Pohjola Rakennus Oy Suomi

Pohjola Rakennus rakentaa 64 uutta kotia Tampereen Puisto-Kalevaan

Jaa
Pohjola Rakennus Oy Suomi on käynnistänyt Tampereen Puisto-Kalevassa sijaitsevan Asunto Oy Tampereen Puisto-Kalevan Pihlajan rakentamisen. Seitsemänkerroksinen Pihlaja on viimeinen Pohjola Rakennuksen Puisto-Kalevaan rakennettavista uusista asuinkerrostaloista ja se valmistuu marraskuussa vuonna 2023.
Asunto Oy Tampereen Puisto-Kalevan Pihlajan rakentaminen on alkanut
Asunto Oy Tampereen Puisto-Kalevan Pihlajan rakentaminen on alkanut

Asunto Oy Tampereen Puisto-Kalevan Pihlaja nousee vehreän puistomaiseman syleilyyn Tampereen Kalevaan, joka on ollut jo vuosia yksi Tampereen suosituimmista asuinalueista. Pihlaja tarjoaa erinomaiset puitteet modernille kaupunkiasujalle, jolle on tärkeää, että koti sijaitsee niin toimivien palveluiden kuin kulkuyhteyksienkin äärellä. Pihlaja on viimeinen Pohjola Rakennuksen rakentamista taloista Puisto-Kalevan alueella ja se viimeisteleekin idyllisen naapuruston kauniiksi kokonaisuudeksi.

”Puisto-Kaleva on ollut meille pohjolalaisille alusta saakka tärkeä aluehanke. On ollut mahtava nähdä, kuinka tämä vehreä ja sijainniltaan niin keskeinen alue on alusta saakka herättänyt kiinnostusta ja kuinka tärkeä alue on ollut myös asiakkaillemme. Iloisin, samalla myös vähän haikein mielien lähdemme myymään tätä Puisto-Kalevan viimeistä kohdettamme Pihlajaa ja toivotamme nykyisille ja uusille asukkaille onnellisia vuosia uusissa kodeissaan”, Pohjola Rakennuksen Tampereen myyntipäällikkö Tiia Järvi summaa.

Pihlajassa on 64 uutta kotia, joita yhdistävät ajaton ja seesteinen tunnelma. Jokaisessa kodissa on huoneistokohtainen ilmanvaihto sekä koko kodin kattava lattialämmitys. Asuntojen pohjaratkaisut ovat keränneet kiitosta, ja valoisia ja moderneja koteja onkin tarjolla monenlaisiin asumisen tarpeisiin. Pihlajasta löytyy näppäriä yksiöitä, avaria kaksioita ja kolmioita sekä pari upeaa loft-huoneistoa.

Kaikki Pihlajan kodit on varustettu joko parvekkeella tai terassilla, ja osassa kodeista on myös ikioma sauna. Suuret ikkunat tuovat luonnonvalon ja lähellä olevan vehreyden osaksi kotia. Keittiö on käytännöllisen kotikokin unelma – niin varustetasoltaan kuin ulkonäöltäänkin. A-energialuokan talosta löytyvät myös ulkoiluväline-, lastenvaunu- sekä irtaimistovarastot. Varastotiloja voi myös ostaa lisää erillisinä osakkeina, kuten autopaikkojakin erillisestä parkkihalliyhtiöstä.

Tampereen Kalevan juuret juontavat 1950-luvulle, jolloin uusi asuinalue alkoi nousta peltojen ja tiilitehtaiden tilalle. Osa Kalevasta kuuluukin valtakunnallisesti merkittäviin rakennettuihin kulttuuriympäristöihin. Nykyään Kaleva on Tampereen suositumpia asuinalueita loistavine palveluineen, harrastusmahdollisuuksineen ja liikenneyhteyksineen. Puisto-Kalevan Pihlaja on osa laajempaa rakennuskokonaisuutta, sillä Pohjola Rakennus rakentaa alueelle yhteensä kuusi asuinkerrostaloa Tampereen kaupungin vuokratontille.

Koko Puisto-Kalevan alueen arvioitu valmistuminen on vuonna 2025.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Asunto Oy Tampereen Puisto-Kalevan Pihlajan rakentaminen on alkanut
Asunto Oy Tampereen Puisto-Kalevan Pihlajan rakentaminen on alkanut
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Pohjola Rakennus Oy Suomi
Pohjola Rakennus Oy Suomi
Televisiokatu 4
00240 Helsinki

020 7759 600http://www.pohjolarakennus.fi

Pohjola Rakennus Oy Suomi on kotimainen perheyritys, joka on luonut mukavuusalueita Pohjolan elosuhteisiin jo yli 30 vuotta. Suunnittelemme ja rakennamme vuosittain lähes 3 000 kotia, joita yhdistävät hyvä sijainti, toimiva pohjaratkaisu ja laadukkaat materiaalit. Olemme yksi Suomen suurimmista rakennusalan yrityksistä ja työllistämme yli 3 000 ammattilaista, joista noin 300 on omaa henkilökuntaa. Kun haluat löytää oman mukavuusalueesi, voit luottaa meihin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjola Rakennus Oy Suomi

Pohjola Rakennukselle voitto Tampereen kaupungin tontinluovutuskilpailussa – Kissanmaalle uusi kiertotaloutta edistävä asuinkerrostalo13.10.2022 13:08:38 EEST | Tiedote

Tampereen kaupunki on päättänyt varata Pohjola Rakennus Oy Suomelle Kissanmaalla sijaitsevan tontin omistusasuntotuotantoon. Tontinluovutuskilpailussa edellytyksenä oli tehdä konseptitason suunnitelma siitä, miten tontille sijoitettavassa hankkeessa tullaan hyödyntämään kiertotalouden periaatteiden mukaisia rakennusosia tai -materiaaleja. Kissanmaalla sijaitsevaan tonttiin tuli yhteensä 18 hakemusta, joista raati valitsi Pohjola Rakennuksen konseptisuunnitelman parhaimmaksi.

Pohjola Rakennus on aloittanut hitas-uudiskohteensa rakentamisen Vallilaan30.9.2022 09:00:00 EEST | Tiedote

Pohjola Rakennus Oy Suomi on käynnistänyt Vallilan Karstulantielle rakennettavan hitas-uudiskohteensa, Asunto Oy Helsingin Vallilan Siluetin rakentamisen. Hitas-kotien osto-oikeuden arvonta suoritettiin 11.8.2022. Hakemuksia uusiin koteihin tuli lähes 800 kpl, jonka johdosta kaikki asunnot ovat varattuja ja kaupanteko on alkanut vauhdilla.12-kerroksiseen Siluettiin valmistuu yhteensä 41 uutta kotia arviolta syksyllä 2023.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme