Pohjola Rakennus Oy Suomi

Pohjola Rakennus on aloittanut toisen asuntokohteensa rakentamisen Helsingin Vallilassa

Jaa

Pohjola Rakennus on käynnistänyt Helsingin Vallilaan rakennettavan Asunto Oy Helsingin Vallilan Piilon myynnin. Samalla myös kohteen rakennustyöt ovat alkaneet. Piilon alustava valmistuminen on loppuvuoden 2022 aikana.

Pohjola Rakennus on käynnistänyt Helsingin Vallilaan rakennettavan Asunto Oy Helsingin Vallilan Piilon myynnin.
Pohjola Rakennus on käynnistänyt Helsingin Vallilaan rakennettavan Asunto Oy Helsingin Vallilan Piilon myynnin.

Helsingin Vallilaan nousee parhaillaan 8-kerroksinen Asunto Oy Helsingin Vallilan Piilo, johon rakennetaan yhteensä 29 avaraa kaupunkikotia. Piilo rakennetaan Sammatintielle aivan Vallilanlaakson kupeeseen, ja se on rakentuvista kolmesta uudesta talosta keskimmäinen.

Piilo tarjoaa koteja aina yksiöstä jopa neljän huoneen tilaviin huoneistoihin. Erilaisia asuntopohjia on tarjolla yhteensä yhdeksän, joten Piilosta löytyy koteja monenlaisiin asumisen tarpeisiin. Sijaintinsa ja monipuolisen asuntotarjonnan ansiosta Piilo herätti kovasti kiinnostusta jo ennakkomarkkinoinnin aikana, ja kodeista jo yli 70 % on varattu.

Piilon kodeissa asumismukavuuteen on panostettu. Muun muassa huoneistokohtainen ilmanvaihto ja koko kodin kattava lattialämmitys laadukkaaseen tammiparkettiin yhdistettynä takaavat miellyttävän asumisen. Osassa kodeista on myös oma sauna. Piilon kellarikerroksessa sijaitsevat talopesula ja kuivaushuone, asuntokohtaiset lämpimät irtainvarastot sekä ulkoiluväline- ja lastenvaunuvarastot. Ullakkokerroksessa ovat puolestaan kerhotilat ja saunaosasto. Osakkaiden on mahdollista halutessaan ostaa autopaikkoja Vallilan puiston jalkapallokentän alle rakentuvasta yleisestä pysäköintilaitoksesta, Vallilan Puiston Parkista.

”Piilon sijainti Vallilanlaakson vieressä yhdistää kaupunkiasumisen ja puistomaisen vehreyden saumattomasti yhteen. Koko alueen kiinnostavuus on ollut erittäin positiivista ja Piilo ei ole tässä poikkeus. Hyvä varausaste kertoo, että uusille ja laadukkaille kodeille on Vallilassa tilausta ja olemme iloisia, että voimme vastata tähän tarpeeseen”, kommentoi Pohjola Rakennuksen hankejohtaja Hannu Hirvensalo

Piilo on kolmas viidestä alueelle rakennettavasta talosta. Kortteliin rakennettavat kerrostalot muodostavat kokonaisuuden, joka sijaitsee Kumpulan puutarhojen rauhan ja Vallilan kaupunkivilinän välissä. Alue on täydellinen yhdistelmä urbaania kaupunkielämää ja vehmasta luontoa, joten uusien kotien asukkaat pääsevätkin nauttimaan rauhallisesta tunnelmasta aivan Helsingin kantakaupungissa, luonnon ja palveluiden välittömässä läheisyydessä.

Helsingin kaupungin vuokratontille nousevan Piilon rakentaminen on alkanut heinäkuussa, ja arvioitu valmistuminen on loppuvuoden 2022 aikana. Kokonaisuudessaan kyseiseen kortteliin rakennetaan noin 200 uutta kotia.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Hannu Hirvensalo, Pohjola Rakennus Oy Suomi, hankejohtaja, 040 575 6293, hannu.hirvensalo@pohjolarakennus.fi

Miika Oksanen, Pohjola Rakennus Oy Suomi, varatoimitusjohtaja, 0400 781 341, miika.oksanen@pohjolarakennus.fi

Kuvat

Pohjola Rakennus on käynnistänyt Helsingin Vallilaan rakennettavan Asunto Oy Helsingin Vallilan Piilon myynnin.
Pohjola Rakennus on käynnistänyt Helsingin Vallilaan rakennettavan Asunto Oy Helsingin Vallilan Piilon myynnin.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Pohjola Rakennus Oy Suomi
Pohjola Rakennus Oy Suomi
Televisiokatu 4
00240 Helsinki

020 7759 600http://www.pohjolarakennus.fi

Pohjola Rakennus Oy Suomi on luonut mukavuusalueita Pohjolan elosuhteisiin jo vuodesta 1989. Suunnittelemme ja rakennamme vuosittain yli 2 000 kotia, joita yhdistävät hyvä sijainti, toimiva pohjaratkaisu ja laadukkaat materiaalit. Olemme yksi Suomen suurimmista rakennusalan yrityksistä ja työllistämme yli 3 000 ammattilaista, joista noin 250 on omaa henkilökuntaa. Kun haluat löytää oman mukavuusalueesi, voit luottaa meihin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjola Rakennus Oy Suomi

Pohjola Rakennus aloitti toisen Tammelan stadionin yhteyteen rakennettavan asuntokohteensa ennakkomarkkinoinnin17.9.2021 09:30:00 EEST | Tiedote

Pohjola Rakennus on aloittanut Tampereen Tammelan uuden stadionin yhteyteen rakennettavan Asunto Oy Tampereen Vestan ennakkomarkkinoinnin. Vesta on järjestyksessään toinen ja samalla viimeinen Tammelan stadionin yhteyteen rakennettavista Pohjola Rakennuksen asuntokohteista. Vesta sijaitsee stadionin Salhojankadun puoleisessa päässä ja kohteen on tarkoitus valmistua elokuussa 2023.

Pohjola Rakennus käynnisti toisen Lauttasaaren kohteensa ennakkomarkkinoinnin3.9.2021 10:00:00 EEST | Tiedote

Pohjola Rakennus on käynnistänyt Helsingin Lauttasaareen rakennettavan Asunto Oy Helsingin Särkiniemenpuiston ennakkomarkkinoinnin. Kohde on järjestyksessään toinen Pohjola Rakennuksen asuinkerrostalo, joka sijaitsee Lauttasaaressa. Ensimmäinen kohde, Asunto Oy Helsingin Julius, varattiin täyteen ennätysnopeasti. Myös Särkiniemenpuisto on herättänyt laajaa kiinnostusta jo ennen ennakkomarkkinoinnin käynnistymistä.

Pohjola Rakennus aloitti ensimmäisen Helsingin Lauttasaareen tulevan uudiskohteensa ennakkomarkkinoinnin13.8.2021 14:01:28 EEST | Tiedote

Pohjola Rakennus on käynnistänyt Helsingin Lauttasaareen rakennettavan Asunto Oy Helsingin Juliuksen ennakkomarkkinoinnin. Juliuksen 51 uutta kotia rakennetaan Gyldénintie 2:een aivan metroaseman viereen Tallbergin Puistotien kupeeseen. Tontilta puretaan vanha toimistorakennus, ja uusi asuintalo rakennetaan ajattoman tyylikkääksi naapuruston rakennuskantaa kunnioittaen. Yli 90 prosenttia kodeista varattiin ennen julkista ennakkomarkkinointia.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme