Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA ry

MUISTUTUSKUTSU MEDIALLE: Työn uudet ehdot -tilaisuus

Jaa

EVAlla on ilo kutsua median edustajat Työn uudet ehdot -tilaisuuteen. Keskustelemassa ovat vihreiden puheenjohtaja Touko Aalto, SAK:n puheenjohtaja Jarkko Eloranta, kokoomuksen kansanedustaja Elina Lepomäki, EK:n puheenjohtaja Veli-Matti Mattila, keskustan kansanedustaja Mauri Pekkarinen sekä SDP:n puheenjohtaja Antti Rinne.

Aika: Tiistaina 10. huhtikuuta klo 9.0010.30

Paikka: G18-juhlasali, Yrjönkatu 18, Helsinki

Mitä on suomalainen työelämä nyt, ja mitä sen tulisi tulevaisuudessa olla? Työn uudet ehdot -tilaisuudessa keskustellaan suomalaisen työelämän tärkeistä aiheista: työehtosopimuksista, yleissitovuudesta, paikallisesta sopimisesta, kriisilausekkeista, työtaisteluista, työaikakysymyksistä sekä johtamisesta.

Pyydämme ilmoittautumista maanantaihin 9.4. kello 13 mennessä: viestintäpäällikkö Heini Larros heini.larros@eva.fi tai 040 526 97 28.

Pyydämme huomioimaan, että ohjelma alkaa kello 9.00. Kahvi on tarjolla jo kello 8.30.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA ry
Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA ry
Arkadiankatu 23 B
00100 HELSINKI

09 686 9200http://www.eva.fi

Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA on elinkeinoelämän think tank, jonka tavoitteena on edistää suomalaisen yhteiskunnan pitkän aikavälin menestystä.EVA tuottaa tietoa ja näkemyksiä ajankohtaiseen julkiseen keskusteluun sekä esittää reformeja poliittisille päättäjille.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA ry

POHJOISMAINEN HYVINVOINTIVALTIO HIDASTAA NAISTEN ETENEMISTÄ JOHTAJIKSI16.1.2019 09:00Tiedote

Pohjoismaisissa hyvinvointivaltioissa naiset osallistuvat hyvin työmarkkinoille, mutta he etenevät edelleen urillaan hitaasti. Esimerkiksi Baltian maissa ja Yhdysvalloissa johtajatason tehtävissä työskentelee suhteellisesti selvästi enemmän naisia kuin Pohjoismaissa yleisesti. Tiedot käyvät ilmi EVA Analyysista Lasikaton paradoksi, jossa EVAn johtaja Matti Apunen haastattelee ruotsalaista tutkijaa Nima Sanandajia.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme