Pohjola Rakennus Oy Suomi

Pohjola Rakennus käynnisti 69 asuntoa kattavan RS-kohteen rakentamisen Tampereen Kalevaan

Jaa

Pohjola Rakennus Oy Suomi on aloittanut Tampereen Puisto-Kalevaan nousevan kohteensa, Asunto Oy Tampereen Puisto-Kalevan Kastanjan rakentamisen. Suuren ennakkosuosion saavuttanut kohde on saanut myyntivalmiuden ja huoneistojen myynti on aloitettu.

Pohjola Rakennus Oy Suomi on aloittanut Asunto Oy Tampereen Puisto-Kalevan Kastanjan rakentamisen.
Pohjola Rakennus Oy Suomi on aloittanut Asunto Oy Tampereen Puisto-Kalevan Kastanjan rakentamisen.

Asunto Oy Puisto-Kalevan Kastanja on 8-kerroksinen kerrostalo, johon rakentuu yhteensä 69 kotia. Puiston laidalle nousevassa Puisto-Kalevan Kastanjassa on tarjolla koteja kompakteista yksiöistä aina tilaviin kolmioihin sekä kahteen suureen loft-asuntoon, jotka herättivät valtavasti kiinnostusta. Ennakkomarkkinoinnin käynnistyttyä syyskuussa tulevat kodit varattiin ennätysnopeasti ja nyt niistä päästään tekemään kauppoja.

Kodit Puisto-Kalevan Kastanjassa ovat valoisia ja moderneja, ja etenkin pohjaratkaisut ovat herättäneet asiakkaissa ihastusta. Kaikissa Puisto-Kalevan Kastanjan kodeissa on oma parveke tai terassi, joissa pääsee nauttimaan kotikulmien maisemista.

”Kastanja varattiin täyteen parissa päivässä, mikä osoittaa alueen vetovoiman. Suunnittelemamme kodit vastaavat kuluttajien tarpeisiin ja myös isommat perheasunnot ovat olleet erittäin kysyttyjä. Sen ymmärtää hyvin, kun ottaa huomioon alueen palvelutarjonnan, ratikkayhteyden sekä erittäin viihtyisän puistoympäristön”, sanoo hankejohtaja Henna Korpiluoto Pohjola Rakennukselta.

Puisto-Kaleva on suunniteltu kaupunkiasumista arvostaville ja vehreyttä rakastaville asukkaille. Alueen ehdoton valttikortti on sen sijainti, sillä Puisto-Kalevasta löytyvät niin harrastusmahdollisuudet, päivittäispalvelut kuin hyvät julkiset liikenneyhteydetkin.

Puisto-Kaleva on Tampereen suosituimpaan kaupunginosaan Kalevaan rakentuva uusi asuinalue, joka on suunniteltu kunnioittaen alueen puistomaisuutta. Puisto-Kalevan Kastanja on osa laajempaa rakennuskokonaisuutta, sillä Pohjola Rakennus rakentaa alueelle yhteensä kuusi taloa Tampereen kaupungin vuokratontille. Alueelle ensimmäisten joukossa nousevan Puisto-Kalevan Kastanjan arvioitu valmistuminen on keväällä 2022 ja tällä hetkellä enää viisi asuntoa on vailla varausta.

Koko Puisto-Kalevan alueen arvioitu valmistuminen on vuonna 2025.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Henna Korpiluoto, Pohjola Rakennus Oy Suomi, hankejohtaja, puh. 050 517 7552, henna.korpiluoto@pohjolarakennus.fi

Miika Oksanen, Pohjola Rakennus Oy Suomi, varatoimitusjohtaja, puh. 0400 781 341, miika.oksanen@pohjolarakennus.fi

Kuvat

Pohjola Rakennus Oy Suomi on aloittanut Asunto Oy Tampereen Puisto-Kalevan Kastanjan rakentamisen.
Pohjola Rakennus Oy Suomi on aloittanut Asunto Oy Tampereen Puisto-Kalevan Kastanjan rakentamisen.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Pohjola Rakennus Oy Suomi
Pohjola Rakennus Oy Suomi
Televisiokatu 4
00240 Helsinki

020 7759 600http://www.pohjolarakennus.fi

Koteja Pohjolan elosuhteisiin

Pohjola Rakennus Oy Suomi rakentaa viihtyisiä koteja Suomen elosuhteisiin yli 30 vuoden kokemuksella. Suunnittelemme ja rakennamme vuosittain yli 2 000 kotia, joita yhdistävät hyvä sijainti, toimiva pohjaratkaisu ja laadukkaat materiaalit. Pohjola Rakennuksen palveluksessa on yli 3 000 ammattilaista, joista noin 230 on omaa henkilökuntaa. Monessa asiassa on onnistuttu: liikevaihtomme on kehittynyt positiivisesti ollen 295 MEUR vuonna 2019, lisäksi asiakastyytyväisyys oli 4,31/5 ja henkilöstön tyytyväisyys työnantajaan 4,1/5 vuonna 2019. Menestyksen takana ovat osaamisen jatkuva kehittäminen sekä palveluvalmis asenne: tarjoamme parhaat puitteet asukkaille, työntekijöille ja yhteistyökumppaneille. Valitse Pohjola Rakennus, kun haluat kotimaista osaamista kotimaiseen asumiseen.

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjola Rakennus Oy Suomi

Pohjola Rakennus aloitti toisen Tammelan stadionin yhteyteen rakennettavan asuntokohteensa ennakkomarkkinoinnin17.9.2021 09:30:00 EEST | Tiedote

Pohjola Rakennus on aloittanut Tampereen Tammelan uuden stadionin yhteyteen rakennettavan Asunto Oy Tampereen Vestan ennakkomarkkinoinnin. Vesta on järjestyksessään toinen ja samalla viimeinen Tammelan stadionin yhteyteen rakennettavista Pohjola Rakennuksen asuntokohteista. Vesta sijaitsee stadionin Salhojankadun puoleisessa päässä ja kohteen on tarkoitus valmistua elokuussa 2023.

Pohjola Rakennus käynnisti toisen Lauttasaaren kohteensa ennakkomarkkinoinnin3.9.2021 10:00:00 EEST | Tiedote

Pohjola Rakennus on käynnistänyt Helsingin Lauttasaareen rakennettavan Asunto Oy Helsingin Särkiniemenpuiston ennakkomarkkinoinnin. Kohde on järjestyksessään toinen Pohjola Rakennuksen asuinkerrostalo, joka sijaitsee Lauttasaaressa. Ensimmäinen kohde, Asunto Oy Helsingin Julius, varattiin täyteen ennätysnopeasti. Myös Särkiniemenpuisto on herättänyt laajaa kiinnostusta jo ennen ennakkomarkkinoinnin käynnistymistä.

Pohjola Rakennus aloitti ensimmäisen Helsingin Lauttasaareen tulevan uudiskohteensa ennakkomarkkinoinnin13.8.2021 14:01:28 EEST | Tiedote

Pohjola Rakennus on käynnistänyt Helsingin Lauttasaareen rakennettavan Asunto Oy Helsingin Juliuksen ennakkomarkkinoinnin. Juliuksen 51 uutta kotia rakennetaan Gyldénintie 2:een aivan metroaseman viereen Tallbergin Puistotien kupeeseen. Tontilta puretaan vanha toimistorakennus, ja uusi asuintalo rakennetaan ajattoman tyylikkääksi naapuruston rakennuskantaa kunnioittaen. Yli 90 prosenttia kodeista varattiin ennen julkista ennakkomarkkinointia.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme