Pohjola Rakennus Oy Suomi

Vantaan Formulakorttelin viimeisen kohteen rakentaminen on alkanut

Jaa

Pohjola Rakennus on aloittanut Vantaan Martinlaakson Formulakorttelin seitsemännen ja samalla viimeisen RS-kohteensa rakentamisen. Omalle tontille rakennettava Asunto Oy Vantaan Martinlaakson Pokaali on saanut myyntivalmiuden ja huoneistojen myynti on nyt aloitettu.

Asunto Oy Vantaan Martinlaakson Pokaali on saanut myyntivalmiuden ja huoneistojen myynti on nyt aloitettu.
Asunto Oy Vantaan Martinlaakson Pokaali on saanut myyntivalmiuden ja huoneistojen myynti on nyt aloitettu.

Asunto Oy Vantaan Martinlaakson Pokaali nousee Martinlaaksoon, aivan Mika Häkkisen aukion kupeeseen. Pokaalissa on myynnissä yhteensä 59 ajattoman tyylikästä kotia sekä kolme liiketilaa rakennuksen katutasosta. Koteja on tarjolla 11 erilaisella pohjaratkaisulla toteutettuna, joten tarjontaa löytyy monenlaisiin asumisen tarpeisiin aina näppäristä yksiöistä tilaviin kolmen huoneen asuntoihin. Pokaalin jokaisesta kerroksesta löytyy myös yksi valoisa läpitalon asunto. Kohteen hienosti edenneen ennakkomarkkinoinnin myötä Pokaalin kodeista on varattu jo lähes 70 %.

Persoonallisen värinen asuinrakennus nousee kuuden kerroksen korkeuteen. Hissillisestä ja savuttomasta taloyhtiöstä löytyvät muun muassa asuntokohtaiset irtaimistovarastot ja talopesula. Pokaalin asukkaille on niin ikään varattu korttelin yhteisestä autohallista 23 autopaikkaa, ja naapuriyhtiöltä on lisäksi ostettavissa kolme paikkaa. Kodeissa on mietitty asumisen helppoutta ja mukavuutta fiksuilla pohjaratkaisuilla sekä laadukkailla materiaali- ja kodinkonevalinnoilla. Jokaisessa kodissa on myös joko ranskalainen tai lasitettu parveke.

Pokaali sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien varrella, sillä Martinlaakson juna-asemalle pyöräilee tai kävelee muutamassa minuutissa, ja junamatka Helsingin keskustaan kestää parikymmentä minuuttia. Autoilevat asukkaat arvostavat myös Hämeenlinnanväylän ja Kehä 3:n läheisyyttä. Myös päivittäispalvelut, harrastusmahdollisuudet, koulut ja päiväkodit löytyvät aivan lähettyviltä.

”Formulakortteli on ollut Pohjola Rakennukselle pitkä ja merkittävä aluehanke, jonka Pokaali nyt viimeistelee. Kyseinen hanke on myös tiivistä jatkoa nopeasti kasvaneelle toiminnallemme pääkaupunkiseudulla,” Pohjola Rakennuksen hankejohtaja Hannu Hirvensalo kertoo.

Pokaali viimeistelee Pohjola Rakennuksen seitsemän kerrostalon kokonaisuuden ja sen arvioitu valmistuminen on kevään 2022 aikana. Kaiken kaikkiaan Formulakortteli tarjoaa valmistuttuaan noin 400 kotia.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Hannu Hirvensalo, Pohjola Rakennus Oy Suomi, hankejohtaja, puh. 040 575 6293, hannu.hirvensalo@pohjolarakennus.fi

Miika Oksanen, Pohjola Rakennus Oy Suomi, varatoimitusjohtaja, puh. 0400 781 341, miika.oksanen@pohjolarakennus.fi

Kuvat

Asunto Oy Vantaan Martinlaakson Pokaali on saanut myyntivalmiuden ja huoneistojen myynti on nyt aloitettu.
Asunto Oy Vantaan Martinlaakson Pokaali on saanut myyntivalmiuden ja huoneistojen myynti on nyt aloitettu.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Pohjola Rakennus Oy Suomi
Pohjola Rakennus Oy Suomi
Televisiokatu 4
00240 Helsinki

020 7759 600http://www.pohjolarakennus.fi

Koteja Pohjolan elosuhteisiin

Pohjola Rakennus Oy Suomi rakentaa viihtyisiä koteja Suomen elosuhteisiin yli 30 vuoden kokemuksella. Suunnittelemme ja rakennamme vuosittain yli 2000 kotia, joita yhdistävät hyvä sijainti, toimiva pohjaratkaisu ja laadukkaat materiaalit. Pohjola Rakennuksen palveluksessa on yli 3 000 ammattilaista, joista lähes 250 on omaa henkilökuntaa. Monessa asiassa on onnistuttu: liikevaihtomme on kehittynyt positiivisesti ollen 315 MEUR vuonna 2020. Asiakastyytyväisyytemme oli 4,4/5 vuonna 2020. Menestyksen takana ovat osaamisen jatkuva kehittäminen sekä palveluvalmis asenne: tarjoamme parhaat puitteet asukkaille, työntekijöille ja yhteistyökumppaneille. Valitse Pohjola Rakennus, kun haluat kotimaista osaamista kotimaiseen asumiseen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjola Rakennus Oy Suomi

Tampereen Tammelan stadionin yhteyteen nousevan Victorian kodit varattiin täyteen ennätysvauhtia4.6.2021 10:15:00 EEST | Tiedote

Pohjola Rakennus aloitti Tampereen Tammelan uuden stadionin yhteyteen rakennettavan Asunto Oy Tampereen Victorian ennakkomarkkinoinnin huhtikuun lopussa. Victorian kodit olivat jo ennen ennakkomarkkinointia herättäneet laajaa kiinnostusta ja kodit varattiinkin täyteen viikon sisällä ennakkomarkkinoinnin käynnistämisestä. Victorian kotien alustava valmistuminen on elokuussa 2023.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme