Pohjola Rakennus Oy Suomi

Pohjola Rakennuksen Turun Herttuankulman tulevan asuinalueen nimikilpailu on käynnissä

Jaa

Pohjola Rakennuksella on alkamassa vuonna 2021 laaja rakennushanke Turun sataman lähelle rakentuvaan uuteen kaupunginosaan Herttuankulmaan. Hanke käsittää kaiken kaikkiaan 10 asuinkerrostaloa sekä parkkihallin.

Pohjola Rakennuksella on käynnissä nimikilpailu Turun Herttuankulman tulevan asuinalueen nimeämiseksi.
Pohjola Rakennuksella on käynnissä nimikilpailu Turun Herttuankulman tulevan asuinalueen nimeämiseksi.

Pohjola Rakennuksella on alkanut kaksivaiheinen nimikilpailu yhteistyössä Turun ammattikorkeakoulun uunituoreiden rakennus- ja yhdyskuntatekniikan insinöörikoulutuksen aloittaneiden opiskelijoiden kanssa. Turun ammattikorkeakoulun opiskelijat ovat päässeet miettimään nimiehdotuksia tulevan Herttuankulman asuinalueen kymmenelle asuinkerrostalolle, parkkihallille sekä koko korttelille. Kolme parasta nimiehdotusta jatkaa suoraan avoimeen nettiäänestykseen.

Parhaillaan käynnissä on nimikilpailun ensimmäinen vaihe, kun kaikilla halukkailla on mahdollisuus antaa oma nimiehdotuksensa Herttuankulman asuinalueen kokonaisuudelle. Ensimmäinen vaihe avoimesta nimikilpailusta on käynnissä 11.-25.9.2020 välisen ajan. Toinen vaihe alkaa lokakuun alussa, jolloin avoin äänestys jatkuu ja mukana on kolme yleisöäänestyksestä valittua ehdotusta sekä kolme ammattikorkeakoululaisten nimiehdotusta. Eniten ääniä kerännyt nimiehdotus valitaan Pohjola Rakennuksen Herttuankulman hankkeen ja tulevien kotitalojen nimeämiseen. Voittaja pääsee tällä tavoin jättämään pysyvän jälkensä Turun kaupungin historiaan.

Nimikilpailun voittaja julkistetaan yleisöäänestyksen päätyttyä lokakuun lopussa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Antti Saarinen, Pohjola Rakennus Oy Suomi, hankejohtaja, 050 358 6038, antti.saarinen@pohjolarakennus.fi

Eero Larkela, Pohjola Rakennus Oy Suomi, hankekehitysinsinööri, 041 507 3665, eero.larkela@pohjolarakennus.fi

Kuvat

Pohjola Rakennuksella on käynnissä nimikilpailu Turun Herttuankulman tulevan asuinalueen nimeämiseksi.
Pohjola Rakennuksella on käynnissä nimikilpailu Turun Herttuankulman tulevan asuinalueen nimeämiseksi.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Pohjola Rakennus Oy Suomi
Pohjola Rakennus Oy Suomi
Televisiokatu 4
00240 Helsinki

020 7759 600http://www.pohjolarakennus.fi

Koteja Pohjolan elosuhteisiin

Pohjola Rakennus Oy Suomi rakentaa viihtyisiä koteja Suomen elosuhteisiin yli 30 vuoden kokemuksella. Suunnittelemme ja rakennamme vuosittain yli 2 000 kotia, joita yhdistävät hyvä sijainti, toimiva pohjaratkaisu ja laadukkaat materiaalit. Pohjola Rakennuksen palveluksessa on yli 3 000 ammattilaista, joista noin 250 on omaa henkilökuntaa. Monessa asiassa on onnistuttu: liikevaihtomme on kehittynyt positiivisesti ollen 295 MEUR vuonna 2019, lisäksi asiakastyytyväisyys oli 4,31/5 ja henkilöstön tyytyväisyys työnantajaan 4,1/5 vuonna 2019. Menestyksen takana ovat osaamisen jatkuva kehittäminen sekä palveluvalmis asenne: tarjoamme parhaat puitteet asukkaille, työntekijöille ja yhteistyökumppaneille. Valitse Pohjola Rakennus, kun haluat kotimaista osaamista kotimaiseen asumiseen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjola Rakennus Oy Suomi

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme