Pohjola Rakennus Oy Suomi

Pohjola Rakennus ja YH Kodit käynnistivät Turun Kakolanmäen toisen kohteen rakentamisen

Jaa

Pohjola Rakennuksen ja YH Kodit Oy:n yhteistyönä rakentuva Asunto Oy Kakolan Keidas II on saanut myyntivalmiuden ja huoneistojen myynti on aloitettu.

Pohjola Rakennuksen ja YH Kodit Oy:n yhteistyönä rakentuva Asunto Oy Kakolan Keidas II on saanut myyntivalmiuden.
Pohjola Rakennuksen ja YH Kodit Oy:n yhteistyönä rakentuva Asunto Oy Kakolan Keidas II on saanut myyntivalmiuden.

Kuusikerroksinen Asunto Oy Turun Kakolan Keidas II nousee Kakolanmäen rinteeseen, aivan vanhan vankila-alueen vierelle. Uuteen asuintaloon rakennetaan 70 urbaania kaupunkikotia, joista löytyy monipuolisesti useita asuntokokoja ja -tyyppejä eri elämäntilanteisiin.

Uusien kotien materiaalit on varta vasten mietitty kestämään arkea ja aikaa, mutta samalla ne on myös tehty miellyttämään silmää tyylikkyydellään. Kaikissa kodeissa asumismukavuutta lisää koko asunnon kattava lattialämmitys ja kotien isojen ikkunoiden ansiosta asukkaat pääsevät nauttimaan vuodenaikojen vaihtelusta aitiopaikalta. Parvekkeellisten kotien asukkaat saavat nauttia parvekkeistaan aikaisesta keväästä pitkälle syksyyn lasituksen ansiosta. Ranskalainen parveke puolestaan tuo pienempään kotiin kaivattua ulottuvuutta.

Kakolan Keitaan korttelin sijainti on mitä mainioin. Julkisen liikenteen verkoston ansiosta liikkuminen onnistuu bussilla aivan kodin vierestä suoraan keskustaan sekä Turun satamaan ja lentoasemalle. Matkat sujuvat kätevästi myös jokirannan kävely- ja pyöräteitä pitkin. Läheltä löytyy jokilautta Föri, jolla pääsee ylittämään Aurajoen. Kakolanmäellä liikennöi myös funikulaari, jolla matkustaminen on ilmaista.

Kakolanmäki ja sen uniikki vankila-alue on yksi Turun tunnetuimmista ja mielenkiintoisimmista kohteista. Modernit uudisrakennukset muodostavat ainutlaatuisen kokonaisuuden historiallisten vankilarakennusten ja ympäröivän luonnon kanssa. Asukkaiden arkea helpottavat myös erilaiset palvelut ja alueelta löytyvät päivittäispalveluiden lisäksi muun muassa laadukkaat ravintolat, naapurustopanimo, paahtimo sekä leipomo.

Kakolanmäki on yksi Turun trendikkäimpiä alueita, joka on uudisrakentamisen puolesta lähes valmis. Pohjola Rakennuksen ja YH Kodit Oy:n yhteistyönä toteutettavan Kakolan Keidas II:n arvioitu valmistuminen on kesällä 2022.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Antti Saarinen, Pohjola Rakennus Oy Suomi, hankejohtaja, puh. 050 358 6038, antti.saarinen@pohjolarakennus.fi

Hanna Tulonen, Pohjola Rakennus Oy Suomi, myyntipäällikkö, puh. 044 421 0325, hanna.tulonen@pohjolarakennus.fi

Mikko Lipponen, YH Kodit Oy, aluejohtaja, puh. 010 227 3721, mikko.lipponen@yhkodit.fi

Kuvat

Pohjola Rakennuksen ja YH Kodit Oy:n yhteistyönä rakentuva Asunto Oy Kakolan Keidas II on saanut myyntivalmiuden.
Pohjola Rakennuksen ja YH Kodit Oy:n yhteistyönä rakentuva Asunto Oy Kakolan Keidas II on saanut myyntivalmiuden.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Pohjola Rakennus Oy Suomi
Pohjola Rakennus Oy Suomi
Televisiokatu 4
00240 Helsinki

020 7759 600http://www.pohjolarakennus.fi

Koteja Pohjolan elosuhteisiin 

Pohjola Rakennus Oy Suomi rakentaa viihtyisiä koteja Suomen elosuhteisiin yli 30 vuoden kokemuksella. Suunnittelemme ja rakennamme vuosittain yli 2 000 kotia, joita yhdistävät hyvä sijainti, toimiva pohjaratkaisu ja laadukkaat materiaalit. Pohjola Rakennuksen palveluksessa on yli 3 000 ammattilaista, joista noin 250 on omaa henkilökuntaa. Monessa asiassa on onnistuttu: liikevaihtomme on kehittynyt positiivisesti ollen 295 miljoonaa euroa vuonna 2019, lisäksi asiakastyytyväisyys oli 4,31/5 ja henkilöstön tyytyväisyys työnantajaan 4,1/5 vuonna 2019. Menestyksen takana ovat osaamisen jatkuva kehittäminen sekä palveluvalmis asenne: tarjoamme parhaat puitteet asukkaille, työntekijöille ja yhteistyökumppaneille. Valitse Pohjola Rakennus, kun haluat kotimaista osaamista kotimaiseen asumiseen.

YH Kodit – Elämän kestävää asumista

YH Kodit on merkittävä asuntokannan uudistaja Tampereen ja Turun seuduilla ja rakennutamme vuosittain noin 500–1 000 uutta asuntoa kasvavan kysynnän mukaan. Pääomistajinamme ovat eläkeyhtiöt ja säätiöt sekä pirkanmaalaiset ja varsinaissuomalaiset kaupungit ja kunnat. Omistamme yli 8 000 vuokra- ja asumisoikeusasuntoa. Olemme olleet mukana rakennuttamassa uusia koteja Tampereen ja Turun seuduille jo yli 40 vuoden ajan. www.yhkodit.fi

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjola Rakennus Oy Suomi

Tampereen Tammelan stadionin yhteyteen nousevan Victorian kodit varattiin täyteen ennätysvauhtia4.6.2021 10:15:00 EEST | Tiedote

Pohjola Rakennus aloitti Tampereen Tammelan uuden stadionin yhteyteen rakennettavan Asunto Oy Tampereen Victorian ennakkomarkkinoinnin huhtikuun lopussa. Victorian kodit olivat jo ennen ennakkomarkkinointia herättäneet laajaa kiinnostusta ja kodit varattiinkin täyteen viikon sisällä ennakkomarkkinoinnin käynnistämisestä. Victorian kotien alustava valmistuminen on elokuussa 2023.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme