STT

STT:n toimituspäälliköiksi Panu Tuunala ja Laura Kolu

Jaa

Panu Tuunala, 42, ja Laura Kolu, 40, on nimitetty toimituspäälliköiksi STT:ssä alkaen 1. maaliskuuta 2019.

Panu Tuunala ja Laura Kolu
Panu Tuunala ja Laura Kolu

Tuunalan vastuualueina ovat uutiskuva ja urheilu, ja hän toimii myös päätoimittajan varamiehenä. Hän on toiminut molempien osastojen päällikkönä vuodesta 2015 ja johtanut sitä ennen Lehtikuvan kuvatoimitusta syksystä 2010. Sitä ennen Tuunala on työskennellyt STT:ssä vuodesta 2002 asti toimittajana, reportteriryhmän esimiehenä ja uutispäällikkönä. Koulutukseltaan hän on yhteiskuntatieteiden maisteri.

Kolu vastaa STT:n uutistoimituksesta (24h-toimitus ja e-toimitus), erityisesti työjärjestelyistä ja työn kehittämisestä. Kolu on toiminut 24h-toimituksen päällikkönä vuodesta 2015 ja huolehtinut siinä tehtävässä monista koko toimituksen hankkeista, viimeksi tämän vuoden alussa toimituksen muutosta Ruoholahteen.

Tätä ennen Kolu on työskennellyt STT:ssä vuodesta 2003 asti toimittajana, uutispäällikkönä ja yhteiskuntatoimituksen päällikkönä. Myös Kolu on koulutukseltaan yhteiskuntatieteiden maisteri.

Uutisasioista vastaavat edelleen STT:n uutispäälliköt, jotka raportoivat suoraan päätoimittajalle.

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot:

vastaava päätoimittaja Minna Holopainen, 040 5680897

Panu Tuunala, 0400 801129

Laura Kolu, 050 3022342

Kuvat

Panu Tuunala ja Laura Kolu
Panu Tuunala ja Laura Kolu
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

STT
STT
Porkkalankatu 20 A
00180 Helsinki

09 695 811https://stt.fi

STT (Oy Suomen Tietotoimisto - Finska Notisbyrån Ab) on media- ja viestintätalo, joka koostuu kolmesta liiketoimintalinjasta: mediapalveluista, viestintäpalveluista sekä kuvamyynnistä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta STT

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme