STT

STT alkaa moderoida Keskisuomalainen-konsernin artikkelikommentteja – yhteistyössä yli 60 lehteä

Jaa

Suomen Tietotoimiston moderointi laajenee lähikuukausina useisiin kymmeniin lehtiin. Keskisuomalainen-konsernin medioiden artikkelikommentteja tulee STT:n moderoitavaksi vaiheittain vuoden aikana.

Yhteistyö kattaa runsaat 60 lehteä, muun muassa Keskisuomalaisen, Etelä-Suomen Sanomat, Savon Sanomat, Kouvolan Sanomat ja Kymen Sanomat. Mukana on myös useita paikallislehtiä.

”Virkeät kommenttipalstat ovat lehdille tärkeitä. STT:n moderointipalvelulla haluamme taata, että keskustelu on laadukasta”, sanoo sanomalehti Keskisuomalaisen vastaava päätoimittaja ja Keskisuomalainen-konsernin journalistinen johtaja Pekka Mervola.

Moderointi alkaa Etelä-Suomen Sanomista helmikuun aikana, ja lisää lehtiä tulee joukkoon maalis-toukokuussa.

”Olemme todella iloisia siitä, että uuden yhteistyön myötä STT:n rooli verkkokeskusteluissa valtakunnallisena toimijana kasvaa huomattavasti”, sanoo STT:n liiketoimintapäällikkö Maunu Anhava.

STT:n moderoinnin ensimmäinen asiakas oli Ilta-Sanomat viime marraskuussa. Seuraavat asiakkaat olivat Helsingin Sanomat ja Yle Uutiset tammikuussa.

Asiakkaat määrittelevät ohjeet ja linjan, joiden mukaan STT:n moderoijat työskentelevät. Asiakkaiden ohjeistusten pohjalta on toimitettu STT:n moderointiperiaatteet.

STT:llä keskusteluja valvovat toimihenkilöt, joilla on aiempaa kokemusta moderoinnista. Työtä ei tehdä STT:n uutistoimituksessa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Suomen Tietotoimisto:
Kimmo Pietinen
toimitusjohtaja
040 557 84 62
kimmo.pietinen@stt.fi

Maunu Anhava
liiketoimintapäällikkö
040 163 21 55
maunu.anhava@stt.fi

Keskisuomalainen Oyj:
Pekka Mervola
journalistinen johtaja
050 554 9435
pekka.mervola@keskisuomalainen.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

STT
STT
Porkkalankatu 20 A
00180 Helsinki

09 695 811https://stt.fi

STT (Oy Suomen Tietotoimisto - Finska Notisbyrån Ab) on media- ja viestintätalo, joka koostuu kolmesta liiketoimintalinjasta: mediapalveluista, viestintäpalveluista sekä kuvamyynnistä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta STT

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme