ManpowerGroup

Kyocera Document Solutions Finland Oy ja Proservia Finland ovat kesäkuun alussa aloittaneet maanlaajuisen yhteistyön

Jaa

Kyocera Document Solutions Finland Oy ja Proservia Finland ovat kesäkuun alussa aloittaneet maanlaajuisen yhteistyön tulostin- ja monitoimilaite-asennusten sekä laitehuoltojen osalta.

”Olemme tyytyväisiä syntyneestä sopimuksesta ja yhteistyöstä Proservian kanssa. Sopimus on osa Kyoceran EMEA-alueen laajuista kumppanuutta ja sen tarkoitus on täydentää nykyistä huoltopalvelua Suomessa ja kehittää asiakaskokemusta sekä laatumittareita. Service Desk -palvelumme säilyy jatkossakin Kyoceralla Suomessa, koska tiedämme asiakkaiden arvostavan sitä”, painottaa Kyoceran toimitusjohtaja Jarmo Torkamo.

”Olemme erittäin innoissamme yhteistyöstä, ja että olemme jatkossa Kyoceran virallinen huoltokumppani. Omalla toiminnallamme haluamme auttaa Kyoceraa tarjoamaan entistä tehokkaampaa palvelua asiakkailleen”, toteaa Proservian Business Unit Director Daniel Hietala.

Proservia on osa ManpowerGroupin globaalia IT-palveluntuotantoa. Suomessa Proservialla on vahvat perinteet ServiceDesk- sekä Onsite-palveluiden toimittajana.

Proservian vahvuuksiin kuuluu 200 asiantuntijan kokoinen, maanlaajuisesti koko Suomen alueelle levittäytyvä, henkilöstö.

Kyocera Document Solutions Finland Oy on Kyocera Document Solutions Europe B.V.:n tytäryhtiö, joka on osa Kyocera Document Solutions Inc:ta, jonka pääkonttori sijaitsee Osakassa, Japanissa. Tuoteportfolioon kuuluvat väri- ja mustavalkomonitoimilaitteet sekä tulostimet ja niihin liittyvät sovellukset. Kyoceran palveluportfolio sisältää konsultointipalvelut, laitteiden ja sovellusten On Site -tuki-, ylläpito- sekä logistiikkapalvelut. Kyoceran tuotteet ovat tunnettuja ainutlaatuisen pitkäkestoisista komponenteista, joiden ansiosta Kyoceran laitteet ovat luotettavia ja tuottavat elinkaaren aikana vähemmän jätettä, mikä tarkoittaa muun muassa alhaisia elinkaarikustannuksia (TCO).

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:
Stephan Schauman
Customer Service Manager

Proservia Finland
Porkkalankatu 20c
00180 Helsinki
Finland
T: +358 (0)20 1700 240
M: +358 (0)40 1854 802
stephan.schauman@proservia.fi

www.proservia.fi

Tietoja julkaisijasta

ManpowerGroup
ManpowerGroup
Porkkalankatu 20
00180 HELSINKI

020 1700 100https://www.manpowergroup.fi

Proservia on osa ManpowerGroup-konsernia. Proservia on tuottanut Service Desk- ja etähallintapalveluita kaiken kokoisiin loppukäyttäjäympäristöihin vuodesta 2005 lähtien.

Suomessa tuotetaan palveluita valtakunnallisesti 200 asiantuntijan voimin. Palvelutuotantoa johdetaan keskitetysti Helsingin Service Centeristä. Tämän lisäksi toimipisteet löytyvät Espoosta ja Jyväskylästä. Kansainvälisisissä palveluissa voidaan hyödyntää Proservian toimitusverkostoa yli 15 maassa.

 

ManpowerGroup® on henkilöstö- ja työvoimaratkaisujen sekä ulkoistettujen palveluratkaisujen asiantuntija, kehittäjä ja tuottaja. Yhtiö työllistää joka päivä 600 000 ihmistä eri osaamisalueilla ja toimialoilla 80 maassa. Manpower®, Experis®, Right Management® ja ManpowerGroup® Solutions palvelevat 400 000 asiakasorganisaatiota tarjoamalla niiden muuttuviin työvoimatarpeisiin kattavan valikoiman HR-ratkaisuja – henkilöstövuokrauksesta rekrytointiin ja ulkoistetuista palveluratkaisuista uramuutospalveluihin. Pohjoismaissa ja Baltiassa yhtiö on markkinajohtaja. Vuonna 2019 ManpowerGroup on valittu 10. kerran World’s Most Ethical Companies® -listalle sekä yhdeksi Fortune’s Most Admired Companies -yhtiöksi. Lue lisää yhtiön toiminnasta ja palveluista osoitteessa www.manpowergroup.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta ManpowerGroup

ManpowerGroupin työmarkkinabarometri: suomalaisten työnantajien työllistämisaikeet pessimistisiä koronakriisin keskellä9.6.2020 05:30:00 EESTTiedote

HELSINKI 9.6.2020. ManpowerGroupin työmarkkinabarometri vuoden 2020 kolmannelle vuosineljännekselle on julkaistu tänään. Barometrin tulosten perusteella työllistämisaikeet heikkenevät merkittävästi heinä-syyskuulle. Henkilöstömäärän muutoksen saldoluku on -6, mikä on heikoin tulos sen jälkeen, kun tutkimusta alettiin Suomessa tehdä vuonna 2012. Rekrytointiaikeet heikkenevät 12 prosenttiyksikköä edellisestä vuosineljänneksestä ja 14 prosenttiyksikköä vuodentakaisesta. Puolet työnantajista sanoo Covid-19:n vaikuttaneen kielteisesti liiketoimintaan; puolet myös arvioi, että rekrytointi palaisi ennalleen aikaisintaan 10 kuukauden kuluttua.

ManpowerGroupin työmarkkinabarometri: suomalaisten työnantajien työllistämisaikeet pitävät pintansa10.3.2020 05:00:00 EETTutkimus

HELSINKI 10.3.2020. ManpowerGroupin työmarkkinabarometri vuoden 2020 toiselle vuosineljännekselle on julkaistu tänään. Barometrin tulosten perusteella työllistämisaikeet säilyvät kohtalaisen toiveikkaina myös huhti-kesäkuussa. Henkilöstömäärän muutoksen saldoluku on positiivinen kaikilla tutkituilla toimialoilla. Vahvimmat työllistämisaikeet raportoidaan tällä kertaa rahoitus- ja vakuutusalalta (+18) sekä majoitus- ja ravitsemistoiminnasta (+16). Alueista parhaassa vedossa on Etelä-Suomi, jossa indikaattori on +9.

Työmarkkinabarometri: työnantajien rekrytointiaikeet pysyvät ennallaan6.8.2019 00:00:00 EESTTiedote

ManpowerGroupin työmarkkinabarometrin mukaan suomalaiset työnantajat arvioivat palkkaavansa työvoimaa tasaiseen tahtiin seuraavan vuosineljänneksen aikana. Toimialoista teollisuus, rahoitus-, vakuutus- ja kiinteistöala sekä liike-elämän palvelut ennustavat suurinta työvoiman kasvua. Suomi on kuitenkin jakautunut voimakkaasti kahtia, ja lännessä tilanne näyttäytyy työnhakijoille erittäin hyvänä. Itä-Suomessa työllisyysodotukset ovat puolestaan miinuksella ensimmäistä kertaa yli kahteen vuoteen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme