Pohjola Rakennus Oy Suomi

Matti Kuronen on nimitetty perheyhtiö Pohjola Rakennus Oy Suomen liiketoimintajohtajaksi

Jaa

Matti Kuronen on nimitetty perheyhtiö Pohjola Rakennus Oy Suomen liiketoimintajohtajaksi. Hän tulee vastaamaan tehtävässään niin asiakkuuksista, myynnistä kuin maanhankinnasta. Kuronen aloittaa tehtävässään viimeistään 8.5.2022.

Pohjola Rakennus Oy Suomen liiketoimintajohtajaksi on nimitetty diplomi-insinööri ja tekniikan tohtori Matti Kuronen. Hän aloittaa tehtävässään myöhemmin tarkennettavana ajankohtana, kuitenkin viimeistään 8.5.2022.

Matti Kuronen siirtyy tehtävään Bonava Suomi Oy:stä, jossa hän on toiminut vuodesta 2016, viimeisimpänä koko Suomen maanhankinnan ja hankekehityksen johtajana. Tätä aiemmin hän on ollut myös Bonavan pääkaupunkiseudun liiketoimintajohtaja. Matti Kuronen on työuransa aikana johtanut menestyksekkäästi erilaisia rakennettuun ympäristöön liittyviä kehityshankkeita niin yksityisen kuin julkisen sektorin saralla.

Kuronen kertoo olevansa innoissaan Pohjola Rakennukselle siirtymisestään.

”Pohjola Rakennus on merkittävä ja erottuva toimija asuntoliiketoiminnassa, ja minuun on tehnyt vaikutuksen sekä yrityksen halu uudistua, että ihmisten mutkattomuus. Liiketoimintajohtajan tehtävässä on kannaltani tuttuja asioita, mutta varmasti myös uutta. Odotan innolla, että pääsen yhdessä Pohjola Rakennuksen ammattilaisten kanssa kehittämään uusia mukavuusalueita”, Kuronen kommentoi nimitystään.

Pohjola Rakennuksen nykyinen varatoimitusjohtaja ja liiketoimintajohtaja Miika Oksanen jättää tehtävänsä marraskuun 2021 lopussa ja ylimenokauden ajan asiakkuuksien, myynnin ja maanhankinnan liiketoimintajohtajan tehtäviä hoitaa Pohjola Rakennuksen uudeksi toimitusjohtajaksi nimitetty Esa Neuvonen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Juha Metsälä, Pohjola Rakennus Group PRG Oy:n hallituksen puheenjohtaja, puh: 041 459 0600

Kari Inkinen, Pohjola Rakennus Oy Suomen toimitusjohtaja, puh: 0400 402 653

Tietoja julkaisijasta

Pohjola Rakennus Oy Suomi
Pohjola Rakennus Oy Suomi
Televisiokatu 4
00240 Helsinki

020 7759 600http://www.pohjolarakennus.fi

Pohjola Rakennus Oy Suomi on luonut mukavuusalueita Pohjolan elosuhteisiin jo vuodesta 1989. Suunnittelemme ja rakennamme vuosittain yli 2 000 kotia, joita yhdistävät hyvä sijainti, toimiva pohjaratkaisu ja laadukkaat materiaalit. Olemme yksi Suomen suurimmista rakennusalan yrityksistä ja työllistämme yli 3 000 ammattilaista, joista noin 290 on omaa henkilökuntaa. Kun haluat löytää oman mukavuusalueesi, voit luottaa meihin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjola Rakennus Oy Suomi

Pohjola Rakennus ja Asuntoyhtymä ovat tehneet kaupat Jyväskylän Kangasvuoreen rakennettavista Joo Kodeista4.5.2022 10:00:00 EEST | Tiedote

Pohjola Rakennus Oy Suomi ja Asuntoyhtymä Oy allekirjoittivat marraskuussa 2021 osakekaupat Jyväskylän Kangasvuoreen tulevan kerrostalohankkeen tiimoilta. Nyt kohteen rakentaminen on käynnistynyt, ja solmittu kauppa pitää sisällään 93 asunnon kerrostalokohteen, jossa huoneistopinta-alaa on yhteensä noin 2900 neliömetriä. Rakennettavat vuokra-asunnot tulevat olemaan Joo Koteja. Asuntoyhtymän syksyllä 2021 lanseeraama vuokra-asumisen brändi Joo Kodit lupaa huolettomuutta, joka syntyy ensisijaisesti henkilökohtaisesta palvelusta, joustavuudesta, yhteisöllisyydestä sekä ekologisuudesta.

Perheyhtiö Pohjola Rakennus nousi historiansa parhaaseen sijoitukseen EPSI Rating -tutkimuksessa21.3.2022 09:00:00 EET | Tiedote

Tänään 21.3.2022 julkaistussa EPSI Rating -asiakastyytyväisyystutkimuksessa Pohjola Rakennus sijoittui upeasti toiseksi, joka on samalla myös yhtiön historian paras tulos kyseisessä tutkimuksessa. EPSI Ratingin vuosittain tekemä uudisasuntorakentamisen toimialatutkimus tutkii rakennusliikkeiden asiakastyytyväisyyttä ja asiakasuskollisuutta sekä eri osa-alueiden vaikutusta asiakaskokemukseen. Vuosittainen tutkimus on kattavin uudisrakennusalan tutkimus Suomessa ja se kattaa koko toimialan asiakastyytyväisyyden, sekä julkiseen rankingiin suostuneiden kahdeksan yhtiön tulokset.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme