Pohjola Rakennus Oy Suomi

Pohjola Rakennus käynnisti 13-kerroksisen Oulun Albertin rakentamisen

Jaa

Pohjola Rakennus on aloittanut Oulun ydinkeskustaan nousevan asuntokohteen Asunto Oy Oulun Albertin rakentamisen. Entisen diakoniaopiston paikalle rakennettava kohde on saanut myyntivalmiuden ja huoneistojen myynti on aloitettu. Kolmeentoista kerrokseen kohoavan asuinrakennuksen arvioitu valmistuminen on vuoden 2023 lopulla.

Pohjola Rakennus on aloittanut Oulun ydinkeskustaan nousevan asuntokohteen Asunto Oy Oulun Albertin rakentamisen.
Pohjola Rakennus on aloittanut Oulun ydinkeskustaan nousevan asuntokohteen Asunto Oy Oulun Albertin rakentamisen.

13-kerroksinen Asunto Oy Oulun Albert on näyttävä ja korkea asuinkerrostalo, joka nousee aivan Oulun ydinkeskustaan kaupungin monipuolisten palveluiden äärelle. Albertiin rakennetaan yhteensä 89 uutta ja avaraa kotia, joista löytyy vaihtoehtoja monenlaisiin eri elämäntilanteisiin. Alempien kerrosten yksiöt ja kaksiot ovat täydellisiä citykoteja, ja ylemmistä kerroksista löytyy tilaa isommallekin perheelle. Kerrosten välillä pääsee liikkumaan kätevästi kahdella eri hissillä. Seitsemän ylintä kerrosta mahdollistavat myös upeat näkymät kattojen yli merelle saakka.

Albertin kodit ovat ajattomia ja kauniita. Kaikissa kodeissa on mietitty asumismukavuutta ja sitä lisäävät muun muassa laadukas tammiparketti ja huoneistokohtaisesti säädettävä lattialämmitys. Keittiö on kruunattu valkoisilla kodinkoneilla sekä induktioliedellä, ja korkeiden ikkunoiden ansiosta valoa pääsee tulvimaan laajasti läpi huoneiston. Osassa kodeista lisämukavuutta tuo oma lasitettu parveke ja taloyhtiön saunatilat tarjoavat Albertin asukkaille myös mahdollisuuden rentouttaviin saunahetkiin.

Kohteen ennakkomarkkinointi sujui erinomaisesti, sillä kohteen sijainti ja maisemat saivat asunnonostajat odotetusti hyvin liikkeelle.

”Albert on sijainniltaan erinomainen ja täydentää hienosti asuntotarjontaamme Oulussa. Pystymme tarjoamaan Pohjola Rakennuksen toimesta erilaisia koteja – ydinkeskustassa sekä keskustan tuntumassa. Hanke on osoitus aktiivisesta otteestamme kehittää mukavuusalueita Ouluun,” hanketta luonnehtii Pohjola Rakennuksen hankejohtaja Ari Loukkola.

Albert sijaitsee aivan Oulun ydinkeskustassa, jossa kaikki palvelut ovat aivan kävelyetäisyydellä. Läheltä löytyy niin kauppakeskus, ravintoloita, monipuoliset harrastusmahdollisuudet kuin merenrantakin. Jos haluaa päästä kauemmas, lähin bussipysäkki on aivan nurkan takana ja juna- ja linja-autoasemalle on vain lyhyt kävelymatka.

Oulun Albertin tontilla vanhan rakennuksen purkutyöt ovat parhaillaan käynnissä ja uuden rakentaminen alkaa kesäkuussa 2021. Uusien kotien arvioitu valmistuminen on loppuvuodesta 2023.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Ari Loukkola, Pohjola Rakennus Oy Suomi, hankejohtaja, 0400 942 890, ari.loukkola@pohjolarakennus.fi

Kaisa Varpenius, Pohjola Rakennus Oy Suomi, asuntomyyjä, 045 860 9119, kaisa.varpenius@pohjolarakennus.fi

Maarit Juntunen, Pohjola Rakennus Oy Suomi, myyntikoordinaattori, 044 747 3257, maarit.juntunen@pohjolarakennus.fi

Kuvat

Pohjola Rakennus on aloittanut Oulun ydinkeskustaan nousevan asuntokohteen Asunto Oy Oulun Albertin rakentamisen.
Pohjola Rakennus on aloittanut Oulun ydinkeskustaan nousevan asuntokohteen Asunto Oy Oulun Albertin rakentamisen.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Pohjola Rakennus Oy Suomi
Pohjola Rakennus Oy Suomi
Televisiokatu 4
00240 Helsinki

020 7759 600http://www.pohjolarakennus.fi

Pohjola Rakennus Oy Suomi on luonut mukavuusalueita Pohjolan elosuhteisiin jo vuodesta 1989. Suunnittelemme ja rakennamme vuosittain yli 2 000 kotia, joita yhdistävät hyvä sijainti, toimiva pohjaratkaisu ja laadukkaat materiaalit. Olemme yksi Suomen suurimmista rakennusalan yrityksistä ja työllistämme yli 3 000 ammattilaista, joista noin 250 on omaa henkilökuntaa. Kun haluat löytää oman mukavuusalueesi, voit luottaa meihin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjola Rakennus Oy Suomi

Pohjola Rakennus aloitti toisen Tammelan stadionin yhteyteen rakennettavan asuntokohteensa ennakkomarkkinoinnin17.9.2021 09:30:00 EEST | Tiedote

Pohjola Rakennus on aloittanut Tampereen Tammelan uuden stadionin yhteyteen rakennettavan Asunto Oy Tampereen Vestan ennakkomarkkinoinnin. Vesta on järjestyksessään toinen ja samalla viimeinen Tammelan stadionin yhteyteen rakennettavista Pohjola Rakennuksen asuntokohteista. Vesta sijaitsee stadionin Salhojankadun puoleisessa päässä ja kohteen on tarkoitus valmistua elokuussa 2023.

Pohjola Rakennus käynnisti toisen Lauttasaaren kohteensa ennakkomarkkinoinnin3.9.2021 10:00:00 EEST | Tiedote

Pohjola Rakennus on käynnistänyt Helsingin Lauttasaareen rakennettavan Asunto Oy Helsingin Särkiniemenpuiston ennakkomarkkinoinnin. Kohde on järjestyksessään toinen Pohjola Rakennuksen asuinkerrostalo, joka sijaitsee Lauttasaaressa. Ensimmäinen kohde, Asunto Oy Helsingin Julius, varattiin täyteen ennätysnopeasti. Myös Särkiniemenpuisto on herättänyt laajaa kiinnostusta jo ennen ennakkomarkkinoinnin käynnistymistä.

Pohjola Rakennus aloitti ensimmäisen Helsingin Lauttasaareen tulevan uudiskohteensa ennakkomarkkinoinnin13.8.2021 14:01:28 EEST | Tiedote

Pohjola Rakennus on käynnistänyt Helsingin Lauttasaareen rakennettavan Asunto Oy Helsingin Juliuksen ennakkomarkkinoinnin. Juliuksen 51 uutta kotia rakennetaan Gyldénintie 2:een aivan metroaseman viereen Tallbergin Puistotien kupeeseen. Tontilta puretaan vanha toimistorakennus, ja uusi asuintalo rakennetaan ajattoman tyylikkääksi naapuruston rakennuskantaa kunnioittaen. Yli 90 prosenttia kodeista varattiin ennen julkista ennakkomarkkinointia.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme