Pohjola Rakennus Oy Suomi

Pohjola Rakennus on käynnistänyt 8-kerroksisen kerrostalon rakentamisen Jyväskylässä

Jaa

Pohjola Rakennus Oy Suomi on aloittanut Asunto Oy Jyväskylän Kehräkukan rakentamisen Jyväskylän Seppälässä. Kohde on saanut myyntivalmiuden ja huoneistojen myynti on alkanut.

Asunto Oy Jyväskylän Kehräkukkaan rakentuu yhteensä 50 uutta kotia kahdeksaan kerrokseen. Koteja on tarjolla yksiöistä kolmen huoneen asuntoihin, ja kaikista löytyy asumismukavuutta lisäävä lattialämmitys. Kolmen huoneen kodeissa on myös oma sauna. Asukkaiden autopaikat sijaitsevat pysäköintikannella, ja ne myydään erillisinä osakkeina.

Kehittyvällä Seppälän alueella arkea helpottaa palveluverkosto, jonka ansiosta peruspalvelut ovat lähellä. Kauppakeskus Seppä sijaitsee vain kilometrin päässä uusista kodeista, eikä alueen kouluihin tai päiväkoteihin ole pitkä matka. Luontopoluille ja hiihtoladuille pääsee hetkessä, ja Seppälä tarjoaakin erinomaiset puitteet aktiiviseen elämäntyyliin.

”Seppälän alueelle tulee pitkästä aikaa Pohjola Rakennuksen uudiskerrostalotuotantoa jo aiemmin toteuttamiemme kolmen kerrostalon viereen. Kehräkukka täydentää kerrostalorakentamisen Seppäläntien varteen viimeisenä rakennettavana asuinrakennustonttina. Kauppoja on saatu sovittua jo kohtuullisesti ja vuodenvaihteeseen mennessä asunnoista on näillä näkymin myyty jo puolet”, kommentoi hankejohtaja Veli-Pekka Into Pohjola Rakennukselta.

Jyväskylän keskusta laajenee hiljalleen Seppälän suuntaan, ja jo nyt sieltä löytyvät loistavat liikenneyhteydet Jyväskylän keskustaan. Valtaväylille pääsee kätevästi omalla autolla ja kattavat bussiyhteydet eri suuntiin helpottavat päivittäistä liikkumista. Kun Seppälän ja kaupungin keskustan välinen Kankaan alue rakentuu, alueelle tulee muun muassa uusia pyöräilyreittejä.

Jyväskylä tunnetaan vilkkaasta urheilu- ja kulttuurielämästä sekä laadukkaista oppilaitoksistaan. Kaupungin parhaista puolista onkin helppo nauttia Kehräkukasta käsin, jonka arvioitu valmistuminen on helmikuussa 2022.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veli-Pekka Into, Pohjola Rakennus Oy Suomi, hankejohtaja, 044 421 0338, veli-pekka.into@pohjolarakennus.fi

Maarit Rauhanen, Pohjola Rakennus Oy Suomi, myyntikoordinaattori, 044 421 0479, maarit.rauhanen@pohjolarakennus.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Pohjola Rakennus Oy Suomi
Pohjola Rakennus Oy Suomi
Televisiokatu 4
00240 Helsinki

020 7759 600http://www.pohjolarakennus.fi

Koteja Pohjolan elosuhteisiin

Pohjola Rakennus Oy Suomi rakentaa viihtyisiä koteja Suomen elosuhteisiin yli 30 vuoden kokemuksella. Suunnittelemme ja rakennamme vuosittain yli 2 000 kotia, joita yhdistävät hyvä sijainti, toimiva pohjaratkaisu ja laadukkaat materiaalit. Pohjola Rakennuksen palveluksessa on yli 3 000 ammattilaista, joista noin 250 on omaa henkilökuntaa. Monessa asiassa on onnistuttu: liikevaihtomme on kehittynyt positiivisesti ollen 295 MEUR vuonna 2019, lisäksi asiakastyytyväisyys oli 4,31/5 ja henkilöstön tyytyväisyys työnantajaan 4,1/5 vuonna 2019. Menestyksen takana ovat osaamisen jatkuva kehittäminen sekä palveluvalmis asenne: tarjoamme parhaat puitteet asukkaille, työntekijöille ja yhteistyökumppaneille. Valitse Pohjola Rakennus, kun haluat kotimaista osaamista kotimaiseen asumiseen.

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjola Rakennus Oy Suomi

Ensimmäisten Tampereen Tammelan stadionin yhteyteen rakennettavien kotien ennakkomarkkinointi on alkanut23.4.2021 06:00:00 EEST | Tiedote

Pohjola Rakennus on aloittanut Tampereen Tammelan uuden stadionin yhteyteen rakennettavan Asunto Oy Tampereen Victorian ennakkomarkkinoinnin. Victoria on ensimmäinen Tammelan stadionin yhteyteen rakennettavista kahdesta Pohjola Rakennuksen asuntokohteesta ja se sijaitsee stadionin Salhojankadun puoleisessa päässä. Victorian kotien alustava valmistuminen on elokuussa 2023.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme