Pohjola Rakennus Oy Suomi

Pohjola Rakennus on rakentanut Tampereen Santalahteen jo 450 asuntoa – nyt aloitetaan 64 asunnon RS-kohde

Jaa

Pohjola Rakennus Oy Suomi rakentaa Santalahteen lähes 1300 kotia vuoteen 2025 mennessä. Näsijärven rannalle nousevan Asunto Oy Tampereen Pahvitehtaan Aallokas on saanut myyntivalmiuden ja osakkeiden myynti on nyt aloitettu.

Aallokas sijaitsee Santalahden paraatipaikalla aivan Tampereen keskustan kupeessa.
Aallokas sijaitsee Santalahden paraatipaikalla aivan Tampereen keskustan kupeessa.

Asunto Oy Tampereen Pahvitehtaan Aallokas koostuu kolmesta portaasta, jotka sisältävät 64 modernia kaupunkikotia uudessa Pahvitehtaan korttelissa. Aallokkaaseen tulee monipuolinen tarjonta koteja yksiöistä aina kaksikerroksisiin loft-asuntoihin. Korkeimman talon yläkerrasta löytyy myös tilavilla kattoterasseilla varustettuja koteja, jotka tarjoavat asukkailleen todellista luksusta.

”Pahvitehtaan korttelin sijainti Santalahdessa on upea. Aallokas on alueen korkein rakennus ja useasta asunnosta aukeaa upeat näkymät Näsijärvelle, tulevaan vierasvenesatamaa ja tapahtumapuistoon”, kertoo Pohjola Rakennus Oy Suomen varatoimitusjohtaja Miika Oksanen.

Aallokas sijaitsee Santalahden paraatipaikalla aivan Tampereen keskustan kupeessa. Alue tulee täyttymään kattavista palveluista tulevien vuosien aikana, sillä sinne on kaavailtu kahviloita, ravintola, kuntosali, päiväkoti ja päivittäistavarakauppa. Santalahden tapahtumapuisto tarjoaa jo monipuolisesti mahdollisuuksia vapaa-ajanviettoon ja harrastuksiin. Puistosta löytyy muun muassa koripallokenttä, grillauspaikkoja, uimaranta, matonpesupaikka sekä koirapuisto. Myös raitiotieverkko laajenee Tampereella odotetusti kaupungin länsiosiin, ja Tampereen ratikka liikennöi jatkossa myös Santalahdessa. Liikennöinti alueelle on tarkoitus käynnistää jo vuonna 2023.

”Olemme rakentaneet viimeisen kolmen vuoden aikana Santalahteen jo 450 asuntoa, joista enää kaksi on vailla omistajaa, joten nyt on oikea aika aloittaa Aallokkaan rakentaminen”, Pohjola Rakennuksen hankejohtaja Henna Korpiluoto summaa.

Aallokkaan rakentaminen aloitetaan marraskuun aikana ja sen arvioitu valmistuminen on kesäkuussa 2022.

Pohjola Rakennus rakentaa Santalahteen lähes 1300 kotia kolmeen kortteliin; Tikkutehtaalle, Pahvitehtaalle ja Pisparantaan, joiden arvioidaan valmistuvan vuoteen 2025 mennessä. Tähän mennessä Santalahteen on valmistunut jo 450 kotia. Ne ovat olleet todella kysyttyjä ja valmistuneista kodeista lähes kaikki ovat menneet kaupaksi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Henna Korpiluoto, Pohjola Rakennus Oy Suomi, hankejohtaja, puh. 050 517 7552, henna.korpiluoto@pohjolarakennus.fi

Miika Oksanen, Pohjola Rakennus Oy Suomi, varatoimitusjohtaja, 0400 781 341,
miika.oksanen@pohjolarakennus.fi

Kuvat

Aallokas sijaitsee Santalahden paraatipaikalla aivan Tampereen keskustan kupeessa.
Aallokas sijaitsee Santalahden paraatipaikalla aivan Tampereen keskustan kupeessa.
Lataa
Santalahti
Santalahti
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Pohjola Rakennus Oy Suomi
Pohjola Rakennus Oy Suomi
Televisiokatu 4
00240 Helsinki

020 7759 600http://www.pohjolarakennus.fi

Koteja Pohjolan elosuhteisiin

Pohjola Rakennus Oy Suomi rakentaa viihtyisiä koteja Suomen elosuhteisiin yli 30 vuoden kokemuksella. Suunnittelemme ja rakennamme vuosittain yli 2 000 kotia, joita yhdistävät hyvä sijainti, toimiva pohjaratkaisu ja laadukkaat materiaalit. Pohjola Rakennuksen palveluksessa on yli 3 000 ammattilaista, joista noin 250 on omaa henkilökuntaa. Monessa asiassa on onnistuttu: liikevaihtomme on kehittynyt positiivisesti ollen 295 MEUR vuonna 2019, lisäksi asiakastyytyväisyys oli 4,31/5 ja henkilöstön tyytyväisyys työnantajaan 4,1/5 vuonna 2019. Menestyksen takana ovat osaamisen jatkuva kehittäminen sekä palveluvalmis asenne: tarjoamme parhaat puitteet asukkaille, työntekijöille ja yhteistyökumppaneille. Valitse Pohjola Rakennus, kun haluat kotimaista osaamista kotimaiseen asumiseen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjola Rakennus Oy Suomi

Tampereen Tammelan stadionin yhteyteen nousevan Victorian kodit varattiin täyteen ennätysvauhtia4.6.2021 10:15:00 EEST | Tiedote

Pohjola Rakennus aloitti Tampereen Tammelan uuden stadionin yhteyteen rakennettavan Asunto Oy Tampereen Victorian ennakkomarkkinoinnin huhtikuun lopussa. Victorian kodit olivat jo ennen ennakkomarkkinointia herättäneet laajaa kiinnostusta ja kodit varattiinkin täyteen viikon sisällä ennakkomarkkinoinnin käynnistämisestä. Victorian kotien alustava valmistuminen on elokuussa 2023.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme