Lomarengas Oy

Lomarenkaan Villi Pohjola-luontomatkailupalvelut laajenevat Rukalle

Jaa

Tiedote, 28.11.2014. Villi Pohjola Oy on tehnyt kumppanuussopimuksen kuusamolaisen ohjelmapalvelutoimija Stella Polariksen kanssa. Yhtiön korkeatasoiset luonto-ohjelmat koetaan joulukuun alusta lähtien osana Villi Pohjola / Wild Nordic -luontomatkailutarjontaa.

Villi Pohjola 1.
Villi Pohjola 1.

Suomen johtavan mökkimatkailutoimija Lomarengas Oy:n ja elämyspalvelukonserni Unique Creations International Oy:n yhdessä operoima Villi Pohjola Oy toteuttaa strategiansa mukaista voimakasta kasvua kehittääkseen Villi Pohjola/Wild Nordic -tuotemerkeistä pohjolan johtavat luonto- ja elämysmatkailukonseptit. Luontomatkailuyhtiö on tehnyt kumppanuussopimuksen Kuusamon Rukalla toimivan Stella Polaris Lapland Oy:n kanssa. Jatkossa Kuusamon koskien kuohuja ja puuterilunta tarjoillaan koti- ja kansainvälisille asiakkaille Villi Pohjola -tunnuksin, palveluntuottajan ollen edelleen tuttu Stella Polaris paikallisine eräoppaineen.

”Stella Polaris on Ruka-Kuusamon alueella tunnettu ja luotettava ohjelmapalvelutoimija. Koillismaan upea luonto ja siellä toteutettavat talvi- ja kesäohjelmat soveltuvat erinomaisesti Villi Pohjola -tuoteperheen tarjontaan ja niitä pystymme ylpeydellä markkinoimaan myös kansainvälisesti”, kertoo Villi Pohjola Oy:n toimitusjohtaja Sami Päivike.

”Suomesta löytyy useita korkealaatuisia ohjelmapalveluyrityksiä, mutta niiden resurssit ja osaaminen eivät välttämättä riitä liiketoiminnan kasvattamiseen ja tarvittavaan kansainväliseen markkinointiin”, taustoittaa Stella Polariksen toimitusjohtaja Marko Mustonen yhteistyötä ja jatkaa: ”Villi Pohjola ja Wild Nordic ovatkin brändeinä erinomaisia ja selkeitä markkinoida ja niiden taustalta löytyy toimijana luotettava ja vakavarainen Lomarengas. Me voimme nyt panostaa entistä enemmän laadukkaaseen ohjelmapalvelutuotantoon ja he saavat keskittyä niiden markkinointiin ja myyntiin.”

”Käymme vastaavia neuvotteluja myös muiden merkittävien elämyspalvelutoimijoiden kanssa. Tavoitteenamme on nostaa Suomi luontomatkailun kansainväliseksi edelläkävijäksi uudistamalla safariyritysten perinteistä toimintamallia ja saada siitä tarjonnaltaan kattavaa, myynnillisesti tehokkaan kannattavaa sekä toiminnaltaan joustavaa”, kiteyttää Päivike Villi Pohjola ja Wild Nordic -tuotemerkkien kanssa toteutettavia suunnitelmia.

Lomarengas osti Metsähallitukselta Villi Pohjola -tuotemerkin ja eräkämppien varaustoiminnan vuonna 2013 tarkoituksenaan kehittää siitä suomalaisen luontomatkailun kärkituote. Tämän toteuttamiseksi Lomarengas on kuluvan vuoden aikana ostanut Hailuodon Luotsihotellin ja Rovaniemellä sijaitsevan Vaattungin Kämppäkartanon, joista tulee Wild Nordic Base Camp -luontomatkailukeskuksia. Kokonaisuuden edelleen kehittämiseksi Lomarengas Oy ja rovaniemeläinen elämyspalvelukonserni Unique Creations International Oy (UCI) perustivat Villi Pohjola Oy:n, jonka tehtävänä on vastata Villi Pohjola ja Wild Nordic -tuotemerkeillä toimivien palveluiden myynnistä, markkinoinnista ja välityksestä.

Lisätiedot:

Sami Päivike, Villi Pohjola Oy, puh 050 554 4356, sami@villipohjola.fi

Marko Mustonen, Stella Polaris Lapland Oy, puh 0400 304 991, marko.mustonen@villipohjola.fi
 

Vuonna 1967 perustettu Lomarengas Oy on majoitus- ja luontomatkailuun keskittyvä yksityinen yritys, jonka liiketoiminta yhtiöitettiin vuonna 1997. Suurimmat osakkeenomistajaryhmät ovat mökinomistajat ja matkailuyrittäjät. Lomarengas on 4000 lomakohteellaan Suomen suurin mökkivuokraaja. Lomarengas-konserniin kuuluvat emoyhtiö Lomarengas Oy sekä Ylläksen Matkailu Oy ja Villi Pohjola Oy. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2013 noin 22 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä 35. www.lomarengas.fi  www.villipohjola.fi  www.yllaksenmatkailu.fi

Villi Pohjola Oy on Lomarengas Oy:n tytäryhtiö, joka on tarjonnut asiakkailleen luontoelämyksiä Suomessa yli 40 vuotta. Vuonna 2014 Villi Pohjola yhdistyi laadukkaista ohjelmapalvelukokonaisuuksistaan tunnetun Unique Laplandin kanssa. Tämän myötä syntyi uudenlainen matkailun toimintakonsepti paitsi Suomen, myös Ruotsin, Norjan ja Venäjän Lappiin.

Kuvat

Villi Pohjola 1.
Villi Pohjola 1.
Lataa
Villi Pohjola 2.
Villi Pohjola 2.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Lomarengas Oy
Lomarengas Oy
Sörnäisten rantatie 29
00500 Helsinki

0306 502 502http://www.lomarengas.fi

Vuonna 1967 perustettu Lomarengas Oy on kotimainen loma-asuntojen välittäjä. Edustettuna on 3900 vuokramökkiä, huvilaa ja huoneistoa. Kaikki kohteet on laatutarkastettu ja luokiteltu. 

Suurimmat osakkeenomistajaryhmät ovat mökinomistajat ja matkailuyrittäjät. Lomarengas-konserniin kuuluvat emoyhtiö Lomarengas Oy sekä Ylläksen Matkailu Oy ja Villi Pohjola Oy.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lomarengas Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme