Pohjola Rakennus Oy Suomi

Pohjola Rakennuksen Asunto Oy Vantaan Martinlaakson Podiumin rakentaminen on alkanut

Jaa

Pohjola Rakennus on käynnistänyt Martinlaakson Formulakorttelin seuraavan uudiskohteen Asunto Oy Vantaan Martinlaakson Podiumin rakentamisen. Hanke on saanut myyntivalmiuden ja huoneistojen myynti on nyt aloitettu.

Vantaan Formulakorttelin uusin tulokas Asunto Oy Vantaan Martinlaakson Podium nousee kahdeksan kerroksen korkeuteen.
Vantaan Formulakorttelin uusin tulokas Asunto Oy Vantaan Martinlaakson Podium nousee kahdeksan kerroksen korkeuteen.

Vantaalle Mika Häkkisen aukion viereen rakentuvan Formulakorttelin uusin tulokas Asunto Oy Vantaan Martinlaakson Podium nousee kahdeksan kerroksen korkeuteen. Podiumiin rakentuu omalle tontille 54 uutta kotia, joita löytyy yksiöistä aina neljän huoneen asuntoihin. Kohde on herättänyt kiinnostusta jo etukäteen, sillä asunnoista on varattu tähän mennessä yli 70 %.

Podiumin kodit ovat ajattoman tyylikkäitä, ja niiden pohjaratkaisut sekä laadukkaat materiaalit kruunaavat asumiskokemuksen. Kohteen autopaikat on sijoitettu pysäköintihalliin. Podium sijaitsee Kehäradan välittömässä läheisyydessä hyvien liikenneyhteyksien varrella ja Martinlaakson juna-asemalle kävelee vain muutamassa minuutissa. Martinlaakso tarjoaa myös itsessään lukuisia päivittäispalveluja aina ostoskeskuksesta kirjastoon ja uimahalliin. Vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä sijaitsevat niin ikään kou­lu, lukio ja päiväkodit. Lähialueelta löytyy myös paljon vehreitä ulkoilumaastoja ja monipuolisia harrastusmahdollisuuksia.

”Podium täydentää Martinlaakson Formulakorttelin asuntotarjontaa loistavasti tuoden markkinaan omalle tontille rakennettavia laadukkaita ja Martinlaakson keskeisellä sijainnilla olevia koteja. Kohteen nopeasti kehittynyt kysyntä on yllättänyt positiivisesti ja olemme innoissamme, että saamme myynnin käyntiin näinkin nopealla aikataululla”, kertoo Pohjola Rakennuksen hankejohtaja Hannu Hirvensalo.

Kokonaisuudessaan Pohjola Rakennus rakentaa Mika Häkkisen aukion viereen 7 asuinrakennusta sekä yhden liiketilan käsittävän uuden kaupunkikorttelin, Martinlaakson Formulan. Podium on rakennettavista taloista kuudes, ja sen alustava valmistuminen on joulukuussa 2021. Seitsemännen ja viimeisen omistustalon rakentaminen alkaa vuoden 2021 aikana.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Hannu Hirvensalo, hankejohtaja, puh. 040 575 6293, hannu.hirvensalo@pohjolarakennus.fi
Miika Oksanen, varatoimitusjohtaja, puh. 0400 781 341, miika.oksanen@pohjolarakennus.fi

Kuvat

Vantaan Formulakorttelin uusin tulokas Asunto Oy Vantaan Martinlaakson Podium nousee kahdeksan kerroksen korkeuteen.
Vantaan Formulakorttelin uusin tulokas Asunto Oy Vantaan Martinlaakson Podium nousee kahdeksan kerroksen korkeuteen.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Pohjola Rakennus Oy Suomi
Pohjola Rakennus Oy Suomi
Televisiokatu 4
00240 Helsinki

020 7759 600http://www.pohjolarakennus.fi

Koteja Pohjolan elosuhteisiin

Pohjola Rakennus Oy Suomi rakentaa viihtyisiä koteja Suomen elosuhteisiin yli 30 vuoden kokemuksella. Suunnittelemme ja rakennamme vuosittain yli 2 000 kotia, joita yhdistävät hyvä sijainti, toimiva pohjaratkaisu ja laadukkaat materiaalit. Pohjola Rakennuksen palveluksessa on yli 3 000 ammattilaista, joista noin 250 on omaa henkilökuntaa. Monessa asiassa on onnistuttu: liikevaihtomme on kehittynyt positiivisesti ollen 295 MEUR vuonna 2019, lisäksi asiakastyytyväisyys oli 4,31/5 ja henkilöstön tyytyväisyys työnantajaan 4,1/5 vuonna 2019. Menestyksen takana ovat osaamisen jatkuva kehittäminen sekä palveluvalmis asenne: tarjoamme parhaat puitteet asukkaille, työntekijöille ja yhteistyökumppaneille. Valitse Pohjola Rakennus, kun haluat kotimaista osaamista kotimaiseen asumiseen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjola Rakennus Oy Suomi

Tampereen Tammelan stadionin yhteyteen nousevan Victorian kodit varattiin täyteen ennätysvauhtia4.6.2021 10:15:00 EEST | Tiedote

Pohjola Rakennus aloitti Tampereen Tammelan uuden stadionin yhteyteen rakennettavan Asunto Oy Tampereen Victorian ennakkomarkkinoinnin huhtikuun lopussa. Victorian kodit olivat jo ennen ennakkomarkkinointia herättäneet laajaa kiinnostusta ja kodit varattiinkin täyteen viikon sisällä ennakkomarkkinoinnin käynnistämisestä. Victorian kotien alustava valmistuminen on elokuussa 2023.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme