Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA ry

MUISTUTUSKUTSU MEDIALLE: Yli 1 000 yritysjohtajaa kertoo näkemyksensä Suomen kilpailukyvystä

Jaa

EVAlla on ilo kutsua median edustajat tilaisuuteen, jossa julkaistaan yritysjohtajille tehdyn kyselytutkimuksen tulokset.

Maanantaina 17. kesäkuuta klo 8.309.30

Paikka: Rake-sali, Erottajankatu 4 C (taso 3), Helsinki

Miten yritysjohtajat näkevät verotuksen, työmarkkinat tai sääntelyn? Mitkä ovat Suomen heikkoudet? Mitkä vahvuudet? Onko tilanne muuttunut verrattuna vuoteen 2013?

1 263 yritysjohtajaa vastasi kyselyyn, jossa kysyttiin näkemyksiä 21:stä kilpailukyvyn eri osatekijästä. Vertaamme tuloksia vuonna 2013 tehtyyn vastaavaan kyselyyn. Tuloksista julkaistaan EVA Analyysi Krooninen potilas.

Tilaisuudessa kilpailukyvystä keskustelevat yrittäjä, pääomasijoittaja Timo Ahopelto ja Teknologiateollisuuden hallituksen puheenjohtaja Marjo Miettinen.

Pyydämme ilmoittautumista perjantaihin 14.6. kello 12.00 mennessä viestintäpäällikkö heini.larros@eva.fi tai +358 40 526 97 28.

Pyydämme huomioimaan, että ohjelma alkaa kello 8.30. Kahvi on tarjolla jo kello 8.00.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA ry
Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA ry
Arkadiankatu 23 B
00100 HELSINKI

09 686 9200http://www.eva.fi

Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA on elinkeinoelämän think tank, jonka tavoitteena on edistää suomalaisen yhteiskunnan pitkän aikavälin menestystä.EVA tuottaa tietoa ja näkemyksiä ajankohtaiseen julkiseen keskusteluun sekä esittää reformeja poliittisille päättäjille.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA ry

SUOMALAISILLA LAAJA VALMIUS PAIKALLISEEN SOPIMISEEN3.12.2019 06:00:00 EETTiedote

Suomalaiset sopisivat palkkojen korotuksista mieluummin työpaikoilla kuin liittokohtaisissa neuvotteluissa tai tupon kaltaisissa keskitetyissä palkkaratkaisuissa, käy ilmi Elinkeinoelämän valtuuskunta EVAn Arvo- ja asennetutkimuksesta. Suomalaisista 48 prosenttia haluaa, että palkankorotukset määräytyvät paikallisella tasolla, 31 prosenttia liittotasolla ja 14 prosenttia keskitetyissä tupon kaltaisissa ratkaisuissa.

ASUNTOJA TYÖN PERÄSSÄ MUUTTAVILLE – EI SOSIAALISTA ASUNTOTUOTANTOA, VAAN KAAVOITUS, INFRASTRUKTUURI-INVESTOINNIT JA RAKENNUSMARKKINAT AVAINASEMASSA16.10.2019 08:30:00 EESTTiedote

Vain rakentamisen lisääminen on kestävä tapa varmistaa, että työssäkäyville on tarjolla asuntoja riittävän edullisesti, käy ilmi ekonomisti Roger Wessmanin kirjoittamasta EVA Analyysista Asuntoja ahkerille. Rakentamisen lisäämisessä avainasemassa ovat kaavoitus, infrastruktuuri-investoinnit ja toimivat rakennusmarkkinat.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme