Lomarengas Oy

Luonto- ja elämysmatkailupalveluyhtiö Villi Pohjola avaa Ylläkselle myös ravintolan

Jaa

Lomarengas-konserniin kuuluva Villi Pohjola Oy on vuokrannut Metsähallitukselta Ylläksen luontokeskus Kellokkaan ravintolatoiminnot sekä safaritilat. Konserniin kuuluva Ylläksen Matkailu Oy siirtää Kellokkaaseen myös majoituspalvelupisteensä. Kellokas tarjoaa näin Ylläksen alueen matkailijoille kansainvälisen tason palvelupaketin, joka sisältää kahvila- ja ravintolapalvelut, mökkimajoitusta sekä Lapin alueen parhaita luonto-, safari- ja ohjelmapalveluita.

Kahvila-ravintola Villi Pohjola avautui Ylläksen luontokeskus Kellokkaassa.
Kahvila-ravintola Villi Pohjola avautui Ylläksen luontokeskus Kellokkaassa.

Suomen johtava mökkimatkailutoimija Lomarengas haki ratkaisua, jolla Ylläksellä toimivien konserniyhtiöidensä toiminnat saadaan saman katon alle. Luontokeskus Kellokas osoittautui parhaaksi kohteeksi, sillä siitä löytyvät tilat paitsi toimistotarpeisiin, myös erinomaiset puitteet Villi Pohjolan ja Ylläksen Matkailun asiakaspalvelupisteille. Kellokkaassa vierailee vuodessa noin 80 000 matkailijaa, joille Villi Pohjola ja Ylläksen Matkailu voivat tuoda lisäarvoa omilla palveluillaan.

”Luontomatkailun kansainväliseksi edelläkävijäksi tähtäävä Villi Pohjola aloittaa nyt toden teolla toimintansa Ylläksellä ja palaa tietyllä tavalla kotipesäänsä. Onhan tuotemerkki Metsähallituksen lanseeraama ja pitkään myös hallinnoima, joten on luontevaa, että Villi Pohjola ja Wild Nordic -nimillä tullaan myös pyörittämään luontokeskus Kellokkaan ravintolaa. Kun kokonaisuuteen liitetään myös Villi Pohjolan palkittu safari- ja ohjelmapalvelutoiminta sekä Ylläksen Matkailun majoituspalvelut, tulee Kellokkaasta täyden palvelun piste kaikille alueen matkailijoille”, kertoo Lomarenkaan toimitusjohtaja Juha-Pekka Olkkola. Kellokkaan Villi Pohjola -ravintola tulee palvelemaan asiakkaitaan alueen hinta-laatusuhteeltaan parhaimmaksi tähtäävällä lounaalla ja usein vaihtuvilla annoksilla. Villi Pohjola -kahvila tarjoaa laadukkaiden kahvilaruokien lisäksi retkeilijöille myös valmiiksi suunniteltuja ja helposti mukaan otettavia eväspaketteja. Ravintolassa ja kahvilassa on A-oikeudet.

Myös Villi Pohjola Oy:n toimitusjohtaja Sami Päivike kiittelee uutta toimipistettä, joka tulee hyödyntämään ja myös tukemaan Pallas-Yllästunturin kansallispuiston luontomatkailumahdollisuuksia ja -reitistöä: ”Pallas-Yllästunturin yli puoli miljoonaa vuotuista kävijää ja Kellokkaassa vierailevat 80 000 matkailijaa tarjoavat hyvän pohjan Villi Pohjolan toiminnalle Ylläksellä. Tulemme myös tuomaan mukanamme kansainväliset myyntikanavamme ja niiden myötä alueelle myös lisää ulkomaisia turisteja.”

Luonto- ja elämysmatkailupalveluita tarjoavalla Villi Pohjolalla on nyt avattavan Ylläksen lisäksi toimipisteet Rovaniemellä, Rukalla, Pyhällä ja Hailuodossa. Johtavat kansainväliset matkanjärjestäjät valitsivat lappilaisia kokemuksia Rovaniemellä tarjoavan Villi Pohjolan ”On the Trails of the Arctic Culture” -ohjelmapaketin yhdeksi Suomen kiinnostavimmaksi kulttuurimatkailutuotteeksi. Ylläkselle Villi Pohjola rakentaa omat, alueen luontoon räätälöidyt matkailu- ja elämystuotteensa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Juha-Pekka Olkkola, toimitusjohtaja, Lomarengas Oy, puh. 050 3747747
juha-pekka.olkkola@lomarengas.fi
Samuel Sorainen, viestintätoimisto Wolfcom Oy, puh. 0400 579 653, samuel.sorainen@wolfcom.fi

Kuvat

Kahvila-ravintola Villi Pohjola avautui Ylläksen luontokeskus Kellokkaassa.
Kahvila-ravintola Villi Pohjola avautui Ylläksen luontokeskus Kellokkaassa.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Lomarengas Oy
Lomarengas Oy
Sörnäisten rantatie 29
00500 Helsinki

0306 502 502http://www.lomarengas.fi
Vuonna 1967 perustettu Lomarengas Oy on majoitus- ja luontomatkailuun keskittyvä yksityinen yritys, jonka liiketoiminta yhtiöitettiin vuonna 1997. Suurimmat osakkeenomistajaryhmät ovat mökinomistajat ja matkailuyrittäjät. Lomarengas on yli 3800 lomakohteella Suomen suurin mökkivuokraaja. Lomarengas-konserniin kuuluvat emoyhtiö Lomarengas Oy sekä Ylläksen Matkailu Oy ja Villi Pohjola Oy. Konsernin liikevaihto on vuonna 2015 noin 22 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä 35.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lomarengas Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme