. Täysin poikkeukselliseksi Rinteen hallituksen menolinjan tekee se, että menojen päätösperusteinen lisääminen tehdään pääosin velaksi ja valtion omaisuuden myynnillä. Menolinja myös lisää paineita kiristää entisestään kireää verotusta.

SUOMALAISTEN MIELESTÄ TUKIA KÄYTTÄVÄT SELLAISETKIN, JOTKA EIVÄT NIITÄ TARVITSE9.9.2019 06:00:00 EESTTiedote

Suomalaisista 67 prosenttia on sitä mieltä, että ”yhteiskunnan tuista on tullut saavutettuja etuja, joita käyttävät surutta sellaisetkin, jotka eivät niitä välttämättä tarvitsisi”. Näkemys on yleinen kaikissa demografisissa ryhmissä, eikä esimerkiksi naisten (66 %) ja miesten (68 %) käsityksissä ole juuri eroa, käy ilmi Elinkeinoelämän valtuuskunta EVAn Arvo- ja asennetutkimuksesta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme